عرض تسليت
انشاءالله غم آخرتون باشه
بنده هم تصليت ميگم.انشاءالله غم آخر شما باشه.(عزيزان ديگر ببخشند اگه از آواتار ديگران استفاده كردم.)
مجتبي جان بهت تسليت ميگم اميدوارم غم آخرت باشه عزيز
ميدونم درد خيلي سختيه ولي تقديره چيكار ميشه كرد .
منم خودم دارم يكي از عزيزانمو از دست ميدم
اميدوارم خدا به خودت و خانوادت صبر بده و غم آخرتون باشه
مجتبی جان واقعا بابت این حادثه بد ناراخت شدم انشا الله خداوند به شما و خوانواده بزرگوارتون صبر بده با عرض تسلیت
روحش شاد.
از طرف خشایار
فردا هفتمه بابامه و هنوز باور نکردم که چی شده...
واقعا انتظار این همه محبت و توجه شما دوستان عزیزم رو نداشتم.
این عوض کردن آواتور ها شاید به ظاهر کار بزرگی نباشه ولی باور کنید واسه من یه دنیا ارزش داشت و هیچ وقت فراموش نمی کنم...
چند نفر از آشناهام که می دونستن من تو این سایت هستم گفتن برو ببین سایت p30world چه کار بزرگ و قشنگی کرده...
از تک تک دوستان ممنونم. نمی تونم جبران کنم ولی می تونم واستون دعا کنم. می گن دعای دل های شکسته زودتر اوج می گیره...
ali racer,amirtaker,ardalan_zapata,armin_software,اماستیاف,Babak,farzad3260,franch,H M R 0 0 7,ha3an_khafan,Hadi King,hamed9,Hossein 12,Ice Star,ir-dgm,jamy_khoshtip,Legend,majid_sd2009,Majid393,Mani Sasy,masoudsabz,metaler-soad,Mo7amad,Mohammad King,neopersia,Phoenix71,poorya.t,R e Z a,REGISTERED USER,Retired User,roohi_rsh,S@jj@d,S@nti@go_s&k,sansi,satttanism,Ultimator,Wisdom,دل تنگم,مورچه
مجتبي جان اين حرفا چيه عزيز.
من به عنوان يكي از كوچكترين اعضاي پي سي ورلد اين جسارت رو مي كنم و از طرف همه بر و بچه هاي پي سي ميگم كه همه اين كارا وظيفه ما بوده.
پي سي ورلد بيشتر از اينكه به خاطر آمار و مطالبش مشهور شده باشه به خاطر همين صفاي اعضاش هست كه هر كي مياد تو اين خانواده نمي تونه ازش جدا بشه.
بازم بهت تسليت ميگم.
غم آخرت باشه
Last edited by masoudsabz; 16-02-2009 at 00:07.
منم به نوبهي خودم به شما دوست عزيز تسليت ميگم.
اميدوارم غم آخرتون باشه.
خيلي سخته.تسليت ميگم.
آقا مجتبی واقعا تسلیت میگم میدونم اینا هیچ تاثیری نداره "من هم چند ماهه هنوز باورم نشده که مادرم دیگه نیستش یعنی واقعا هستش اینو بدون که در کنارته باور نمیکنی بعضی وقتا دقیقا حسش میکنی!
انشالله غم آخرت باشه هرچند این جمله برای هیچ کس حتی خودم که بارها شنیدم معنا نداره !
پدر ستونی هست که واقعا از دست دادنش سخته!
انشالله روحش مورد مرحمت خدای متعال قرار بگیره!
منم به نوبه خودم خدمت ایشان تسلیت میگم انشاالله که غم اخرشئن باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)