ميادمن دارم بیخیال میشم .
تا 15 اومد اومد نیومد شما چی پیشنهاد میکنید بخرم؟؟؟؟؟
ما شب كار هستيم:ديامروز کم کار بودین .
بیخیال کوکی شدین یا دارین روزشماری می کنید تا 15ام .
حالا واقعا 15ام میاد یا نه؟
ميادمن دارم بیخیال میشم .
ما شب كار هستيم:ديامروز کم کار بودین .
بیخیال کوکی شدین یا دارین روزشماری می کنید تا 15ام .
حالا واقعا 15ام میاد یا نه؟
چي هست؟؟
الان 5-6 بار درصد تا 100 رفت ولي باز از اول مياد![]()
دوستان امروز من در يه فروم خارجي براش كلي تم ديدم ولي يادم رفت ذخيره كنم
در هر صورت اين رو مطمئن باشين براش تم هست
اونم بيشتر از ويوتي
این سایت تمام گوشیای LG به صورت flash نشون میده برای هر گوشیم تو قسمت microsite تمام کشورایی که اون گوشیو دارن زده. برای کوکی چندتا کشور فقط اسمشون خاموش بود که یکیش ایران بود اردن عربستان و مصرو یکی دوتا دیگه
اینم عکس چندتا تم برای کوکی
Ferrari F430 theme for the LG Cookie KP500
Jack Bauer's backکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Twilightکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اين سايت ايران هم هست
البته غير فعالهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اين سايت ايران هم هست
کد:
البته غير فعالهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفهميدم از اول قرار نبود كوكي بياد ولي حالا بين اين 60 كشور هستبه گزارش پایگاه اطلاع رسانی gsmaria ، کمپانی ال جی اعلام کرد که در نظر دارد در سال جاری تعداد 10 میلیون دستگاه از گوشی lg-kp500 )cookie) را که یک گوشی تمام لمسی است به فروش برساند . در حال حاضر بیش از دو میلیون دستگاه از این گوشی در سراسر دنیا فروخته شده است . بیش از 1.2 میلیون نفر از کاربران در اروپا و 600,000 نفر در آسیا و بازارهای در حال توسعه مانند امریکای لاتین به گوشی cookie ال جی دسترسی پیدا کردند . این گوشی اکنون در بازار موبایل کره معروفترین مدل است که در ماه مارس تعداد 100,000 دستگاه از آن به فروش رفته است و فروش یک روز آن نیز 4500 دستگاه ثبت شده است . ال جی در نظر دارد موجودی cookie را از 40 به 60 کشور توسعه دهد تا به هدف خود که فروش تعداد 10 میلیون از این مدل است برسد . گوشی cookie ال جی فقط 11.9 میلی متر قطر دارد که در چهار رنگ مشکی ، قهوه ای ، نقره ای و طلایی تولید شده است
پس قضیه اینه!فهميدم از اول قرار نبود كوكي بياد ولي حالا بين اين 60 كشور هست
اگه نیومد بجاش میتونی به اندازه 200 هزار تومان (حدود 2 هزار تا) کلوچه بخری و بین مردم نذری بدی که شاید حاجتت برآورده بشه! یعنی اول نذری بده بعدش حاجت کنی!!!! ضمنا شنیدم اگه چهل شب با خلوص نیت قبل از خواب کلوچه بخوری، بعده چهل شب در خونت کوکی میارن!من دارم بیخیال میشم .
با عرض ادب و احترام وخسته نباشید چند تا سوال دشتم
1- میخواستم یکم راجبه بدنه گوشی توضیح بدید یعنی از چه جنسی و مقاومتش چجوریاس ؟ مثلا اگه از دست ادم بیفته چیزی ازش باقی میمونه یا نه چون ظاهر ظریفی داره پرسیدم
2- شیشه بیرونی و ال سی دی به کا رفته تو این گوشی ضد خشه یا معمولی ؟
3- به نظر شما بین کوکی و ویوتی کدوم بهتره (البته بجز دوربین و قیمتش ) ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)