خب مال خودت رو بکن مگه قراره همش روی ایمپالا کار کنی .
خب مال خودت رو بکن مگه قراره همش روی ایمپالا کار کنی .
اره منم منظورم همین بود محمد.. اینطوری دیگه موقع گاز دادن جلوی ماشین صدای جاروبرقی نمی ده...
اتفاقآ به نظر من صدای فن موتور هم قشنگه!
سلام
با عرض تبریک به مناسبت این کامارو!!!
من تمام مطالبو دنبال کردم... واقعا جالبه بابت تمام لینک ها ممنون به خصوص وبلاگ بازسازی.
تمام نوشته ها مفید بود مخصوصا ایمیل کذایی!
سوالاتی دارم که خوشحال میشم بدونم.
آیا قطغات خورده ریز این ماشین و بقیه کلاسیک ها پیدا میشه مثل شیشه بالایر ها و آیینه های فابریک و رودری ها و چراغ ها...
راستی تو این کرج از این ماشینا زیاد پیدا می کنم و به زودی چند تا عکسشونو میزارم.
در مورد مدل ماشین شما هم به نظرم بسیار به ss نزدیکه و این خیلی خوبه Chevrolet Camaro SS 70!!!
ممنون میشم اگه تو فروم زیر به من کمک کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با عرض تبریک به مناسبت این کامارو!!!
من تمام مطالبو دنبال کردم... واقعا جالبه بابت تمام لینک ها ممنون به خصوص وبلاگ بازسازی.
تمام نوشته ها مفید بود مخصوصا ایمیل کذایی!
سوالاتی دارم که خوشحال میشم بدونم.
آیا قطغات خورده ریز این ماشین و بقیه کلاسیک ها پیدا میشه مثل شیشه بالایر ها و آیینه های فابریک و رودری ها و چراغ ها...
راستی تو این کرج از این ماشینا زیاد پیدا می کنم و به زودی چند تا عکسشونو میزارم.
در مورد مدل ماشین شما هم به نظرم بسیار به ss نزدیکه و این خیلی خوبه Chevrolet Camaro SS 70!!!
ممنون میشم اگه تو فروم زیر به من کمک کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه کمی عکس از کامارو 70 و در زیر توضیح کلی کامارو ها...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پوریا جان ورودت رو به فروم اولا تبریک میگم و یه جایی هستش که میتونی اونجا در مورد ماشینهای آمریمکایی اطلاعات بیشتری پیدا کنی
tuningtalk
سلام.
خیلی ممنون بابت تبریک و لینکی که دادید.
در مورد قطعات باید بگم بله همش پیدا میشه فقط باید یکم بگردی و پرس و جو کنی.
الان آقا سعید چندتا از قطعات مهم کامارو رو پیدا کرده دستش درد نکنه.
آره کامارو من همون ss ه.
دوست عزیز تو باید ابتدا دو جفت رینگ مخصوص کامارو(که اگه بتونی پیدا کنی خیلی خوب میشه)رو ماشین بندازی که حدود 1تومان خرج داره .
بعدش باید 2تومان پول صفکا ونقاش درست حسابی رو بدی.
بعدش باید 1تومان خرج موتورش و توربو شارژ و چراغاش وشیشه هاش................................بکنی.
سلام.
من که 5 تا رینگ فابریک خود کاماروم رو دارم!؟فقط اون کاپ وسط و استیل دور رینگ رو میخواد.
درسته 2 تومن رنگ و صافکاری میخواد.
البته بیشتر خرج داره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)