تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 773 اولاول ... 152122232425262728293575125525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1- این جوابش سخته چون هنوز کسی تو ایران بررسی صد در صد نکرده ببینه براش رخ داده یا نه.( تست عکسی منم اول عید تو بازه زمانی بین 100 ساعت و 200 ساعت هست....)
    ولی یک چیزی مشخصه اگر تولید 2010 رو بتونی بگیری این مشکل رو نداره چون تا الان تمام گزارش مشکل های سیاهی مال 2009 بوده تا جایی که خبر دارم.
    بعد هم اگر مدل های ایران مشکل رو نداشته باشن قطعا سیاهی پاناسونیک بهتر از سامسونگ خواهد بود.( و برعکس اگر مشکل رخ بده سامسونگ بهتر میشه).( گرچه مدل پلاسما سامسونگ رو نگفتی که بتونم دقیقتر بررسی کنم گرچه همین سایز هاشون هم فاصله نشستن و فضای گذاشتنش متفاوت میشه )
    ( دو راهی هم بد دردی است )

2- اینو من نظری ندارم
    چون به شرایط خانوادگی و مهارت خودت در کار با تلویزیون و مسائل فنی اش و ..... بستگی داره که ببینی ارزش داره 700 تومن ندی یا نه ( قیمت بهت بدون گارانتی چند دادن؟؟؟؟)
    با تشکر از اینکه وقت گذاشتید
    قیمت بدون گارانتی g10 رو سایت سقز شاپ 1150000 زده- در ضمن مدل پلاسمای سامسونگ b650 است

---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------

سلام دوست عزيز راستش يه مشكلي برام پيش اومده فقط ميتونم سر بزنم بعد باز بايد برم
    دادا جان راستش من به گفته امير كه پلاسما سامسونگو داشته اونو ضعيف تر از برادرخونده lcd b690 ميدونه.ايشون هر دوتاي اين پنل هارو داشتن و در المان هاي كيفيت تصوير b690 بهتردونستن من امير رو براي اناليز كيفيت پنل ها بخاطر تجربش و اشنايي باهاش حتي از اديتور cnet بيشتر قبول دارم ميدونم از lcd بدت مياد اما من تازگي به ريويو هاي cnet بدبين شدم راستشو بخواي خيلي غلو توشه.جايگاه پلاسما سامسونگ از نظر من پايين تر از اون چيزيه كه اديتور سايت سنت گفتن.

راستش ريسكه افت بلك لول زياده يعني خيلي زياد بنابراين من همون پلاسماي سامسونگو باتوجه به برتري قاطع g10 ترجيح ميدم(حتي با افت بلك لول بازهم از لحاظ كيفي خيلي بهتر از b650 هستش.پنل سامسونگ پنل شيكيه و چون 50" واقعا از نظر اندازه ادمو راضي ميكنه.

lcd هاي panasonic از پنل هاي ips تشكيل شدن كه زاويه ديد بسيار بالا-رنگهاي خيلي واقعي-سرعت پاسخگويي پايين-مشكي عميقتر نسبت به پنل هاي ديگه مثل tf-7 و.. كه از مزيتها و معايب lcd هاي اين برندن هستن.

براي خريد از بانه هم والا من تجربه نداشتم نميتونم نظر بدم دادا جان از افراد باتجربه بپرسي بهتره(راستش براي من تو اين چند روز اخير يه اتفاقي افتاده كه اصلا نميتونم اعتماد كنم پول واريز كنم به حساب كسي)

رامین جان همین قدر هم که راهنمایی کردی ازت ممنونم . انشالله بعد از خرید تلویزیون من هم به بقیه تست هام رو ارائه میدم . در ضمن اگه وقت کردی یه سوال دیگه داشتم اینکه اگه تولید سال 2010 باشه از سریالش میشه فهمید یا از منوی مخفیش . بالاخره ساده ترین راه برای این تشخیص چیه ( حتی الامکان قبل از باز کردن کارتن)
    راستی دل شیر میخاد بدون گارانتی خریدن ولی چه کنم که جیب خالیه
    Last edited by dada_zebel; 16-03-2010 at 08:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان باسلام. میخاستم بدونم آیا تبدیل 1 به 2 برای پورت کامپوننت یا hdmi وجود دارد یا نه؟ و اگر هست آیا میشه با استفاده از اون، دوتا وسیله مختلف رو مثلا سینما و ----- رو به یک پورت وصل کرد. البته نه اینکه دوتاشون باهم روشن باشند. برای اینکه موقعی که میخواهیم فرضا ----- رو خاموش کنیم و سینما رو راه بیندازیم دیگه نباید فیش ها رو جا به جا کنیم. آخه تلفیزیون من یه ورودی کامپوننت و یه ورودی hdmi بیشتر نداره طفلکـــــــــ...!
    ممنون ازجوابتون

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام آقا مهدی
    خسته نباشید

من بالاخره مجبورم واسه عید دو تا تلویزیون بخرم . البته یکیش رو برادرم میخره برای خودش
    g10 تو سایت سقز شاپ 1150000 زده ( نمایندگی= 1470000) من هم به هیچ عنوان حاضر به خرید ال سی دی نیستم و حتما پلاسما میخام بخرم
    اما برادرم ال سی دی میخره 32 اینچ b650 رو سایت سقزشاپ 630000 زده ( نمایندگی 800000 ) و مدل 40 اینچ b550 رو زده 760000 ( نمایندگی= دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم حدود1200000 باشه و میگن با منوی مخفی فعال میشه و فیلمهارو باز میکنه تو usb )
    متاسفانه فقط 4 روز فرصت مونده
    1- با توجه به افت باز تولید رنگ مشکی من ریسک زیادی دارم میکنم ؟ یعنی اگر در شرایط کنونی جای من بودید بین g10 و 50 اینچ پلاسمای سامسونگ به قیمت 1780000 کدوم رو انتخاب میکردید ؟ چون امن قبلا روی این تلویزیونه زیاد zoom نکرده بودم از وقتی این سایت رو شناختم به تی وی با دقت نگاه میکنم . دو روز پیش نمایندگی پاناسونیک یه ال سی دی 37v10 گذاشته بود ایستادم نگاه کردم زاویه دید فوق العاده و هم چنین کنتراست بسیار عالی به شخصه میگم در هیچ تلویزیونی تو بازار این ویژگی رو ندیدم ولی به محض اینکه آرم پاناسونیک رو در یک زمینه سیاه نشون داد و تقریبا 4 ثانیه ای مکث کرد رنگ سرمه ای ال سی دی در مقابل رنگ مشکی g10 حالمو به هم زد . تو بیشتر ال سی دی ها هم وقتی دقت میکنم این رنگ مشهوده
    2-ایا خرید g10 بدون گارانتی به صلاحه( اختلاف قیمت دو تا تلویزیون با کسر کرایه حمل حدود 700000 تومنه )
    یکی هم اینکه مطمئن باشید من آدم پر ظرفیتی هستم به همین خاطر میخام نظر شما رو بدونم ولی مطمئن باشید کاملا مستقل فکر خواهم کرد و این فقط میتونه جنبه مشاوره برای من داشته باشه
    خیلی لطف می کنید اگه نظرتون را صریح بگید
    با تشکر

هل من ناصر ینصرنی . رامین جان اگه آنلاینی یه نظر بنداز
    سلام
    افت بازتولید مشکی در پنلهای اروپایی و آسیایی هنوز به طور یقین ثابت نشده ولی با همه این تفاسیر بازم جای ریسک زیادی وجود داره از نظر شخصی من زیاد به پلاسماهای سامسونگ علاقه ندارم فکر میکنم این پلاسماها بیشتر با مدلهای PY800 و PY850 پانا قابل مقایسه هستن کلا پنلهای پلاسمای سامسونگ از نظر دقت رنگ در سطح بالایی قرار دارن ولی تصویرشون زیبایی چندانی نداره من پیش خودم یکسری فاکتورهارو در نظر میگیرم بر اساس اونها بین TV ـها اولویت قائل میشم(نظر شخصی):

POP
    منظورم زیبایی تصویر با توجه به کنتراست Interfield در یک اتاق با نور کم و معمولی هست:
    G10
    8/10
    B650
    5/10

MLL
    منظورم minimum luminance level هست وقتی که یک فیلم رو نگاه میکنید و یک صحنه کاملا تو سیاهی فرو میره یا به اصطلاح Fade to black میشه هر چقدر عمق سیاهی بالاتر باشه تجربه لذت بخش تری ایجاد میکنه... به خصوص تو فیلمای ترسناک و حادثه ای
    قبل از افت بازتولید مشکی به G10:
    8/10
    بعد از افت:
    5/10
    B650
    6/10

Color
    منظورم مجموعه دقت و اشباع و درخشش رنگها
    G10
    8/10
    B650
    7/10

Shadow details
    منظورم جزئیات در سایه ها و نماهای تاریک
    G10
    10/10
    B650
    8/10

زاویه دید:
    G10
    8/10
    B650
    9/10
    به نظرم نداشتن آنتی رفلکتور روی G10 ـهای آسیایی باعث میشه در زاویه های عریض رفلکشن شیشه وضوح تصویر رو زیر نور کم کنه ولی تو شب به جفتشون 9/10 میدم

Motion Clarity:
    وضوح حرکات
    G10
    10/10
    B650
    10/10

مجموعا G10 =52
    بعد از افت G10=49
    B650=45

4. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دستتون درد نکنه حقا که لایق اون ستاره هایی
    از قدیم میگن هر کسی را بحر کاری ساخته اند
    راهنمایی شما و دوستان را در مورد خرید تلویزیون هیچ وقت فراموش نمی کنم
    به شخصه تا بحال در مورد خرید هیچ وسیله ای تجربه ای به این جالبی و هیجانی نداشتم .
    پیشاپیش در سال جدید برایتان سلامتی و مو فقیت آرزو میکنم. آشنایی با این سایت باعث شد از این به بعد غیر از قطعات کامپیوتری در خرید وسایل حساسی مانند تی وی ، دوربین ، و.... نیز به مسائل فنی بیشتر از قیمت توجه داشته باشم.

6. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بابا یکی جواب این سوال منو با دلیل میتونه بده ؟
    سوالم اینه که آیا تفاوت تصویر سری X و W سونی اونقدر هست که آدم از 6 اینچ بگذره ؟
    46W550 = 2450000
    40X450 = 2450000
    ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه سری x سایز 46 بود در اونصورت چون led بود ارزششو داشت ولی دوست عزیز سایز 40 سری x السی دی هستش . البته من در یکی از پستهای قبلی خوندم مخصوصا از قول یکی از بچه های باحال همین سایت که میگفت پسرداییش مدل w550 رو خریده و از رسپانس تایمش راضی نبود و احساس میکرد تصویر جا میمونه . ولی از طرفی این مدل پنل بدی هم نیست و جزو بهترینها تو بازاره . البته اینو هم بگم که متاسفانه در قیمت های سری x تو ایران خیلی دارن فروشنده ها سوئ استفاده میکنن .
    به همین خاط اگه سایز بزرگ برات مهمه همون w550 رو انتخاب کن . البته یکی یکی از پستها خوندم که تو تهران قیمتهای هایپراستار ارزونتره اگه تهرانی برو از اونجا بگیر. ( همین سری x رو 4 ماه پیش 2800000 میفروختن که فکر میکنم بازم گرونه )

