تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 115 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز یه چیزی میخواستم بپرسم به دل نگیر واقعا برام سوال شد شما از چی خوشتون میاد احتملا شما بی ام و و مرسدس بنز سوار میشید که انیطوری بی رحمانه نقد میکنید .
    یعنی نمیدونم چه انتظاری دارید؟احتملا شما با طراحی داخلی رولس رویس فانتوم هم مشکل دارین؟.
    جدا قشنگ هست؟!!

این همه هم از این پست تشکر شده!

نه دوست من، ما نه طراحی بنز میخوایم، نه لامبورگینی و فراری و ...! اما طراحی این، با ال 90 چقدر فرق میکنه؟!

بورو طراحی داخلی همین ماشین گل رو ببین، خیلی قشنگ و جم و جور تز از این هست!

اینا هنوز نمیتونن یه دوتا دکمه رو فرمون بزارن واسه ضبط ماشین! خوبه که 206 داره حالا! بابا شما که زدین دهن فرانسه رو سرویس کردین با کپی برداریتون، اینم کپی میکردی!!!

یه مثلا اون ظاهر ورودی هوا رو نگاه کن اینم کاری داره؟! فرق قیمت این، حتی با همون لامبورگینی چقدر هست؟!

نمیگیم که بورو طراحی خارج رو مثل بنز بزن، داخل هم مثل اون مدل ورساچه ی لامبورگینی! اما بعضی چیزا، هزینه ی کم، اما زیبایی بالایی داره!

یا همون بخض کنترل ورودی هوا و روشن کردن کولر و ... هنوز که هنوز هست، به همون صورت سنتی! یکم جاش و رنگش رو عوض کردن! یه lcd میزدن چی میشد؟! چقدر گرون تر در میومد؟ تازه اونم تو تولید انبوه!

ضمن اینکه حالت دنده ی خلاص، نشون میده همون مشکل سمند رو احتمالا داره که دنده رو زیاد میکنی، خیلی به بخش کنترل کولر ماشین نزدیک میشه...

2. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

جدا قشنگ هست؟!!

این همه هم از این پست تشکر شده!

نه دوست من، ما نه طراحی بنز میخوایم، نه لامبورگینی و فراری و ...! اما طراحی این، با ال 90 چقدر فرق میکنه؟!

بورو طراحی داخلی همین ماشین گل رو ببین، خیلی قشنگ و جم و جور تز از این هست!

اینا هنوز نمیتونن یه دوتا دکمه رو فرمون بزارن واسه ضبط ماشین! خوبه که 206 داره حالا! بابا شما که زدین دهن فرانسه رو سرویس کردین با کپی برداریتون، اینم کپی میکردی!!!

یه مثلا اون ظاهر ورودی هوا رو نگاه کن اینم کاری داره؟! فرق قیمت این، حتی با همون لامبورگینی چقدر هست؟!

نمیگیم که بورو طراحی خارج رو مثل بنز بزن، داخل هم مثل اون مدل ورساچه ی لامبورگینی! اما بعضی چیزا، هزینه ی کم، اما زیبایی بالایی داره!

یا همون بخض کنترل ورودی هوا و روشن کردن کولر و ... هنوز که هنوز هست، به همون صورت سنتی! یکم جاش و رنگش رو عوض کردن! یه lcd میزدن چی میشد؟! چقدر گرون تر در میومد؟ تازه اونم تو تولید انبوه!

ضمن اینکه حالت دنده ی خلاص، نشون میده همون مشکل سمند رو احتمالا داره که دنده رو زیاد میکنی، خیلی به بخش کنترل کولر ماشین نزدیک میشه...
    ما كلا ميگيم طرح بيرونش بد نيست طرح داخليش واقا مزخرفه حرف شما رو قبول دارم
    ولي بيرونش بي انصافي هست بگيم خيلي زشتو بيريختو و... هست

4. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

به نظر من همچین شبیه sd نیست!
    به نظر من طراحی بهتری نسبت به سمند بوده!
    سمند طراحیش خیلی خوبه فقط این سوتون جلو خیلی بده که دید راننده رو ضعیف میکنه مخصوصا هنگام پیچیدن تو میدون ها دیگه اصلا دید نداری یکی بیاد وسط زدی لهش کردی
    طراحی این ماشین هم دقت کنی خیلی شبیه sd هیتس درب ها و گلگیر عقب و رکاب ماشین رو ببین اصلا خود خودشه

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

از نظر موتری چطور خوبه

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

تو صفحه قبل فکر کنم در مورد موتورش صحبت شده بود دو مدل داره انگار

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ما كلا ميگيم طرح بيرونش بد نيست طرح داخليش واقا مزخرفه حرف شما رو قبول دارم
    ولي بيرونش بي انصافي هست بگيم خيلي زشتو بيريختو و... هست
    خوب اگه به نسبت بگیریم، بیرونش بهتر از داخلش هست! و واقعا سخت هست که بگیم که بیرون ارجعیت داره، یا داخل!

اما فکر کنم اگه صندوقش رو حذف میکردن، بهتر میشد. کلا گویا طراحان ایران خودرو تو طراحی صندوق خیلی مشکل دارن! باضافه ستون های جلو که همیشه اندازه چهل ستون اصفهان هست!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فقط اینو بگم با این روشی که ایران خودرو در پیش گرفته حالا حالاها توی صنعت خودرو در جا میزنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

ایران خودرو سایت اختصاصی برای این ماشین زده میتونین برین و عکس ها و کلی اطلاعات بگیرین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه kapello's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نظر همه دوستان محترمه!!! ازجمله اینکه این ماشین کپی برداری از چند تا ماشین دیگه است ولی باید بگم که ظاهرشو قشنگ درآوردن!!خدائیش دومین دستپخت ایران خودرو فراتر از انتظار بود!!!( سمند اولیه یادتون هست که چه مشکلاتی داشت و داره!!!!)به نظر من رانا مثل 206 صندوقدار تو ذوق نمیزنه!!قیافش از جلو و هم از عقب بهتر از تندر نود 14 میلیونی هستش!!از مینیاتور قورباغه خیلی خوشگل تر و قویتر هستش!!!از همه مهمتر با قیمت اعلام شده و با توجه به قیمت سایر ماشن ها ، اگه واقعا زیر 12 تومن باشه کاملا توجیه اقتصادی داره!!شاید تو پیش فروشش یکی خریدم!!!!

داره خودمونی میشه eblis2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ایران خودرو باید از کیا و هیوندایی یاد بگیره ماشین طراحی کنه بخصوص کیا . 50سال داره ماشین تولید میکنه هنوز کپی کاری و عمل جراحی . کیا داشت ورشکست میکرد حالا ببین چی کار داره میکنه . انواع سواری و ماشین شاسی بلند . از همین پرایدم شروع کرد . جای تاسف داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •