1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ طبیعی بودن بازی-موضوع دار بودن بازی- هدف دار بودن بازی-سرگرم کننده بودن آن-گرافیک-صدا-...
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) داستان در درجه اول و بعدشم گیم پلی و گرافیک
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ اپن ورلد- و بازیهای جاسوسی (spy) و استراتژیک واقعی(نه تخیلی)
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ معمولا روی یکی مونده به آخر بازی میکنم تا اعصابم خورد نشه
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ در 99% مواقع تا تمومش نکنم ولش نمیکنم. اون 1% هم الان به لطف فروم های اینترنتی قابل رد کردن هست
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ خیلی. اونقدر که از دنیای واقعی خودم دور میشم. شاید بعضی موقع ها تا 70 80%
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟پی سی
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) هر کدوم جذابیت خاص خودشو داره. اما به نظرم اگر یه سیستم توپ داشته باشی بازی برات لذت بخش تر از کنسول هاست
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ خیلی زیاد. موسیقی میتونه اخساس شمارو به کلی تغییر بده...
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟خیلی کم! متاسفانه زیاد اینترنت باز و فروم باز نیستم که دنبالش برم. ولی در حد خودم خوب...
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ بستگی داره. بعضی موقع ها که مشغول یک بازی هستم شاید بیشتر از 12 ساعت در روز. خیلی موقع هام 0 ساعت...
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟تقریبا میشه گفت تا حد زیادی زندگی میکنم.
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟بله!!! تقریبا به طور کامل
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟یذره این سوال کلیه! میخواستی یه جوری 20 تا سوالو پر کنی دیگهولی من با آتاری وبعد میکرو سگا و بعد بازی های پی سی با حجم بسیار کم و بعد پلی ستیشن 1 و...
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ جنگ ایران و عراق. استراتژیک
16.چرا بازی می کنید ؟ چون خوره ام. نمیدونم چرا ولی به هیچ چیزی اندازه بازی کاپمپیوتری و ورزش علاقه ندارم...
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟بسیار زیاد. تا جایی که وقتی میرم تو خیابون دوچار تعارض و دوگانگی میشم! و باید تلاش منک کسیو نکشم یا با ماشین کارهای خارق العاده نکنم
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ که یک دموی توووپ نشون بده که سراسر مفهوم و معنا باشه مثل مافیا 1
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ میانگین روز 4 5 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : لذت بی منتها
3 کلمه شد...![]()