تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 97 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان، من بالاخره واسه این مشکلم رفتم پیش یک فوق تخصص داخلی و گفت که علتش عصبیه. خلاصه بهم قرص نورتریپتیلین 10 داد و قراره تا 2 ماه مصرفش کنم و گفت که اگه خوب نشدی 2 ماه دیگه بیا پیشم. توی نت که جستجو کردم متوجه شدم قرص ضدافسردگیه! الان 2 روزه که دارم میخورم و احساس میکنم این صداها تقریبا نصف شدن. حدس من اینه که وقتی پایانه های عصبی روده دچار اختلال میشن یعنی نمی تونن پیام های عصبی رو بطور منظم منتقل کنن باعث اختلال در حرکات روده میشن به این صورت که بجای انقباضات منظم، انقباضات نامنظم و ناخودآگاه ایجاد میشن و خوب طبیعتا وقتی روده حاوی گاز باشه این انقباضات نامنظم روده باعث تولید صدا میشن! به نظر شما این منطقیه؟

در آغاز فعالیت mahdi_1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام یعنی ما هم این قرص رو بخریم و مصرف کنیم؟چند روز دیگه امتحانات شروع میشن وای خدا

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان، من بالاخره واسه این مشکلم رفتم پیش یک فوق تخصص داخلی و گفت که علتش عصبیه. خلاصه بهم قرص نورتریپتیلین 10 داد و قراره تا 2 ماه مصرفش کنم و گفت که اگه خوب نشدی 2 ماه دیگه بیا پیشم. توی نت که جستجو کردم متوجه شدم قرص ضدافسردگیه! الان 2 روزه که دارم میخورم و احساس میکنم این صداها تقریبا نصف شدن. حدس من اینه که وقتی پایانه های عصبی روده دچار اختلال میشن یعنی نمی تونن پیام های عصبی رو بطور منظم منتقل کنن باعث اختلال در حرکات روده میشن به این صورت که بجای انقباضات منظم، انقباضات نامنظم و ناخودآگاه ایجاد میشن و خوب طبیعتا وقتی روده حاوی گاز باشه این انقباضات نامنظم روده باعث تولید صدا میشن! به نظر شما این منطقیه؟
    خیلی ربط داره ولی این مشکل عامل زیاد داره یکیش میتونه این باشه واسه خیلیها + ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز شاید یکی از علتاش ومهم ترین علتی که به ذهن هرکسی از جمله خودمون میرسه عصبی باشه چون در مواقعی که استرس داریم بیشتر سراغمون میاد ولی یه نکته ای که هست اینه که بستگی به عادات اجابت مزاجی ونوع اون یعنی اسهال ویبوست داشتن یا نداشتن واینا هم داره که اگه این عوامل ترکیبی باشن میشه علتش رو عفونت هم دونست که بر اونم یه راه درست درمون باید پیدا کرد ودر هرصورت باید آزمایش داد تاتشخیص بدیم داریم یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ضمنا امیدوارم خوب خوب بشی ایشاالله خوب خوب که شدی نتیجشو هم بذار مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

به نظر منم به مسائل عصبي ربط داره ولي همش اين نيست. پزشكا وقتي دليل از قبل تعيين شده اي واسه مشكلا نداشته باشن ربطش ميدن به عصب. بدون انجام آزمايش يا آندوسكوپي اينو گفت؟ به منم دفعه آخر گفت ميكروبا از بين رفته و احتمالا عصبيه. به نظرم ما ديگه الان نبايد اينطوري بريم دكتر. چون ماها بيشتر از دكترا اين مشكلو مي شناسيم و درموردش ميدونيم. مثلا ازشون بخوايم آزمايش ميكروبو و عفونتو اينها رو بنويسن بعد همه آزمايش ها رو به يه متخصص نشون بديم تا شايد يه ربطي بينشون پيدا كنه.

7. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

SLZ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظر منم به مسائل عصبي ربط داره ولي همش اين نيست. پزشكا وقتي دليل از قبل تعيين شده اي واسه مشكلا نداشته باشن ربطش ميدن به عصب. بدون انجام آزمايش يا آندوسكوپي اينو گفت؟ به منم دفعه آخر گفت ميكروبا از بين رفته و احتمالا عصبيه. به نظرم ما ديگه الان نبايد اينطوري بريم دكتر. چون ماها بيشتر از دكترا اين مشكلو مي شناسيم و درموردش ميدونيم. مثلا ازشون بخوايم آزمايش ميكروبو و عفونتو اينها رو بنويسن بعد همه آزمايش ها رو به يه متخصص نشون بديم تا شايد يه ربطي بينشون پيدا كنه.

