به نظر من اگه از این موتور جدید استفاده کنه بهتر میشه...
چون از اونطرف ea مثل این که داره کارهای انچنانی انجام میده و صداش رو در نمیاره
خلاصه رقابت داره خیلی شدید میشه و امیدوارم کونامی امثال بترکونه
و از اونطرف ea برای pc هم نکست بزنه
به نظر من اگه از این موتور جدید استفاده کنه بهتر میشه...
چون از اونطرف ea مثل این که داره کارهای انچنانی انجام میده و صداش رو در نمیاره
خلاصه رقابت داره خیلی شدید میشه و امیدوارم کونامی امثال بترکونه
و از اونطرف ea برای pc هم نکست بزنه
از پارسال تا الان از طرف گیمرهای این بازی درخواست های زیادی مبنی بر بکاربردن این موتور به کونامی ارسال شده حالا باید ببینیم کونامی ترتیب اثر میده یا نه .
راستی چرا 2k sport فوتبال نمیسازه .کیفیت بازیهاش واقعا کم نظیره .در ضمن توی بازیهاش از این موتور بهره میبره .همون طور که میدونین این شرکت بازیهای ورزشی میسازه.
Last edited by 4039; 25-04-2009 at 13:33.
دقیقا خیلی توپ میشه...
یه دفعه هر دو تا کومپانی بتر کونن ....
البته این موتوری که من دیدم خیلی خفنه بهتر نمیشه عالی میشه ......
اینشالا که بده...از پارسال تا الان از طرف گیمرهای این بازی درخواست های زیادی مبنی بر بکاربردن این موتور به کونامی ارسال شده حالا باید ببینیم کونامی ترتیب اثر میده یا نه .
اگه میشه چند تا عکس از بازی هایی که با این موتور جدید ساخته شده بذارین یا لینک بدین
اونجا که فقط تریلر بود و من با اینترنت نفتی نمی تونم ببینم
فاشیست جان با عکس چیزی معلوم نمیشه .جنبه انیمیشنی کار مد نظره .فقط بهت بگم فاصله دنیای بازیو با رئالیسم خیلی کم کرده .
خدا رو شکر که یه رقابتی بین اینا هست وگرنه ما الان باید pes 1 رو با آپدیت بازیکنها بازی میکردیم.
خداییش این رقابت هاست که باعث پیشرفت میشه که اگه 2K SPORT هم وارد این جمع بشه احتمالا ما باید تا سال 2012 شاهد شبیه ساز 4D فوتبال باشیم !
عجب چیزی میشه!!!!!!!
با این آدرسی که گوگل بوی جان گزاشتن برو منم سرعتم از 31 بیشتر نمیشه تو همون صفحه یه فلش ویدیو از بازی فوتبال امریکایی هست 10 دقیقا صبر کنی لود میشه بعد میتونی ببینی عالیه مخصوصا تو برخوردا فوق واقعی طراحی شده....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی اینو ترجمه کنه ............
Ive already mentioned this in another thread about what i would like to see implemented into PES 2010 and of course there are quite a few parts i would like Seabass and his team improve on but the one thing i would love to see used in PES 2010 would be the Euphoria Engine as it would be fantastic.
This would make the game look and also feel so much more natural and improve the dynamics of the animations and the engine so much that to me it would more than likely feel like a totally different game because of its fantastic engine. Look at the way that people move in GTA IV for example when they are hit by a car or shot, its fantastic and it actually feels like its real. If this did happen, it would make the game feel much better with the tackling etc as each tackle, collision etc would have more weight to them and in turn improve the game in a big way.
گوگل جان این نقل قول مال کیه؟
میگه من قبلا درمورد چیزایی که دوست دارم توی نسخه 2010 عملیاتی بشه صحبت کردم و اینکه این بازی شامل بخشهای مختلف میشه .گفته من دوست دارم Seabass و تیمش این نسخه رو بهبود بدن و بهترش کنن اما چیزی که من شدیدا مشتاقم ببینم اینه که موتور Euphoria توی این نسخه بکار برده بشه هر چند که این تصور ممکنه رویایی باشه .
این موتور , بازیو به واقعیت نزدیک میکنه و احساس طبیعی بودنو به گیمر تلقین میکنه و همچنین پویایی انیمیشن های بازیو بهبود میده و با این موتور ما بازی کاملا متفاوتی خواهیم داشت .
بعنوان نمونه نگاه کنین به آدمایی که توی بازی GTA براثر برخورد با ماشین یا گلوله به یک طرف پرتاب میشن .رویاییه , جدا آدم فکر میکنه اون واقعیه .اگه این اتفاق بیفته (منظور استفاده از موتور جدید) , بازی بشکل محسوسی بهتر میشه با تکلها و برخوردهایی که مساله وزن نیز رعایت شده و موارد دیگه و اینجاست که در یک چرخش به سمت پیشرفت , بازی قدم در یک راه بزرگ بر خواهد داشت .
چرا عکس جدید منتشر نمیشه ؟
کف کردم بخدا ..........
..............................
امیدوارم قابلیت ضبط کامل بازی اضافه بشه ............![]()
Last edited by google_boy07; 26-04-2009 at 14:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)