اخرین نسخه فایرفکس برای اوبونتو رو از کجا میتونم بگیرم؟راهی به غیر از ترمینال بگین لطفا
اخرین نسخه فایرفکس برای اوبونتو رو از کجا میتونم بگیرم؟راهی به غیر از ترمینال بگین لطفا
Moun Discover توی اوبونتو مسئولیت Software Center رو داره که میتونی توی اون دنبال فایرفاکس بگردی و نصبش کنی
سلام بچه ها
من لپ تاپم emachines e727 هستش و کارت گرافیکم اینتل نور صفحه مانیتورم کم نمیشه نه از تنظیمات نه با کلید fn سرچ هم کردم این راه حل بود که انجام دادم ولی جواب نداد:
نقلقول
در ترمینال این دستور را وارد کنید:
کد: [انتخاب]
sudo gedit /etc/default/grub
خط مشابه این را پیدا کنید:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"
acpi_backlight=vendor را بیفزایید.
مثلا به شکل زیر خواهد شد:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash acpi_backlight=vendor"
بعد از سیو کردن دستور زیر را اجرا کنید:
sudo update-grub
شاید جای مناسبی برای مطرح کردن این سوال نباشه. ولی شما درایور کارت گرافیک رو نصب کردین ؟
فک کنم نصب کردم توی انجمن اوبونتو یکی از بچه ها یه کد داد زدم گفت نصب شده
چجوری بفهمم نصب شده یا نه؟چون فیلم مینوم پخش کنم و عکس هم میبینم
این دستور رو امتحان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساده ترین روش برای فهمینش اینه که رو دکستاپ کیلیک راس کنید، بعد ببینید چیزی به اسم AMD یا Nvidia که معمولاً
در صدر قرار داره، میاد یانه!
نکته: لینوکس در خودش به صورت پیشفرض درایور کارت گرافیک نداره
تمام توزیع هایی که به صورت پیشفرض Xorg نصب می کنن درایور های اپن سورس رو هم نصب می کنند.
این که بپرسی درایور کارت گرافیک نصب هست مثل اینه که بپرسی کامپیوترت مانیتور داره یا نه..
Xorg بدون درایور اجرا نخواهد شد.
درایور عمومی که برای بیشتر کارت گرافیک ها پشتیبانی مینیمم و حداقل رو دارد Vesa نام دارد. اما برای کار های روزمره مناسب نیست.
درایور هایی که سازنده های کارت های گرافیک (به جز اینتل) ارائه میدهند کد باز نیست و عموما به غیر از برای بازی کردن نصب نمیشوند چون مشکلات زیادی دارند.
درایور کارت گرافیک اینتل کدباز هست و اینتل به جای ارائه درایور کد بسته مخصوص خودش به درایور کد باز کمک می کند.
![]()
خب با چه دستوری میتونم بفهمم داریورش نصب شده یا نه
اون چیزی که دسوتمون توی پست بالا گفت انجام دادم توی کلیلک راست نبود گزینه کارت گرافیک
خیر گزینه ای نبود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)