سلام دوست عزيز راستش يه مشكلي برام پيش اومده فقط ميتونم سر بزنم بعد باز بايد برم
.gif)
دادا جان راستش من به گفته امير كه پلاسما سامسونگو داشته اونو ضعيف تر از برادرخونده lcd b690 ميدونه.ايشون هر دوتاي اين پنل هارو داشتن و در المان هاي كيفيت تصوير b690 بهتردونستن من امير رو براي اناليز كيفيت پنل ها بخاطر تجربش و اشنايي باهاش حتي از اديتور cnet بيشتر قبول دارم
.gif)
ميدونم از lcd بدت مياد اما من تازگي به ريويو هاي cnet بدبين شدم راستشو بخواي خيلي غلو توشه.جايگاه پلاسما سامسونگ از نظر من پايين تر از اون چيزيه كه اديتور سايت سنت گفتن.
راستش ريسكه افت بلك لول زياده يعني خيلي زياد بنابراين من همون پلاسماي سامسونگو باتوجه به برتري قاطع g10 ترجيح ميدم(حتي با افت بلك لول بازهم از لحاظ كيفي خيلي بهتر از b650 هستش.پنل سامسونگ پنل شيكيه و چون 50" واقعا از نظر اندازه ادمو راضي ميكنه.
lcd هاي panasonic از پنل هاي ips تشكيل شدن كه زاويه ديد بسيار بالا-رنگهاي خيلي واقعي-سرعت پاسخگويي پايين-مشكي عميقتر نسبت به پنل هاي ديگه مثل tf-7 و.. كه از مزيتها و معايب lcd هاي اين برندن هستن.
براي خريد از بانه هم والا من تجربه نداشتم نميتونم نظر بدم دادا جان از افراد باتجربه بپرسي بهتره(راستش براي من تو اين چند روز اخير يه اتفاقي افتاده كه اصلا نميتونم اعتماد كنم پول واريز كنم به حساب كسي)