سلام به همه من اميد وار بودم با راه اندازي اين تاپيك ديگه كسي گير نكنه
شماره تل فروشگاه تو تهران 021-66740266
سلام به همه من اميد وار بودم با راه اندازي اين تاپيك ديگه كسي گير نكنه
شماره تل فروشگاه تو تهران 021-66740266
با سلام به همه دوستان عزيز.
منم هاردم با ياري خدا و كمك دوستان عزيزم به حالت اول برگشت و خيلي خوشحالم .
بايد عرض كنم كه من بيشتر مدارها رو درست كردم ولي هيچكدوم جواب نداد كه رابط usb to ttl رو از فروشگاه جام جم سفارش دادم و برام اومد و با كمك راهنمايي هاي حامد عزيز با برنامه pdf ايشون تونستم در عرض چند دقيقه هارد رو احيا كنم
فقط يه نكته رو بگم . كه هارد من در setup ظرفيت رو صفر نشون ميداد . ولي با همون كدهاي قسمت اول برنامه حامد جان كه مربوط به هاردهاي Notdetect ميشد من استفاده كردم و هارد خوشبختانه برگشت . ولي بايد بگم كه مسئوليت كار هر كس با خودش است و من فقط جهت راهنمايي عرض كردم
در ضمن تلفن فروشگاه جام جم براي عزيزاني كه ميخوان رابط رو سفارش بدن خدمتتون عرض ميكنم
021-66723003 به قيمت 12500 تومان با سي دي نصب . به اميد موفقيت همه عزيزان
[QUOTE][B]با سلام به همه دوستان عزيز.
منم هاردم با ياري خدا و كمك دوستان عزيزم به حالت اول برگشت و خيلي خوشحالم .
بايد عرض كنم كه من بيشتر مدارها رو درست كردم ولي هيچكدوم جواب نداد كه رابط usb to ttl رو از فروشگاه جام جم سفارش دادم و برام اومد و با كمك راهنمايي هاي حامد عزيز با برنامه pdf ايشون تونستم در عرض چند دقيقه هارد رو احيا كنم
فقط يه نكته رو بگم . كه هارد من در setup ظرفيت رو صفر نشون ميداد . ولي با همون كدهاي قسمت اول برنامه حامد جان كه مربوط به هاردهاي Notdetect ميشد من استفاده كردم و هارد خوشبختانه برگشت . ولي بايد بگم كه مسئوليت كار هر كس با خودش است و من فقط جهت راهنمايي عرض كردم
در ضمن تلفن فروشگاه جام جم براي عزيزاني كه ميخوان رابط رو سفارش بدن خدمتتون عرض ميكنم
021-66723003 به قيمت 12500 تومان با سي دي نصب . به اميد موفقيت همه عزيزان
گیر ما بخاطر کمبود امکانات ..... !!! حالا فردا می زنگم ببینم .واسه ما می فرستند!!! که مشکل رو با کمک شما حل کنیم........
سلام
به فروشگاه جام جم زنگ زدم گفتند دارند و می فرستند ....کسایی که از این مدل 12500 خریدن راضی هستند؟ مشکلی نداشتند؟
ممنون می شم بگید
بابا شما با اون دریای زیبا اخر امکاناتید حالا یک مغازه الکترونیکی هم نباشه چیزی نمیشه.
در ضمن من تو سایت mfsn برایت پیغام دادم ....خودت پیگیری نکردی...
گفتم این خارجی ها نگن ایرانیها بارشون نیست یا معرفت مدارند
آقا ایول....بابا از اون دریا دیگه چیزی نمونده....اگه شما هم زیبایی دیدی ما هم دیدیم....بعدش اونجا من سوال در مورد تعوض بردPCB پرسیدم که بعد مدت زیاد به ینده خدا گفت نمی شه !! من دیگه دیدم اونا هر 1000 سال یه بار جواب میدن رفتم تو Toms Hardware پست گذلشتم ولی اونا هم حال دادن و جواب دادن !! بعد فارسی زدم دیدم اینجا کلی بچه باحال و با استعداد هست ما تشنه لبان می چرخیم...خلاصه اینکه خوندم پستت رو .....ای ول خوب بود.....ممنون از همکاریت....
موفق باشید
سلام دوباره که خوندم فرووم رو فهمیدم که جز 125 که 8000 تومنی خوب درومد...بقیه با 12500 تومنی مشکلی نداشتند...فردا سفارش میدم...ببینم چی میشه...ممنون...
در ضمن یه PDF توپ M@YS@M , MJHAMED گذاشتن که فکر کنم مشکل من رو حل کنه.....
حالا ببینیم چی میشه...
دمتون گرم برو بچز...
سلام
هارد منم آقا هادی (125) زحمتشو کشید و درستش کرد. همین جا ازش یه دنیا تشکر میکنم. خیلییییییییییییییی خیلییییییییییییییییی ممنون
ضمنا دست کسایی که این روش رو به بقیه معرفی کردند هم درد نکنه.
یه هارد جدید وسترن بلک هم خریدم و کلا اطلاعات رو از این ملعون منتقل کردم.
سلام
منم با همه مشکلاتی که بود آخر تونستم هاردم رو برگردونم
فقط میخواستم یه تشکر ویژه داشته باشم از MJHAMED و iran_javidaan و M@YS@M که اگه کمکای این دوستان نبود نمیتونستم این کارو بکنم
راستی از وقتی که هاردم برگشته بشدت صدا میده فکر کنم بد سکتورم هم داشته باشه نمیدونم باید چه کارش کنم. با نرم افزار HDD regenerator هم کار کردم ولی درست نشد.
فکر کنم بهتر باشه اطلاعاتش رو بردارم ببرمش گارانتی واسه تعویض.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)