دوستان گرافیک این بازی فوق العاده است. تا حالا بازی با این گرافیک ندیده بودم.متاسفانه مولتی پلیرش هم مثل mw 2 به این راحتی نمیشه بازی کرد.lan هم که نداشت. باید ببینیم اینو چکارش می کنن.
دوستان گرافیک این بازی فوق العاده است. تا حالا بازی با این گرافیک ندیده بودم.متاسفانه مولتی پلیرش هم مثل mw 2 به این راحتی نمیشه بازی کرد.lan هم که نداشت. باید ببینیم اینو چکارش می کنن.
آقایون این بازی در حد cod 6 هست ؟
دلت خوشه ها دادا ، چه فرقی به حال ما داره![]()
من بازی رو در سون نصب کردم وقتی وارد بازی میشم کلا با موس وصفحه کلید مشکل داره
اصلا درست کار نمیکنن با تنظیمات هم خیلی کار کردم انگار اشکال از چیز دیگست کسی از دوستان
این مشکل رو داشته میتونه از کرک بازی باشه در ضمن کرک شما چند مگه لطفا دوستان جواب بدن
من در Seven 64-bit نصب کردم و مشکلی از لحاظ کنترل نداره.من بازی رو در سون نصب کردم وقتی وارد بازی میشم کلا با موس وصفحه کلید مشکل داره
اصلا درست کار نمیکنن با تنظیمات هم خیلی کار کردم انگار اشکال از چیز دیگست کسی از دوستان
این مشکل رو داشته میتونه از کرک بازی باشه در ضمن کرک شما چند مگه لطفا دوستان جواب بدن
ای بابا اگه با لن نشه بازی کنی که حال نمیده به نظرتوم پچی در این مورد میاد؟
منم همین جور پس لطفا کرک شما چندی مگی میخوام ببینم مال همین reload هستش
یا نه مال من 18 مگی بود اعصاب برام نگذاشته اصلا کلا قاطی داره با ماوس و صفحه کلید![]()
برای من تو آخر مرحله Snowblind اونجایی که رو سقف یه خونه میخواد سوار هلیکوپتر شه،بدون هیچ پیغامی میندازه بیرون.با همین دی وی دی و همین کرک تو یه سیستم دیگه اینجا رو رد کردم.مشکل از کجاست؟؟؟
چرا مال بعضی ها اینقدر مشکل داره؟
من مشکلم گرافیکمه که نمی تونم بازی کنم تیک می زنه فجیح اونجا هستم که سوار کامیون هستی و از پشت ماشین و از اینجور چیزا میاد باید بزنیشون چون effect هاش اونجا زیاده دیگه می ترکه!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی هم اگه راهی واسه online پیدا کرد همینجا بزارش!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)