توي علاالدين با قيمت 380هزار تومان ميتونيد با گارانتي پارس كامتل با هلوگرام و سلفون بخريد؛ فقط يك كمي بايد به فروشنده ها دروغ بگيد!!!
حيف كه مجبور شدم بخاطر يك مساله اي برم ke990 بخرم.....
من kc910 ميخوااااااااااااااااااااا اامممممممممممممممم![]()
توي علاالدين با قيمت 380هزار تومان ميتونيد با گارانتي پارس كامتل با هلوگرام و سلفون بخريد؛ فقط يك كمي بايد به فروشنده ها دروغ بگيد!!!
حيف كه مجبور شدم بخاطر يك مساله اي برم ke990 بخرم.....
من kc910 ميخوااااااااااااااااااااا اامممممممممممممممم![]()
درود
اگه دقيق مشكلت رو توضيح بدی ( چیه ، چه موقعی گریبانگیره و ... ) می شه بهتر بهت کمک کرد .
پاینده باشید
سلام
آقا مبارکه.میشه بگین چند خریدین و این که شما هم راجع به گوشی بگین همه موارد که راضی هستین و غیره ....
چون نظرات هر کسی راجع به گوشی ها متفاوت خدای نکرده قصد جسارت به بقیه افرادی که پست دادن ندارم.
ممنون.
فیلم برداری روز با رنوار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايول بابا مقداد سورپرايز كردي! تشكر زدن كم بود. همه ویدیو ها رو دیدم. عجب کیفیتی داشت! سعی میکنم همه رو لینک مستقیم با قابلیت Resume کنم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
40 متری فرحزاد (لینک مستقیم + Resume Support):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دربند (لینک مستقیم + Resume Support):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غروب ابری (لینک مستقیم + Resume Support):
همت غروب (لینک مستقیم + Resume Support):
پارک سپهر (لینک مستقیم + Resume Support):
پایتخت (لینک مستقیم + Resume Support):
رسالت ابری (لینک مستقیم + Resume Support):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Michael Ropy; 16-04-2009 at 14:04.
مشکل من حل شد.
ببینم چه رمی براش بگیرم خوبه؟؟؟؟
چه مارکی و چه ظرفیتی؟؟؟
مارک ترنسند خوبه البته به کلاسش هم ربط داره. پیشنهاد میشه کلاس 6 بگیری که پرسرعت تره. ظرفیتش هم تا 32 میخوره هر چقدر خواستی بردار. فکر کنم 8 گیگ بس باشه.ببینم چه رمی براش بگیرم خوبه؟؟؟؟
چه مارکی و چه ظرفیتی؟؟؟
Sandisk و Trancend کلاس 6 سرعت نوشتن 6 مگابایت بر ثانیه دارند البته Sandisk کلاس 6 تو ایران نیست اگر هم باشه باید حدودا 40 تومان باشه که نمی ارزه ولی Toshiba کلاس 4 سرعت نوشتن 10 مگابایت بر ثانیه داره که کلاس 4 ش بیشتر از کلاس 6 مارکهای دیگه ست و کلاس 6 سرعت نوشتن 20 مگابایت بر ثانیه داره پس مطمئنا Toshiba کلاس 6 بگیر 4 گیگ باید حدود 25 تومان باشه. هنوز 8 گیگ Toshiba ایران نرسیده.
تایید اگه هشت گیگ میخوای Trancend کلاس 6 بگیر.
دوستاي مشهدي يكي لطف كنه آدرس ارزون ترين جايي كه ميشه خريدو بده ميخوام اين گوشي رو بخرم.
سلام دوستان
ميشه برتري هاي رنوار نسبت به ويوتي رو بگين
(البته غير از سايز عكسش.. اگه كيفيت عكسش بهتره بگين)
با توجه به اختلاف قيمتشون ارزش خريد داره؟
خيلي ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)