مدل 6930 خوبه؟
قیمتش حدوده 680 تومن توی پاساژ پارسیان بود
مدل 6930 خوبه؟
قیمتش حدوده 680 تومن توی پاساژ پارسیان بود
سامان جان جواب سوال من بود؟
اخه چرا نيست؟
ميشه يه مدل معرف كني براي گيم با i7
ممنون
سلام دوستان من یه سوال حیاتی داشتم
یه لپ تاپ زیر یه تومن با cpu amd turion x2 , به بالاcache 2 ,اled ایسر باشه یا مارک دیگه میتونید به من پیشنهاد کنید؟؟؟؟
دوستان عزیز من برای خرید اولین لپ تاپ زندگیم با مشخصات زیر به کمک شما نیاز دارم
cpu amd turion x2 ترجیحا" 2.2gb به بالا
cache 2 be bala
bus ترجیحا"نزدیک 1000mhz
LED
beyne "13 va "14
کارت گرافیک gforce یا ati
قیمت زیر 1 تومن
ایسر 5741G
سلام دوستان
این عددی که بعد از مدل پردازنده میاد (430M) نشونه چیه ؟ با تشکر
سلام دوستان من امروز بعد از کلی جستجو وخوندن تاپیک های شما عزیزان توی اصفهان 5741G رو خریدم.
اما کلی سوال دارم لطفا کمکم کنید:
1-من دستگاه ام بدون سیستم عامل بود و روش win7 32 bit نصب کرد اما فروشنده میگه چون ویندوزش اورجینال نیست برنامه های فابریکش کار نمیکنه.مثلا من نمیتونم وب کم رو اکتیو کنم و یا کلیدهای Fn کار نمی کنند. اما یه نفر دیگه با من همین دستگاه رو با win7 64 bit اورجینال خرید و تموم برنامه هاش کار میکرد. لطفا راهنمایی کنید.
2-رم دستکاه من 4G است و من تا حالا فمر می کردم ویندوز 32 بیتی تا 3 گیگ رو بیشتر ساپورت نمیکنه، اما از من با اینکه ویندوز 32 بیتی است داره ساپورت میکنه.لطفا راهنمایی کنید.
3-بلوتوث دستگاه اکتیو هست و گوشیم رو پیدا میکنه اما گوشیم اون رو پیدا نمیکنه و نمی تونم فایلی رو ترانسفر کنم.لطفا راهنمایی کنید.
4-سی دی همراه دستگاه من نیست و فروشنده گفت باید درایورها رو از نت دانلود کنم بذای نصب بعذی ویندوز.لطفا راهنمایی کنید.
مبارک باشه چند خریدی ؟سلام دوستان من امروز بعد از کلی جستجو وخوندن تاپیک های شما عزیزان توی اصفهان 5741G رو خریدم.
اما کلی سوال دارم لطفا کمکم کنید:
1-من دستگاه ام بدون سیستم عامل بود و روش win7 32 bit نصب کرد اما فروشنده میگه چون ویندوزش اورجینال نیست برنامه های فابریکش کار نمیکنه.مثلا من نمیتونم وب کم رو اکتیو کنم و یا کلیدهای Fn کار نمی کنند. اما یه نفر دیگه با من همین دستگاه رو با win7 64 bit اورجینال خرید و تموم برنامه هاش کار میکرد. لطفا راهنمایی کنید.
2-رم دستکاه من 4G است و من تا حالا فمر می کردم ویندوز 32 بیتی تا 3 گیگ رو بیشتر ساپورت نمیکنه، اما از من با اینکه ویندوز 32 بیتی است داره ساپورت میکنه.لطفا راهنمایی کنید.
3-بلوتوث دستگاه اکتیو هست و گوشیم رو پیدا میکنه اما گوشیم اون رو پیدا نمیکنه و نمی تونم فایلی رو ترانسفر کنم.لطفا راهنمایی کنید.
4-سی دی همراه دستگاه من نیست و فروشنده گفت باید درایورها رو از نت دانلود کنم بذای نصب بعذی ویندوز.لطفا راهنمایی کنید.
1- خوب معلومه اونی که ویندوز داره تمام برنامه هاش هم روش نصبه من خودم ویندوز 7 64 بیتی روشه تمام برنامه ها و فانکشن هاش هم روش نصبه ! شما باید بری برای ویندوزش هم درایورها و هم برنامه های خود ایسر رو دانلود و همه رو نصب کنی ... حتی بهتره بایوس هم آپدیت کنی ... از اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- اخوی ساپورت میکنه ولی توی سیستم پروپرتیز برو نوشته 3GB usable
در ضمن ویندوز های جدیدتر بعضی هاشون پچ مایکروسافت هم برای اصلاح این موضوع دارند
3- وقتی بلوتوث روشنه و آیکونش پایینه وارد setting بشو و discovery رو روشن کن (تیکی به نام allow داره باید بزنیش)
4- بالا راهنمایی و ادرس داده شد
موفق باشید - تیم لپ تاپ انجمن
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
کد محصول پردازنده مثل T4400 و M500 و ...
سلام.
شما بعد از اينكه ويندوز رو نصب كردين بايد درايور همه برنامه ها رو نصب كنيد، اين كار رو كرديد؟
من يه win 7 64bit كرك شده ريختم، الان هم همه برنامه ها كار ميكنه.
2- شما ويندوز 64 بيتي چرا نميريزين؟بهتره كه!
3- بايد تو تنظيمات بلوتوثش گزينه اي كه لپ تاپ رو براي دستگاههاي ديگه Discoverable يا Shown ميكنه رو انتخاب كنيد تا دستگاههاي ديگه هم بتونند اين دستگاه رو شناسايي كنند.
4- مدل دستگاهتون چيه؟ من 5471رو هفته پيش خريدم CD درايوهاش هم همراهشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)