آره خودشه، ممنون از شما...
شما این فایل رو بگیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.NET Framework چیه که موقع نصب این برنامه می خواد؟؟
فایلش رو تو نت پیدا کردم ولی حجمش خیلی بالاست، نمی تونم دانلود کنم، تو سی دی های ویندوز پیدا میشه؟؟
اطلاعات می دید لطفاً...
بستهاى هست كه خيلى از برنامهها براى كار كردن بهش نياز دارن...
گرهى كه با دست باز مىشه با دندون باز نمىكنن! چرا تورنت برادر من؟ تو خود سايت Microsoft موجوده.
Microsoft .NET Framework v2.0:
http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
◙
نگفتم "تورنت"، گفتم توی نت(توی اینترنت!!).
منم همین آدرسی رو که شما دادی رو پیدا کردم، ولی فایلهایی حجیمی توش هست، با دیال آپ نمی تونم دانلودشون کنم.
سی دیش باید توی بازار باشه، درست می گم؟؟
ببخشيد، تند خوندن اين سوتى دادنها رو هم در پى داره.
بله، تو بازار به وفور قاطى مجموعههاى نرمافزارى يافت مىشه (ورژن 1.0ش رو نگيرى يه موقع).
البته حجمش خيلى هم زياد نيستها، مىشه دانلودش كرد. ما با همين اتصال زپرتى فيلم هم دانلود مىكنيم!
◙
Last edited by Balrog; 01-02-2008 at 16:21.
کدام ورژنش رو بگیرم؟؟
شما جداً با دیال آپ فیلم دانلود می کنید؟؟!!! کارت خیلی درسته ها، حالا چقد طول می کشه؟؟(می دونم جاش اینجا نیست ولی یه کوچولو جواب بده دیگه ادامه نمی دم!!!)
جديدترين ورژن برنامه، ورژن 3 هست (فكر نكنم تو بازار باشه، اگه بود چه بهتر) كه به تازگى منتشر شده، اما فعلا همون نسخهى 2 كار آدم رو راه مىندازه و ورژن 1 هم كه ديگه قديمى شده و به اون صورت جوابگو نيست.
يك هفته (در شرايط ايدهآل)!
◙
یک هفته؟؟!!!!!
خوب الان شما هر فیلمی رو بخوای به صورت دایویکس با قیمت کمتر از صد تومان پیدا می شه، چرا اینکار رو می کنی با خودت؟؟!!!!!
چگونه میشه یک Glossary برای بابیلون نوشت .
مثلا آلمانی به فارسی و فارسی به آلمانی.
تقریبا در بابیلون برای همه زبان ها به فارسی یک چیزی پیدا میشه . ولی برای آلمانی نه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)