سایت phone arena در موردش نکات جالبی نوشته ... همینطور عکسهای جالبی هم گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت phone arena در موردش نکات جالبی نوشته ... همینطور عکسهای جالبی هم گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم حالت مستقیم داشته باشه که روی رم بشه برنامه ها را ریخت.حالا چک می کنم.در ضمن من یه دونه M3510 هم دارم که خیلی راحت مسیر بلوتوثش را گذاشتم روی رم! سیمبین هم نیست...
اگه اینم بشه چی میشه...
دوستان واسه من برنامه مهم نیست
فقط سرعت گوشی و تاچ خوب و برطرف کردن نیاز های موزیکی در سرعت و کیفیت خوب هست
آیا این گوشی رو بخرم نیاز های منو برطرف میکنه .
لطفا در این مواردی که گفتم بیشتر صحبت کنید .
تو پيكسون كه ميشه ، احتمالا تو اس8300 هم بايد بشه. امتحان كن اين مسير رو ببين همچين چيزي داره يا نه :
menu > settings > memory settings > default memory > bluetooth
دوست عزیز برنامه خوری این گوشی ضعیف هم نیست .. من نسبت به پولی که میدی میگم معمولیه وگرنه جاوا رو خیلی خوب ساپورت میکنه
در مورد سرعت گوشی هر کسی یک نوع فکری داره ! اگر مثلا هم بخوای موزیک گوشی کنی و هم بلوتوث بگیری و هم sms بخونی تاثیر انچنانی در سرعتش نداره که به چشم بیاد ... اما اگر بخوای بیشتر از این استفاده کنی فک کنم کم بیاره
تاچش که عالیه هیچ در کنارش یک صفحه کلید نرم هم داره
سرعت پخش موزیک و کیفیتش خیلی خوبه ... در مقایسه باگوشی هایی که تا به حال داشتم و دیدم ...
بازم میگم اگر برنامه برات مهم نیست ... گوشی در حد این گوشی تو بازار نیست ... اگر نرم افزار سیمبین هم میخورد !دیگه رقیب نداشت !
نمیدونم درسته یا نه (دوستان هم نظر بدن) تفاوت hd با این گوشی نرم افزار خوری و wifi و ال سی دی بزرگترش هست ... اگر این گوشی سیمبین میبود به نظر من از hd هم بهتر بود !
دلیلش صفحه کلیدشه و زیبایی بیشتر![]()
اختیار دارید! i8910 سخت افزار خفنی هم داره.نمیدونم درسته یا نه (دوستان هم نظر بدن) تفاوت hd با این گوشی نرم افزار خوری و wifi و ال سی دی بزرگترش هست ... اگر این گوشی سیمبین میبود به نظر من از hd هم بهتر بود !
خوب سخت افزارش سیمبین خورش کرده ! وقتی یک گوشی میخواد سیمبین بشه باید cpu قوی تری هم داشته باشه منم همینو گفتم !
حالا جدا از اون HD حافظه 16و 8 گیگ داره و 32 گیگ مموری میخوره GPS خفنی داره با کیفیت HD فیلم میگیره صفحه بزرگتری داره اینترفیس یکم قوی تر از این Fm ترانسفر و هزاران چیز دیگه که Cpu بالا فقط یکی از تفاوتاشه با سیمبین
خوب اینم 32 گیگ رم میخوره ! gps اینم خفنه!
کیفیت hd فیلمبرداریش فریمش کم میشه وگرنه در 720*480 مثل هم فیلم میگیرن! (البته از لحاظ اماری و نوشتاری تا بیاد مقایسه بشه)
fm هم این داره !
صفحه بزرگتر هم که گفتم
در عوض صفحه کلید هم نداره ! که خیلی مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)