تا یه حدودی حرفات رو قبول دارم حامد !! ولی چرا همه عاشق آی8910 اچ دی یا آیدو هستن ؟؟
چرا نوکیا یه همچین چیزی رو نزده ؟؟
در صورتی که سامی و سونی اینا رو زدن !!
تا یه حدودی حرفات رو قبول دارم حامد !! ولی چرا همه عاشق آی8910 اچ دی یا آیدو هستن ؟؟
داری تند میری!
بالاخره یه سال یه شرکتی رو بورسه یه سال هم یه شرکت دیگه!
شما هم نباید توقع داشته باشی که بیاد همه چیو تو یه گوشی بذاره!
اگه میبینی oled تو سری اکسپرس موزیک نمیزاره برای اینکه سیاستش درسته! اگه اینکار رو بکنه قیمت گوشیهاش میره بالا اونوقت هدفش از بین میره!(هدف از تولید سری اکسپرس موزیک کشوندن خریدارهای ام پی تری پلایر به سمت موبایله!)
راجع به فیلمبرداری هم گفتی که ال جی 120 میگیره! درسته بالاخره هر شرکتی باید تو یه مورد سرآمد باشه دیگه مگه غیر از اینه!
راجع به چیپ هم باید گفت که چون چیپ خیلی به باطری فشار میاورد این کار رو کردن! اگه چیپ میزاشت و باطریش نصف روز دووم میاورد اونوقت خود شما میومدی میگفتی نوکیا گندشو در آورده با این باطریاش!
راجع به 5800 هم اصلا با لغات بازی نکردم مگه غیر از اینه که 5800 اکسپرس موزیکه؟ میشه بپرسم چرا شما این گوشی رو اکسپرس موزیک به حساب نمیاری؟مگه چی کم داره؟
چون کاملتر هستن.نوکیا هم اون مدلی که صفحه اول هست با lcd ی3.5 اون هم معرفی کنه میشه جزء همینها.تا یه حدودی حرفات رو قبول دارم حامد !! ولی چرا همه عاشق آی8910 اچ دی یا آیدو هستن ؟؟
آقا تسلیم من دیگه حرفی ندارم.ایشالا 2010 گوشی 10مگا پیکسلی میده نوکیا/2012 هم گوشی چیپدار/2014 هم اکثر گوشیهاش میشن oled/
دلممون به سیمبین خوش بود که دیگه همه دارن سیمبین میزنن
بيچاره همه به اين نوكيا گير دادن ......
بابا هميشه كه خوب بوده حالا يك بار يكم نرمال بشه بده.......
درسته.انتظار ما بالا رفته.همین حالا گوشی های high end نوکیا تقریبا جدید ترین امکانات رو دارن.
ولی صفحه oled ارزون تر از tft در میاد!
مشخصات N86 در قالب یک عکس :
![]()
Last edited by Majid393; 17-02-2009 at 00:54.
یک عیب هم این oled ها دارن اون هم زیر نور خورشید خوب دیده نمیشناگه میبینی oled تو سری اکسپرس موزیک نمیزاره برای اینکه سیاستش درسته! اگه اینکار رو بکنه قیمت گوشیهاش میره بالا اونوقت هدفش از بین میره!(هدف از تولید سری اکسپرس موزیک کشوندن خریدارهای ام پی تری پلایر به سمت موبایله!)
ولی در مورد i7110 که oled ه gsmarena گفته خانایی خوبی زیر نور خورشید داره
مشکل oled اینه که عمرش کمتر از tft ه ولی در زمینه های دیگه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)