نه مشکلی نیست با همین کامپوننت کاسپر میشه ترتیبشون را داد
در کنار نود هم مشکلی نیست
May you do well![]()
نه مشکلی نیست با همین کامپوننت کاسپر میشه ترتیبشون را داد
در کنار نود هم مشکلی نیست
May you do well![]()
مشکلی که به وجود نمیاد پیشنهاد من اینه که ازنسخه پرتابل برنامه فقط استفاده کنید به سیستم شما هم فشار نمیاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب Windows Defender كنار آنتي ويروس مشكلي ايجاد نمي كنه؟ (من نود32 اسمارت سكيوريتي دارم)
و بهتره كدوم يكي از سه نرم افزار امنيتي مايكروسافت در صفحه زير رو كنار آنتي ويروس خودمون نصب كنيم؟ يا هر سه تاش رو ميشه نصب كرد؟
البته بعلاوه Kaspersky Virus Removal Tool 2011
نمی دوم ملت کی قراره بفهمن کلیه محصولات ناد 32 فقط برای خنده س نه برای امنیت(من نود32 اسمارت سكيوريتي دارم)
نمیدونم ولی میدونم تا وقتی که خود ناد 32 جمع شده باشه خودشم گفته باشه بابا من یک اسکنر بیش نیستم ، حتی اون موقع هم یک سری بیخیالش نمیشن!
دیگه به چه زبونی باید گفت که ورژن های ناد حتی خود برنامش باگ داره خصوصا ورژن 5
هرچی رای هم هست همیشه گیر ناد میاد جالبه!
Take Care![]()
سلام
دوستان سیستممو با avira اسکن میکنم ویر.س Win32.Sality.L گرفته فایلای EXE با چی میتونم ویروسو از فایلام پاک کنم؟؟
سلام
ازین برنامه استفاده کنین:
آویرا ممکنه که فایلهای Exe رو از بین ببره
ولی این برنامه تعمیر میکنه
Take Care![]()
فقط با این پاک کنید
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
باهم پست دادیم![]()
ممنون ولی اینم نکشت اخه برای من sality.L این برنامه برای ورژنای قبلی این ویروسه AVIRA ام فقط فایلو DELET میکنه نه تمیز!
سلام
با این برنامه امتحان کنین:
از سمت راست سایت یکی از External mirror ها رو بگیرین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه احتمال کوچولو هم بدین که سالیتی به جای اضافه شدن به فایل Exe کل اون فایل رو Overwrite کرده باشه که دیگه امکان نداره درست بشه!
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)