تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 77 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 765

نام تاپيک: مانیتورهای aoc مادیران

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    من برای داداشم 2230 خریدم
    بازی و فیلم اصلا انجام نمیده و فقط کارش طراحی با فتوشاپه. به شدت هم راضیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كسي ميدونه نمايندگي رسمي ماديران مشهد كجاست؟ كه به قيمت سايت بخرم
    ميخوام 203vw+ بخرم؟نظرتون رو اين مدل چيه؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    من برای داداشم 2230 خریدم
    بازی و فیلم اصلا انجام نمیده و فقط کارش طراحی با فتوشاپه. به شدت هم راضیه.
    حالا باید یه مدت بگذره و بعد قضاوت کرد چون همه ی محصولات اولش خوبن ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر تصمیم به خرید مانیتور دارید شاید تجربه من برای شما مفید باشد لطفا این وبلاگ را مطالعه فرمایید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedtahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Inferno

9 http://monitore-lg-nakharid.blogfa.com

اگر تصمیم به خرید مانیتور دارید شاید تجربه من برای شما مفید باشد لطفا این وبلاگ را مطالعه فرمایید
    اینم متن کامل داخل وبلاگ دوستمون که زحمت کشیدن گذاشتن
    اگر قصد خرید یکی از مانیتورهای LG مادیران دارید مطالعه فرمایید[/URL]

با سلام
    این وبلاگ با هدف آگاه سازی کسانی که قصد خرید مانیتور CRT یا LCD گروه مادیران یا همون LG را دارند، راه اندازی شده. اگر قصد خرید مانیتور با این مارک را دارید قبل از خرید، این نوشته را تا آخر مطالعه نمایید.
    امسال (1387) حدودا تو ماه آذر بود که مانیتور قدیمی من که یک 775FT LG بود (17" فلترون) خراب شد. من این مانیتور را تو سال 1381 خریده بودم، من از همه چی این مانیتور راضی بودم تصاویر بسیار شفاف و فوق العاده ای داشت. وقتی برای تعمیر مانیتور مراجعه کردم گفتن حدود 25 هزار تومان خرجش میشه و زودتر از 10 روز آماده نمیشه منم گفتم چون این مانیتور دیگه عمر خودش را کرده میدم درست کنن و بعدا میفروشم و برای خودم یک مانیتور جدید میگیرم.
    برای همین با توجه به تجربه خوبی که با مانیتور ال جی قدیمی خودم داشتم روانه بازار شدم و به یکی از نمایندگان ال جی (مادیران) رفتم و تصمیم گرفتم یک مانیتور CRT (لامپی) بگیرم چون از ال سی دی خوشم نمیومد. فروشنده چند مدل مختلف به من نشون داد که همشون با حرف T شروع میشد (T720FB/T730BHK/T725B/T730PU/T730BH) همه 17" فلترون بودن و تقریبا همه یک شکل بودن ودر چیزهای جزئی تفاوت داشتند. که با مشورت فروشنده مدل T730PU که میگفت از همه جدیدتره را به قیمت 145000 تومان خریدم شب مانیتور را باز کردم و روی میز گذاشتم و به کامپیوترم متصل کردم وقتی ویندوز بالا اومد چیزی نمونده بود از تصویر حالم به هم بخوره مانیتوری که به اسم فلترون به من فروخته بودن تصویرش از داخل انهنا داشت و شبیه مانیتورهای قدیمی با صفحه نمایش قوس دار بود فقط ضاهرا فلت بود و از خارج شیشه صافی داشت. پیش خودم گفتم شاید چون هنوز درایورش را نصب نکردم اینجوری نشون میده ولی بعد از نصب درایور هم دیدم مثل اینکه مانیتور واقعا فلترون نیست و اینقدر کیفیت لامپ تصویر بد بود که در حالت خاموش وقتی از کنار بهش نگاه میکردی شیشه اون موج دار بود. فقط نو آوری کرده بودن و یک کلید روش گذاشته بودن که با زدن این کلید یک قسمت از تصویر روشنتر از بقیه میشد!!!!!
    من باورم نمیشد این مانیتور 1378 مادیران از مدلهای 6 سال پیش کیفیت بد تری داشته باشه. به هر حال فردا صبح پیش فروشنده رفتم و قضیه را گفتم و گفتم چیزی که تو به من دادی ظاهرا فلت هست ولی فلترون نیست اونم گفت چون در جعبه باز شده قبول نمیکنم ولی میتونم از مدلهای دیگه همون چند تایی که با T شروع میشد یکی را انتخاب کنم ولی متاسفانه وقتی اونا را هم دیدم متوجه شدم دقیقا لامپ تصویر شون مثل همونه و قرار شد با 30 هزار تومان ضرر مانیتور را به خودش پس بدم و ناچار تصمیم گرفتم یک LCD بخرم.
    از بین مانیتورهای ال سی دی که داشت دوباره یکی از شاهکارهای مادیران به اسم 1952TQ را خریدم که یک ال سی دی (LCD) واید "wide 19 اینچ بود که با یک دگمه که روش بود به 17 اینچ تبدیل میشد. خلاصه اون رو گرفتم و به خونه برم و به کامپیوترم وصل کردم . باورم نمیشد ال سی دی که میگن این باشه این مانیتور دیگه از اون قبلی افتضاح تر بود تمام فونتها و نوشته های ریز را به صورت دندانه دندانه و ناصاف نشون میداد هیچ کدوم از رنگها طبیعی نبود و بر خلاف تبلیغی که نوشته بود زاویه دید 170 درجه اگر یک ذره سرتان را جلوی مانیتور بالا پایین یا چپ و راست میکردین دیگه تصویر اون تصویر قبلی نبود. شاید باور نکنید فولدرهای پایین و بالای صفحه دسکتاپ به یک رنگ نشون داده نمیشد . من حدود 255000 تومان بابت این تحفه پول داده بودم و گفتم هر جوری شده باید بهش عادت کنم برا همین حدود 20 الی 25 روز باهاش کار کردم تا شاید بهش عادت کنم ولی هر روز که می گذشت عیبهاش بیشتر معلوم میشد.
    خلاصه از روی میز ورش داشتم و توی جعبه گذاشتم و مانیتور قبلیم را که از تعمیر گاه برگشته بود دوباره آوردم . حسابی از کیفیت بد محصولات مادیران اعصابم به هم ریخته بود . و مانیتور ال سی دی را پیش یکی از دوستام بردم که برام بفروشه که اون هم میگفت کاشکی قبل از خرید با من مشورت کرده بودی و ال سی دی چند روز کار کرده ال جی زیاد برام میارن برای فروش.
    به هر حال چند روز پیش بعد از یک ماه که کلی هم نوش ارزون شده بود تونستم اون ال سی دی را که 255000 تومان خریده بودم به زور 170000 تومان بفروشمش و به عبارتی 85000 تومان اینجا و 30000 تومان بابت اون مانیتور قبلی دقیقا 115000 تومان ضرر کردم. درسته که مادیران میتونه با اراجیف و چرندیاتی که روی جعبه مانیتورهاش مینویسه برای یک بار مشتری را گول بزنه و با کارت جایزه که درون جعبه میزاره مشتری را جذب کنه و یا با نوشتن خدمات پس از فروش کمتر از 2 ساعت روی جعبه عوام فریبی کنه ولی وقتی مشتری کیفیت بد محصولاتش را ببینه دیگه طرف اون شرکت نخواهد رفت به نظر شما این یک دزدی نیست که روی جعبه مانیتور عبارت فلترون نوشته بشه ولی داخل اون چیز دیگه ای باشه به هرحال تمام اعتماد من به ال جی (مادیران) همون مانیتور با کیفیت، 775FT بود که با مشاهده کیفیت جدید محصولات از دست دادم و مطمئنا برای همه همینطور خواهد بود. و امید وارم شما قبل از خرید مانیتور به نوشته من برخورد کرده باشید تا ضرر و نارضایتی من برای شما تکرار نشه.
    نوشته شده در جمعه 25 بهمن1387ساعت 20:38 توسط مهدی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedtahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Inferno

9

سلام دوست عزیز من وبلاگ شما رو دیدم
    شما تجربه عجیبی داشتین (این تجربه نیست کابوسه)
    اینجا یه سئوال برای من پیش میاد
    1.شما مطمئن هستید از جایی که مانیتورتون رو خریدین (هم crt و هم lcd) نمایندگی مادیران بوده ؟ فکر کنم سمساری بوده
    این تجربه ای که شما داشتین من تا حالا هیچ جا و از هیچ کس نشنیده بودم که حتی یکی از این مشکلات رو داشته باشه
    به این هم توجه کنید شاید فروشنده () بوده
    دوست عزیز قصد توهین نداشتم و ندارم
    Last edited by saeedtahami; 14-02-2009 at 09:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز من وبلاگ شما رو دیدم
    شما تجربه عجیبی داشتین (این تجربه نیست کابوسه)
    اینجا یه سئوال برای من پیش میاد
    1.شما مطمئن هستید از جایی که مانیتورتون رو خریدین (هم crt و هم lcd) نمایندگی مادیران بوده ؟ فکر کنم سمساری بوده
    این تجربه ای که شما داشتین من تا حالا هیچ جا و از هیچ کس نشنیده بودم که حتی یکی از این مشکلات رو داشته باشه
    به این هم توجه کنید شاید فروشنده () بوده
    دوست عزیز قصد توهین نداشتم و ندارم
    بله دوست من اونجا نمایندگی مادیران بود و مارکی به غیر از lg نداشت و اکثر مانیتورهایی که تو سایت مادیران مشخصاتش هست رو داشت. البته ممکنه برای شما که بیشتر کارتون با مانیتور فیلم دیدن و بازی کردنه هیچ یک از این مشکلات به چشم نیومده باشه.من هم با مادیران پدر کشتگی ندارم، هم مانیتور خوبش را مثال زدم هم بدش را

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوست عزيز من مطالب شما را خوندم
    با توجه به تجربه اي كه در مونتاژ سيستم دارم :
    مونيتوره crt كه به شما داده بودند با مشخصات قيد شده روي جعبه تفاوت داشت و شما ميتونستيد بدون هيچ ضرر پسش بديد
    ولي با توجه به اينكه ما در ايران هستيم
    مجبوريم خيلي از ظلمها و حق خوريهايي را كه ميبينم ازش چشم پوشي كنيم
    بهترين انتحاب يعني پس دادن با 30 تومن ضرر را انتخاب كردين
    اما در مورد lcd
    من خودم چند وقت پيش يه سيستم جمع كردم كه مانيتورش همين 1952 بود
    كيفيتش اونقدر هم كه شما ميگين بد نيست
    فقط يه مسئله هست
    اونم اينكه در مانيتورهاي lcd چه در گيم و غير گيم خلاصه همه جا بايد رزوليشن مانيتور را آخر گذاشت
    در غير اينصورت تصوير آنقدر بد كيفيت هست كه اصلا قابل تحمل نيست
    من مطمئن هستم كه شما رزوليشن را آخر نذاشته بودين
    اما زاويه ديد :
    زاويه ديد از قسمت طرفين بد نيست خوبه
    اما زاويه ديد از قيمت بالا و پائين در كليه مانيتور ها افتضاحه ...
    مثلا وقتي ميخواهي فيلم نگاه كني . بشيني زمين
    اگه از پائين مانيتور نگاه كني تصوير تيره تر هست
    و اگه از بالا نگاه كني تصوير سفيد تره ...
    حتي تلويزيونها خانگي با قيمت بالا هم اينطوري هستند
    تو ويترين هم ميشه متوجه شد
    كافيه بشيني و نگاه كني
    من خودم هم به خاطر اين مسئله فعلا مانيتورم را عوض نكرده ام(قبلا بودجه كافي نداشتم و الان هم كه دارم نگرفتم)
    و با همون crt كارمونو راه ميندازيم
    بازم سوالي داشتين بپرسيد
    راستي از اين عودتها اگه داشتي منو خبر كن من بالاتر از مغازه ازت ميگيرم :ي

9. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزيز من مطالب شما را خوندم
    با توجه به تجربه اي كه در مونتاژ سيستم دارم :
    مونيتوره crt كه به شما داده بودند با مشخصات قيد شده روي جعبه تفاوت داشت و شما ميتونستيد بدون هيچ ضرر پسش بديد
    ولي با توجه به اينكه ما در ايران هستيم
    مجبوريم خيلي از ظلمها و حق خوريهايي را كه ميبينم ازش چشم پوشي كنيم
    بهترين انتحاب يعني پس دادن با 30 تومن ضرر را انتخاب كردين
    اما در مورد lcd
    من خودم چند وقت پيش يه سيستم جمع كردم كه مانيتورش همين 1952 بود
    كيفيتش اونقدر هم كه شما ميگين بد نيست
    فقط يه مسئله هست
    اونم اينكه در مانيتورهاي lcd چه در گيم و غير گيم خلاصه همه جا بايد رزوليشن مانيتور را آخر گذاشت
    در غير اينصورت تصوير آنقدر بد كيفيت هست كه اصلا قابل تحمل نيست
    من مطمئن هستم كه شما رزوليشن را آخر نذاشته بودين
    اما زاويه ديد :
    زاويه ديد از قسمت طرفين بد نيست خوبه
    اما زاويه ديد از قيمت بالا و پائين در كليه مانيتور ها افتضاحه ...
    مثلا وقتي ميخواهي فيلم نگاه كني . بشيني زمين
    اگه از پائين مانيتور نگاه كني تصوير تيره تر هست
    و اگه از بالا نگاه كني تصوير سفيد تره ...
    حتي تلويزيونها خانگي با قيمت بالا هم اينطوري هستند
    تو ويترين هم ميشه متوجه شد
    كافيه بشيني و نگاه كني
    من خودم هم به خاطر اين مسئله فعلا مانيتورم را عوض نكرده ام(قبلا بودجه كافي نداشتم و الان هم كه دارم نگرفتم)
    و با همون crt كارمونو راه ميندازيم
    بازم سوالي داشتين بپرسيد
    راستي از اين عودتها اگه داشتي منو خبر كن من بالاتر از مغازه ازت ميگيرم :ي
    ممنونم حرفتون درسته ولی همانطور که خودتون میدونید آخرین ریزولیشن برای هیچ کاری به غیر از تماشای فیلم مناسب نیست و فکر کنم الان فهمیده باشم تفاوت قیمت ال جی کره ای اصل با ال جی مادیران برا چیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

10

بله متاسفانه اکثر مانیتورهایی که در ایران مونتاژ میشن کیفیت و عمر قطعاتشون نسبت به مدل وارداتی اون محصول خیلی کمتره حالا علت کجاست خدا میدونه
    احتمالا بر میگرده به درستکار بودن ما ایرانیها
    جالب تر اینه که قیمت محصول مونتاژ شده در ایران رو بالاتر هم میدن
    پیشنهاد میکنم دوستانی که قصد خرید دارن فقط از مدلهای وارداتی استفاده کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •