خیلی ممنون دوست عزیز .... خودم فهمیدم اشکال از چی بود ... باید فایل رو تغییر نام میدادم .... ولی انگار cer / key هاش کار نمیکنه .....
خیلی ممنون دوست عزیز .... خودم فهمیدم اشکال از چی بود ... باید فایل رو تغییر نام میدادم .... ولی انگار cer / key هاش کار نمیکنه .....
آقا دستت درد نکنه کار ما را که راه انداخت فقط کسانی که میگن نمیاد هر مشکلی داشتید نوشته هایش را کاپی کنید و به بخش ترنسلتبرید و از چینی به انگلیسی ترجمه کنید بهتان میگه کی فایلتان را آپلود میکنه آخه اینجا گفته بود بعد از شش یا دوازده ساعت ولی وقتی ترجمه کردم تقریبا سه روز بعد بود و بلاخره گذاشت به هر صورت ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببخشید دوستان من یه جا به مشکل برخوردم .
اونجا که گفتین 6 الی 12 ساعت دیگه مراجعه کنید ،
من دیشب ساعت 12 ثبت نام کردم .
الان که میرم تب دوم این پیغام رو میده :
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
آقا 3 روز ديگه آماده ميشه !!!
ارورش رو تو translate.google.com كپي پيست كن.
یه سئوال دیگه داشتم .
وقتی اینو دانلود کردم باید باهاش چیکار کنم ؟!
1بار دانلود کنم کافیه ؟ یا بازم باید دانلود کنم ؟
ببخشید آیا توی این سایت iMobile.com.cn میشه بیش از یک درخواست داد ؟
آقا من فایل cer و key رو داتلود کردم حالا چطوری باید ازش استفاده کنم ؟ کمک کنید لطفا ....
با سلام..........من فایلم را از سایت opda گرفتم........و برنامه دیکشنری UNIDIC2 N95_signed.sisx و UNIDIC2 FOR OS 9.1.SiGNED.SISX را باهاشون ساین کردم و روی گوشی ریختم ولی موقع نصب پیغام update error را میده.........در ضمن ورژن گوشیم 20.0.062 هستش.............اشکال از کجاست...........با همین روش یه دیشکشنری به اسم msdict ولی روی گوشیم نصب شد که اون ساین نبود ولی بعد از ساین شده روی گوشیم نصب شد..........
خوب به سلامتی موفق شدیم که دانلود کنیم !
با تشکر از دوستان .
کسی نسیت جواب بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)