کاملا موافقم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اره درست میگی باید علت عفونت ومیکروب ونوع عفونت ورد اون رو بایه متخصص خوب که بشناسیم مطرح ودارو درمانی کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان عزیز من نه اسهال دارم و نه یبوست و طبیعتا اگه این مشکلات رو داشتم حق با شما بود چونکه خود اسهال باعث بوجود اومدن صدا میشه! اما یک سوال از همتون دارم، اگه عامل این مشکل یک نوع میکروب بود آیا اون دکتری که من پیشش رفتم عقلش نمی رسید؟ نمی تونست واسم یک آزمایش بنویسه؟ ببینید دوستان، من بارها و بارها اینترنت رو زیر و رو کردم، سایتهای پرسش و پاسخ پزشکی رو گشتم، البته میدونم که شماهم گشتین ولی هیچ جا ندیدم که علت این مشکلو میکروب یا باکتری یا انگل ذکر کرده باشن!
    همونطور که تو پست های قبلیم گفتم عوامل میکروبیش فقط اینا هستن:
    انگل ژیاردیا باعث اسهال و استفراغ و نفخ میشه!
    افزایش باکتری های روده باعث افزایش نفخ میشه!
    پس با این اوصاف حتی اگه آلوده به میکروب باشیم مشکلمون فقط باید نفخ زیاد باشه نه چیز دیگه!
    ما دنبال این نیستیم که بفهمیم چرا نفخ میکنیم، چون همه نفخ میکنن و نفخ کردن یک اتفاق کاملا عادیه! مشکل اکثر ما اینه که وقتی نفخ میکنیم روده هامون خیلی صدا میکنن!
    مطمئن باشید که اگه دلیلش میکروبی بود باید حداقل یک بار توی اینترنت می دیدیم.
    دوستان به نظرمن واسه این مشکل فقط میشه 2 حالت رو متصور شد:
    1- عصبی (که فکر کنم همون سندرم روده تحریک پذیر باشه)
    2- ساختار خاص روده (یعنی ساختار روده افرادی مثل ما طوریه که تحت تاثیر نفخ دچار سروصدای زیادی میشه)
    شاید با خودتون بگید ماکه عصبی نیستیم پس مشکل ما عصبی نیست، در جواب باید گفت که این عصبی هیچ ربطی به اعصاب و روان نداره بلکه فقط پایانه های عصبی ناحیه روده دچار اختلالن مثل افرادی که بدنشون تیک داره، آیا اونا هم عصبانین؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

هیچ جای نت من هم علتی برای این مشکل پیدا نکردم، دقیقا به همین دلیله که ما دنبال برسی دلایل احتمالی اون هستیم. وجود میکروب، دلایل عصبی، استرس و غیره... فقط فرضیه هستند که باید تک تک امتحان بشن تا علت واقعی پیدا بشه. اگه شما یک جا توی نت پیدا میکردی که دقیقا علتش ذکر میشد که دیگه ما مشکلمون حل بود دیگه! اتفاقا حالا دیگه باید به جاهایی فکر کرد که تو نت ذکر نشده.

به شخصه احتمال میدم (نه اینکه میگم 100 درصد) که علتش میکروبی باشد چون یادمه فقط آنتی بیوتیک های قوی برای چند روز ساکتم میکرد.

برعکس شما فکر میکنم که باید بفهمیم چرا بیدلیل نفخ میکنیم، نفخ کردن بعد از خوردن یک سری غذاها طبیعیه ولی اینکه نفخ بعد از خوردن اکثر غذاها بوجود بیاد کمی عجیبه و میتونه از نشونه های بیماری محسوب بشه.

به نظرم ساختار خاص روده که شما گفتید هم میتونه دخیل باشه ولی من یادمه این مشکل بصورت یکدفعه ای شروع شد، اونم سر کلاس و تو سن 27و8 سالگی، دیگه هم قطع نشد تا چند وقت پیش. میتونه ساختار روده یکدفعه تغییر کنه؟

شما احتمال میدید که یکسری از عصب های روده کوچیک یا بزرگ صدمه دیده باشند؟ به نظرتون دائمیه یا برگشت پذیره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •