تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 26 اولاول ... 15212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 258

نام تاپيک: Heavy Rain

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

كاراگاهه هم مثله بقيه تا آخره بازي ميتونه زنده بمونه---
    در مورد اون پليسه(كاپس) پيراهن بنفش داره!!!از همون اوايل بازي ازش بدم ميومد!!!كاش ميشد اون هم يجوري بميره---
    ولي در كل من بازي رو طوري دوست دارم تموم كنم كه ايتن هيچ كدوم از كارهايي كه قاتل ازش خواسته رو انجام نده---و كسي هم نميره---
    در مورد اون مورد خودم هم پرسيدم همچين چيزي تو ريجن 1 هم نبوده!!!اما يه نفر تو كشورهاي خارجي وقتي بازي ميكرده ناخوداگاه و بطور اتفاقي اون صحنه هارو تو بازي ميبينه و ازشون عكسو و فيلم ميگيره و قرار ميده توي سايت!!!اسمه اين نوع خطا هم (glitch) هستش-----

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امشب يه پايان جديد رفتم---شايد هم ديده باشين!!!اما واسه ديدنش بايد سخترين راهها رو با شخصت اصلي (ايتن) انتخاب كرد!!!و مراحل رو با موفقيت رد كرد---
    به نظر من احساسيترين و غم انگيزترين پايان بازي همين بود!!!
    ايتن پسرش رو نجات ميده به تنهايي--بعدش كارگاه خصوصي (قاتل) ميرسه و همه ماجرا رو تعذيف ميكنه!!!و صحنه تصادف ايتن و جيسون رو كه اول بازي كامل نشون نميده مشخص ميشه و قاتل هم شاهد ماجرا بوده و از اينكه اونطور پدري جونشرو واسه فرزندش به خطر ميندازه تعجب ميكنه و از اون لحظه نقشه دزديدن شان رو ميكشه--
    بعد از اون صحنه ايتن دو تا انتخاب داره يا بايد قاتل رو بكشه يا رهاش كنه---در هر صورت قاتل ديگه كاري باهاش نداره---
    بعد از اين صحنه هم ايتن پسرشرو بغل ميكنه و ميخواد كه از اونجا خارج كنه---ميره در رو باز كنه كه پليس محاصرش ميكنه و مامور خشن (كاپس) دستور شليك ميده و ايتن كشته ميشه و شان مياد بالاي سره پدرش و گريه ميكنه!!!(خيلي احساسيه)!!!
    و آخر سر هم شان كنار سنگ قبر پدرش نشسته و مادرش مياد و ميبردش---و قاتل رو هم (اگه نكشيد) نشون ميده كه ناراحت و غمگين داره اون صحنرو ميبينه------------
    به هر حال كسايي كه اين پايانرو نديدن حتما حتما بازي كنن چون خيلي با احساس بود!!!
    اوه اوه پايان بسيار احساسي بود ..اي بي انصاف ها چرا بعد اين كه در رو باز ميكنن
    شلكيك كردن اي بابا..اين پليسه هم مرد نا حسابي بودش..
    اون كاراگاه چطور شده بود ؟؟ زنده بود ..؟
    راستي داداش من در مورد اون سوالت پرسيدم ريج يك هم بازي كرده بودن اون واردي كه مد نظرت بود نبودن توش
    يا نديده بودن
    منم این پایان رو دیدم...اسکات شلبی به دست اون زنی که پسرش مرده(مون که تو هتله)کشته میشه...زنه میره خونه مادرش اسکات هم میره دنبالش وقتی با هم صحبت میکنن زنه یه اسلحه در میاره و....

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

كسي مرحله اضافي با مديسون رو بازي كرده؟؟؟6 دلاره--- اما مهم نحوه پرداخته---در ضمن ريجن بازي با دستگاه هم بايد يكي باشه---

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خب برو از این کارتای psn بخر دانلودش کن دیگه!!!

5. این کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

كسي مرحله اضافي با مديسون رو بازي كرده؟؟؟6 دلاره--- اما مهم نحوه پرداخته---در ضمن ريجن بازي با دستگاه هم بايد يكي باشه---

بازیش یک چیز دیگه بود به عبارتی شاهکار بود ولی pach زیاد جالب نبود

7. این کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من بازی رو دو 2 بار تموم کردم
    دفعه اول که مدیسون رو از پنجره خونه که داشت آتیش میگرفت پرت کردم پایین کلی خندیدم .
    نورمن هم چون فکر میکردم بلیک قاتل باشه با اون اخلاقش وقتی فهمیدم قاتل از اون ساعت های طلایی داره و بلیک هم از اون ساعت ها داشت بهش تهمت زدم تو قاتلی منو با اوردنگی از اف بی ای پرت کردن بیرون کلی خندیدم .
    ایتن هم به جرم کشتن اون پدر که 2 تا دختر بچه داشت زندانی کردند منم ( ایتن ) تو زندان خودمو دار زدم خیلی باهال بود کلی خندیدم .
    اینم از داستان بار اول ما !! البته بگما اخر بازی یه trophy بهم داد که معنیش میشود لطفا خودتونو به نزدیکترین تیمارستان معرفی کنید من که نفهمیدم چرا همچین trophy طلایی بهم داد شما فهمیدید بگید !!!!!! .
    ---------
    بار دوم که بازی رو شروع کردم
    تصمیم گرفتم پایانی خوبی داشته باشه بازی !!
    مدیسون رو که با ایتن رابطه عاطفی ایجاد کردم اخره بازی باهم ازدواج کردن با شان 3 تای رفتن خونه جدیدشون !!!
    نورمن هم که trophy نقره هیرو بهش تعلق گرفت اخر بازی زد اسکات رو کشت !! هر کاری کردم پرت نشه پایین نشد بیخیال حقش بود !!
    ایتن هم گه گفتم دیگه یه زندگی جدید با مدیسون جوووووون تشکیل دادیم !!! ولی همه اون کارایی که باید برای پیدا کردن شان انجام میدادمو انجام دادم جز کشتن اون پدره 2 تا دختره گفتم گناه داره چون یکی از اون مرحله هارو انجام ندی باز میشه ادرسو با جی پی اس سرچ کرد 3 تا گذینه میشه که با صدای گوش دادن اون موبایل که صدای بوق کشتی و مرغ دریایی میومد میشود فهمید که کناره دریاست پس بیخیال کشتن پدره آخه مدیسون جون از دست میرفت !!!
    برای بریدن انگشت میله گرد رو داغ کردم سرخ شد بعد الکل رو هم ریختم رو دستم بعد یکم نوشیدنی هم خوردم تیکه چوب رو هم گذاشتم دهنم و نفس گرفتم اما اثر نوشیدنیه زود می پپرید ! و داشتم منصرف میشدم که ببرم یهو دسترو ول کردم یه گذینه اومد مربع رو بزن توند توند زدم کار تموم شد !!
    ----
    چند تا سوال
    اون کی بود که وقتی مدیسون آخر بازی داشت کتابارو امضا میکرد اومد یه چیزی گفت بعد در رفت ؟؟؟
    میشه اسکاتو زنده نگه داشت ؟؟ اخه احتمال میره با بلیک دستشون تو یه کاسه باشه اخه باهم رفیق هم هستن ؟
    Last edited by hameddinga; 07-04-2011 at 00:55.

9. این کاربر از hameddinga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

چند تا سوال
    اون کی بود که وقتی مدیسون آخر بازی داشت کتابارو امضا میکرد اومد یه چیزی گفت بعد در رفت ؟؟؟
    میشه اسکاتو زنده نگه داشت ؟؟ اخه احتمال میره با بلیک دستشون تو یه کاسه باشه اخه باهم رفیق هم هستن ؟
    در کل نمیشه زنده نگهش داشت...مخصوصا اگه اون زنرو رنده نگه دارید موقعی که تو اب افتادید..اخرش میاد میزندش..
    ولی اگه اونو زنده نزارید... خودت برو ببین..

اخرش یه فرد مرموز بود اومد گفت که هبت تبریک میگم و این که تو میتونی رقیب بزرگتر و بهتری داشته باشی...که یهو سرشو بلند میکنه میبینه هیشمی نیست.

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در کل نمیشه زنده نگهش داشت...مخصوصا اگه اون زنرو رنده نگه دارید موقعی که تو اب افتادید..اخرش میاد میزندش..
    ولی اگه اونو زنده نزارید... خودت برو ببین..
    اگه میشه بگو چه اتفاقی میفته دیگه حوصله بازی کردنشو ندارم !!
    ببینم این بلیک ( پلیس ) دست نداره تو این قتلا ولی خیلی مشکوک بوودا ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اگه میشه بگو چه اتفاقی میفته دیگه حوصله بازی کردنشو ندارم !!
    ببینم این بلیک ( پلیس ) دست نداره تو این قتلا ولی خیلی مشکوک بوودا ؟
    اخرش پسره میمیره و اسکات هم سوار هواپیما میشه میره..پی کارش..
    +
    نه داشت داستان اشاره ای میکرد

13. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

با سلام چند تا سوال داشتم
    1- اگه موقع نبرد ها دکمه هارو اشتباه بزنیم تاثیری تو بازی داره ؟ ( مثلا من موقعی که زنه داشت خواب میدید یه بار همه رو درست زدم یه بار همه رو اشتباه ولی در نهایت پایانش یکی بود!!!)
    2 . مرحله ای که یارو اف بی آی ه با بلیک میرن تو یه خونه صلیب همش هست صابخونه رو اگه بکشم یا نکشم تاثیری تو بازی داره؟
    گیج شدم کلا!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •