اینم یه عکس و توضیح از تست استرس ویوتی اسمارت:
At the beach we deliberately dropped the phone several times in the sand and water, which he passed with honor![]()
اینم یه عکس و توضیح از تست استرس ویوتی اسمارت:
At the beach we deliberately dropped the phone several times in the sand and water, which he passed with honor![]()
اینجا میتونید یه سری عکس از تست استرس + یه گونی عکس و فیلم دوربین گوشی رو ببینید:
من یکی دو تا از عکس های رو دیدم نسبت به نسخه ای که جی اس ام هست (که قدیمتره) نویزاش خیلی کمتر شده....احتمالا با آپدیت جدید بهتر شده....مثلا این عکس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این عکس هم دنیایی از نویز رو به همراه داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم با Indoor ها مشکل داره....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Michael Ropy; 14-01-2010 at 20:39.
سلام.
دوستان دیروز رفتم تو علاءالدین (بازاریاب ها) و با این گوشی و ارینا کار کردم.
محشر بودن.
کیفیت عالی صفحه نماش ، حساسیت خیلی خوب تاچ ، اینترفیس عالی.
دوربین ویوتی هم انقدر که میگید بد نیست و از نظر من خوبم هستش.
فقط جنس بدنه ویوتی یکم نا امیدم کرد.
اما ارینا واقعا همه چیش محشر بود .جز قیمتش که 130 دلار بیشتر از جهانیشه
واقعا حیف ال جی که تو ایران دست شرکت دزد و بی انصافی مثل کامتل افتاده.
البته با توجه با تجربیات اندک من ... عکسای خیلی خوب و غیر عادی ای که تو نت هستن همیشه یه سر و گردن از عکسایی کا ما با گوشیامون میگیریم بالاترن![]()
قیمت گوشی 10 تومن پایین اومدش
+ ارینا هم 4 تومن ارزون شدش
سلام
به دوستان
یه سوال
این ویوتی اسمارت حداکثر رزولیشنی رو ساپورت میکنه و به راحتی تو اون رزولیشن فیلمو پخش میکنه چنده؟(چه فرمت aviچه 3gpچه mp4 و ..
کلا میخوام بدونم واسه فیلم دیدن گوشی خوبی هست یا نه (مخصوصا فیلم های divxو xvid)
حداکثر تا رزولوشن 720 در 480 رو ساپورت میکنه، فرمت های DivX و XviD رو هم ساپورت میکنه، البته فکر کنم باید Convert بشن....
منم میخواستم بدونم که اینم مثل آرنا حتما باید convert بشه ؟کسایی که دارن میشه یه امتحانی کنن ؟ برنامه جاوایی مثل core player واسه جاوا نیست که بشه همه فرمت رو راحت اجرا کنه اخه زور داره رنوار قدیمی با اینترفیس قدیمیتر و سخت افزار ضعیف تر divxرو بدون تبدیل میخونه؟ یعنی هیچ راهی نداره (لطفا اگه امکانش واسه کسی هست تحقیق کنه در مورد این موضوع)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
میگم اونایی که آرنا یا اینو دارن یا دیدن - روش با این رزولیشن بالا برنامه های جاوا چطوری اجرا میشه؟ مثل قرآن - دیکشنری، نقشه و ...؟ کوچیکشون میکنه؟
کسی اینو نداره؟
.یکی جواب بده لطفا
برنامه ها مثه نقشه تهران و دیکشنری زیر 3 مگ هست؟ اجراشون می کنه؟ کوچیک نمیشن اخه صفحه این 3 اینچه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)