9. 2 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام :
    سامسونگ b550 را در مقابل b690 کلا چطور ارزیابی میکنید ؟ در موارد زیر
    1- نمایش رنگ مشکی
    2-امکانات جانبی و ورودی و خروجیها
    3-دقت و صحت رنگ
    4- سطح کیفی صدا
    5-رسپانس تایم

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من تا امروز و با توجه به اطلاعاتی که از سایت های مختلف بدست اوردم روی سه مدل نظر مثبت دارم که قیمتی حدود 2 تا 2.500 دارن لطفا راهنمایی کنید کدومشون بهتره:
    LG: LED-42SL900
    SONY: KLV-40X450
    SAMSUNG: LED-40B7000

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من تا امروز و با توجه به اطلاعاتی که از سایت های مختلف بدست اوردم روی سه مدل نظر مثبت دارم که قیمتی حدود 2 تا 2.500 دارن لطفا راهنمایی کنید کدومشون بهتره:
    LG: LED-42SL900
    SONY: KLV-40X450
    SAMSUNG: LED-40B7000
    ال جی و سامسونگی که شما نوشتید هردو از نوع edge led هستن از اینرو مشکل گرم شدن پانل رو دارن . نمره رنگ مشکی ال جی در avforums زیاد خوب نبود . ضمنا احساس میکنم رفلکس پنل های بدون قاب ال جی زیادتر از سایر پنل هاست . در بین این مدل ها من سونی رو پیشنهاد میکنم البته بدون مسئله قیمت. چون قیمت این پانل یه کمی اغراق آمیزه. البته اصل ژاپن بودن هم یکی از دلایل گرونیشه.به هر حال از نظر قیافه نمره اول بین سه تارو داره.البته به نظر من ال سی دی های سامسونگ از ال ای دی هاش بهتره .( مخصوصا از نظر زاویه دید )اگه مدل سامسونگ از نوع backlight led بود من اون رو پیشنهاد میدادم. البته قراره مدل b8500 بیاد که قیمتش خیلی گرونه. یه پیشنهاد دیگه هم دارم صبر کن تا سه بعدی بخری
    Last edited by dada_zebel; 17-03-2010 at 22:51.

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ال جی و سامسونگی که شما نوشتید هردو از نوع edge led هستن از اینرو مشکل گرم شدن پانل رو دارن . نمره رنگ مشکی ال جی در avforums زیاد خوب نبود . ضمنا احساس میکنم رفلکس پنل های بدون قاب ال جی زیادتر از سایر پنل هاست . در بین این مدل ها من سونی رو پیشنهاد میکنم البته بدون مسئله قیمت. چون قیمت این پانل یه کمی اغراق آمیزه. البته اصل ژاپن بودن هم یکی از دلایل گرونیشه.به هر حال از نظر قیافه نمره اول بین سه تارو داره.البته به نظر من ال سی دی های سامسونگ از ال ای دی هاش بهتره .( مخصوصا از نظر زاویه دید )اگه مدل سامسونگ از نوع backlight led بود من اون رو پیشنهاد میدادم. البته قراره مدل b8500 بیاد که قیمتش خیلی گرونه. یه پیشنهاد دیگه هم دارم صبر کن تا سه بعدی بخری
    آیا سونی که گفتم مشکل رسپانس تایم نداره؟ تصویرش جا نمی مونه؟ و اینکه میگید LCD سامسونگ بهتره، من در یک مغازه دو تارو کنار هم دیدم (هم سایز) تصویر LED خیلی روشن تر و شفافتر بود که فکر کنم بخاطر لامپی باشه که توی تکنولوژی ال ای دی بکار میره و مشکل از دست رفتن نقاط روشن رو توی تصاویر و فیلم های تاریک از بین میبره. بعلاوه امکانات جانبی سامسونگ مثل وایرلس و حافظه 2گیگ داخلی و یا سینمای خانگی tz-225 که به عنوان هدیه به همراه آن داده میشه (کلا قیمت 2.100) همه اینا باعث نمیشه که سامسونگ رو بالاتر بدونم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •