تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 39 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 387

نام تاپيک: هارد 1 ترابایت! مسئله این است : سیگیت یا مکستور یا وسترن دیجیتال

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من این رو خیلی وقته اینطوری فکر می کنم و در مجموع هارد های وسترن دیجیتال یک کلاس بالاتر از هارد های دیگه دیده میشن از طرف مصرف کننده . .

حالا شما نظر دیگه ای دارید ؟ آیا مقایسه هایی که مشاهده کردید خارج از سفسطه هایی نظری مقایسه ی یه هارد 1 ترابایتی با 250 گیگی از مارک یکی دیگه و . . و مافیای واردات و . . بازار نسبت به مارک هایی خاص بوده ؟

این هاردی که می فرمایید به نظرتون ارزش خرید بالاتری نسبت به 1 ترابیات وسترن مشکی داره ؟ اگه آره قیمتش چقدره . . ؟

با سپاس
    دوست عزیز

این قضیه به فکر کردن یست به تحقیق و بررسی کردن هست. من هم بگم که فکر میکنم هارد هیتاچی بهترینه شما و یا هر کسی باید باور کنه ، مسلما باور نمیکنید تا آن موقع که مستدات و مدارک خودم را ارائه بدم اگر قابل قبول بود اونوقت میشه به حرفم اعتماد کنید.

اون کلمه ی سفسطه هم اصلا واژه ی مناسبی برای طریق مباحثه های من نیست و این لفظ و طرز بیانتون را اصلا دوستانه نمبینم ...

در ضمن من هادر 250 و 1ترا را هیچ جا با هم مقایسه نکردم اگر مدرک دارید رو کنید وگرنه من شما را به عنوان کسی که تهمت ناروا میزنه و زود قضاوت میکنه میشناسم....

بله ارزشش را داره. میتونید تو تاپیک های دیگه هم بنچمارکها را ببینید ...

قیمتش هم هست 86 تومان الآن. ولی وسترن را زیر 100-105 گیر نمیارید البته اگر سروی بلک گیرتون بیاد...

نه وسترن مشکلی نداره ولی من بین خوب و خوبتر مسلما خوبتر را ترجیح میدم و برتری سیگیت دلیلی بر عیب داشتن وسترن نیست ولی خب جلو سیگیت یه ضعفهایی داره حتما

داره خودمونی میشه newomega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز

این قضیه به فکر کردن یست به تحقیق و بررسی کردن هست. من هم بگم که فکر میکنم هارد هیتاچی بهترینه شما و یا هر کسی باید باور کنه ، مسلما باور نمیکنید تا آن موقع که مستدات و مدارک خودم را ارائه بدم اگر قابل قبول بود اونوقت میشه به حرفم اعتماد کنید.

اون کلمه ی سفسطه هم اصلا واژه ی مناسبی برای طریق مباحثه های من نیست و این لفظ و طرز بیانتون را اصلا دوستانه نمبینم ...

در ضمن من هادر 250 و 1ترا را هیچ جا با هم مقایسه نکردم اگر مدرک دارید رو کنید وگرنه من شما را به عنوان کسی که تهمت ناروا میزنه و زود قضاوت میکنه میشناسم....

بله ارزشش را داره. میتونید تو تاپیک های دیگه هم بنچمارکها را ببینید ...

قیمتش هم هست 86 تومان الآن. ولی وسترن را زیر 100-105 گیر نمیارید البته اگر سروی بلک گیرتون بیاد...

نه وسترن مشکلی نداره ولی من بین خوب و خوبتر مسلما خوبتر را ترجیح میدم و برتری سیگیت دلیلی بر عیب داشتن وسترن نیست ولی خب جلو سیگیت یه ضعفهایی داره حتما
    من حکم ندادم در مورد شما که اعتراض می کنی . . خیلی هم ممنونم که این تاپیک رو زدید

شمام زود قضاوت نکن جیگر . .

حالا بدون در نظر گرفتن قیمت ( یعنی اگه هر دوشون 86 تومن بود ) شما کدوم رو انتخاب می کردید ؟

این ضعف ها کدامند ؟

با سپاس

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من حکم ندادم در مورد شما که اعتراض می کنی . . خیلی هم ممنونم که این تاپیک رو زدید

شمام زود قضاوت نکن جیگر . .

حالا بدون در نظر گرفتن قیمت ( یعنی اگه هر دوشون 86 تومن بود ) شما کدوم رو انتخاب می کردید ؟

این ضعف ها کدامند ؟

با سپاس
    باز هم 100درصد سیگیت را چون واقعا سرعت خفنی داره (هر چند یه هارد کاویار گرین هم دارم) دلیلش هم واضحه سرعت بسیار بالای هارد سیگیت. شما این تاپیک را ببین صبر کن بنچمارکها تمام باز بشوند بعد تصمیم بگیرید ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باز هم 100درصد سیگیت را چون واقعا سرعت خفنی داره (هر چند یه هارد کاویار گرین هم دارم) دلیلش هم واضحه سرعت بسیار بالای هارد سیگیت. شما این تاپیک را ببین صبر کن بنچمارکها تمام باز بشوند بعد تصمیم بگیرید ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام ، من یه هارد 500 seagate مدل 7200.12 دارم ، ولی به هیچ وجه سرعت خفنی احساس نمی کنم!!
    منظور از سرعت خفن چیه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13 85تومن

هفته پیش یکی از همینا یعنی7200.12 seagate baracuda رو خریدیم 85 با 5 سال گارانتی ویستا که حرف نداره
    هم هاردش هم گارانتیش
    از پاساژ ایران هم خریدیم
    امروز من از علا ئدين خريدم 92با گارانتي ويستا!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام ، من یه هارد 500 seagate مدل 7200.12 دارم ، ولی به هیچ وجه سرعت خفنی احساس نمی کنم!!
    منظور از سرعت خفن چیه؟؟
    سلام
    دوست عزیز

سرعت احساس کردنش نیاز به تجربه داره و مسلما منابع سیستمی دیگر مثل رم و سی پی یو هم کمک شایانی به این قضیه میکنه.

شما اگر با هاردهای دیگه کار کنید ، کاملا متوجه ی سرعت زیاد هاردهای سری باراکودا میشوید.

داره خودمونی میشه newomega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راستی اینم بگم که سری بلک وسترن دیجیتال 1 ترابایت بر خلاف سایر هاردها از 2 پردازشگر استفاده می کنه و اطلاعات رو می ده و می گیره

با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohammadJavad.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پست تکراری
    Last edited by MohammadJavad.T; 30-09-2009 at 14:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohammadJavad.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان

یه سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میسم

بین Seagate1 TeraByte

Seagate Barracuda 7200.12 - 32mb buffer

و

Hitachi 1 TeraByte

16mb buffer

کدوم رو انتخاب میکنید واسه خرید . به نظر شما احتمال سوختگی و خرابی کدوم پایین تره ؟

اینترنال میخوام بگیرم!

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام به همه دوستان

یه سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میسم

بین Seagate1 TeraByte

Seagate Barracuda 7200.12 - 32mb buffer

و

Hitachi 1 TeraByte

16mb buffer

کدوم رو انتخاب میکنید واسه خرید . به نظر شما احتمال سوختگی و خرابی کدوم پایین تره ؟

اینترنال میخوام بگیرم!
    سیگیت سرعت بسیاربالایی داره در تاپیکهای تست سرعت و بنچمارکهای معتبر سایتهای مورد اعتبار سخت افزار دنیا هم کاملا اشکار و واضحه.

در مورد خرید سیگیت شک نکنید فقط دقت کنید حتما 7200.12 باشه و گارانتیش هم زمان داشته باشه.

انشاءالله که اون احتمالات هم به شرط صحیحی استفاده کردن پیش نیاد هیچ موقع

11. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •