واقعا این سوالیه که تو همه محافل هست ! یکی بحث قیمتش یکی اینکه چرا تو این لیست خوده سایت نیست !!!!
واقعا این سوالیه که تو همه محافل هست ! یکی بحث قیمتش یکی اینکه چرا تو این لیست خوده سایت نیست !!!!
ما که نمی تونیم کاری بکنیم، چون EA به نظر کاربراش اهمت نمیده.
فعلا تنها کاری که می تونیم بنیم اینه که کارای EA رو خیلی جدی نگییریم و فقط به عنوان یه شوخی به این جور مسائل نگاه کنیم و به سوتی های EA بخندیم
ببخشید جاش نیست ولی لطفا یه جای خوب برای آپلود فیلم رایگان به من معرفی کنید. می خوام اون تیکه ای رو که اول سایت نشون میده رو آپلود کنم.
Last edited by MHSou; 25-05-2009 at 22:17. دليل: ?
به نقل از فروم EA:
Here is the important scene you should take a look at:
PC NG Game Pad...
شاید بخوان گیم پد رو نکست کنن شایدم نه؟
شواهدی از برنامه های EA برای نکست کردن نسخه PC وجود داره، البته باید بدونید که همه اینا روی وایت بورد و کاغذه و خیلی راحت میشه پاکشون کرد.
اطلاعات از این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یک چیز دیگه که به این مسئله دامن میزنه، اینه که این تاپیک در لیست تاپیک های FIFA09 بوده.
Last edited by MHSou; 25-05-2009 at 22:31. دليل: NEXT>FIFA10
سلام؛
به سایت FIFPLAY هم سر بزنید هم نظر سنجی جدید داره و هم می تونید نظراتتون رو برای بهتر شدن فیفا 10 بنویسید.
آدرس سایت:
آدرس نظرسنجی برای بهبود فیفا10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
قضیه جالب شد......
این Game pad هم مگه نکست میشه شاید اون Game play باشه اشتباه برای رد گم کنی نوشته گیم پد....: دی
آقا سایت fifa10 چیه ؟ fifa10.ea.com مثل همیشه نیست و تو easports.com هم چیزی نگفته .
سایت بازی فعلا این هستش:آقا سایت fifa10 چیه ؟ fifa10.ea.com مثل همیشه نیست و تو easports.com هم چیزی نگفته .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام؛
اگه جدیدا تو سایت EA رفته باشین میبینین که EA برای E3 یدونه Reminder گذاشته، آدرس:
تصویر خود صفحه:
در ضمن تاریخ عرضه نسخه XBOX360 فیفا10 اکتبر 2009 اعلام شده. البته منبعم خیلی موثق نیست!
Last edited by MHSou; 26-05-2009 at 14:38. دليل: موثق!
فکر کنم منظور شما موثق بودالبته منبعم خیلی موخذ نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)