سلام
يه سوال داشتم من امروز kc550 خريدم. مي خواستم بدونم اين تم و نرم افزار و بازي كه دوستان مثلا براي ke990 مي گذارن رو گوشي منم نصب ميشه؟
ولي از حق نگذريم دوربينش حرف نداره.
سلام
يه سوال داشتم من امروز kc550 خريدم. مي خواستم بدونم اين تم و نرم افزار و بازي كه دوستان مثلا براي ke990 مي گذارن رو گوشي منم نصب ميشه؟
ولي از حق نگذريم دوربينش حرف نداره.
خداييش از اين ke990 خوشم اومد همچين مارا گرفت.
بچه ها ازتون ميخوام اگه كسي گوشيش فارسي داره رو برام بفرسته
با استفاده از همون برنامه كه براي تم بك آپ گرفتيد به اين آدرس بريد \Media\Language و فايلهاي فارسي و HeaderInfo.bin رو برام بفرستيد
مرسي
اگر فايل ديگري در جاي ديگري هم هست و خودتون بلديد بم بگيد چون گوشي من حروف گژپچ رو نداره
بچه ها يك نكته جديد در ويوتي ديدم، ويوتي Face Detection هم داره!!!!
جل الخالقـــــــــــــــــــ ـــــــ![]()
بچه ها این ویوتی چقدر جالبه, میشه کیفیت عکسها را خیلی بالاتر از آنچه در منوها هست هم بالاتر برد, با اینکار عکسها همگی بالای دومگابایت حجم دارندو کیفیتشون خیلی بهتر میشه؛
فقط یک مشکل هست, اینکه نمیتونید در حالت عادی در منوها این گزینه را فعال کنید و از آن استفاده کنید (مثل Face Detection)![]()
بچه ها این ویوتی چقدر جالبه, میشه کیفیت عکسها را خیلی بالاتر از آنچه در منوها هست هم بالاتر برد, با اینکار عکسها همگی بالای دومگابایت حجم دارندو کیفیتشون خیلی بهتر میشه؛
فقط یک مشکل هست, اینکه نمیتونید در حالت عادی در منوها این گزینه را فعال کنید و از آن استفاده کنید (مثل Face Detection)
بالابردن سایز عکسهای گرفته شده تا حد 2 مگابایت و افزایش کیفیت عکس
ابتدا بگم که این فقط در حالت کد مخفی فعاله (هم Face detectin و هم کیفیت بالای عکس) و وقتی از حالت مخفی خارج میشید, تنظیمات به حالت اول بازمیگرده؛
به ترتیب زیر عمل کنید:
1- زبان گوشی را در حالت انگلیسی قرار دهید؛
2- کد مخفی گوشی را وارد کنید: --------> #990*#3845
3- وارد قسمت Device Test شود؛
4- وارد قسمت Zoran A5C Test شده؛
5- وارد قسمت Setting ZORAN شوید؛
6- گزینه اول (Camera Setting) را انتخاب نموده؛
7- قسمت Quality را انتخاب کرده؛
8- روی گزینه MAX (95) کلیک کرده و Ok را بزنید؛
9- به ترتیب دکمه Back را بزنید تا به قسمت Zoran A5C Test برسید؛
10- در این قسمت دریچه دوربین را باز کرده و گزینه دوم (Preview & Capture) را انتخاب کنید و با دگمه عکاسی عکسهای خود را بگیرید...
نکته, بعد از گرفتن عکسها وقتی از حالت کد مخفی خارج میشوید, تمام تنظیمات به حالت اولیه بازمیگردد...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فعال کردن Face Detection در گوشی ویوتی
ابتدا بگم که این فقط در حالت کد مخفی فعاله (هم Face detectin و هم کیفیت بالای عکس) و وقتی از حالت مخفی خارج میشید, تنظیمات به حالت اول بازمیگرده؛
به ترتیب زیر عمل کنید:
1- زبان گوشی را در حالت انگلیسی قرار دهید؛
2- کد مخفی گوشی را وارد کنید: --------> #990*#3845
3- وارد قسمت Device Test شود؛
4- وارد قسمت Zoran A5C Test شده؛
5- وارد قسمت Setting ZORAN شوید؛
6- گزینه اول (Camera Setting) را انتخاب نموده؛
7- گزینه Face Tracking Mode را انتخاب کرده؛
8- مورد را در حالت ON قرار دهید؛
9- به ترتیب دکمه Back را بزنید تا به قسمت Zoran A5C Test برسید؛
10- در این قسمت دریچه دوربین را باز کرده و گزینه دوم (Preview & Capture) را انتخاب کنید و با دگمه عکاسی عکسهای خود را بگیرید...
در اینحالت اگر شخصی جلوی دوربین شما باشد, با کمی پایین آوردن دگمه عکاسی (در حالتیکه تماما دگمه فشرده نشود), یک کادر زرد رنگ دور صورت شخص مورد نظر ظاهر میشود که با حرکت کردن آن شخص, کادر نیز تغییر مکان داده و همیشه روی چهره آن شخص فوکوس صورت میپذیرد....
نکته, بعد از گرفتن عکسها وقتی از حالت کد مخفی خارج میشوید, تمام تنظیمات به حالت اولیه بازمیگردد...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی من هنوز متوجه نشدم چرا شرکت ال-جی این قابلیتهایی را روی دوربین گوشی گذاشته ولی برنامه مربوطه را برای آن فعال نکرده؟؟؟؟؟
درضمن کلی در نت جستجو کردم ولی هنوز نتونستم چیزی در این مورد بیابم که بتوان آنها را همیشگی فعال کرد...![]()
سلام
طريقه نصب:
گوشي رو به برنامه ESF متصل ميكنيد
پوشه Lgapp رو به TOTO تغيير ميديد
راست كليك و Refresh ميكنيد
Disconect رو بزنيد
صبر كنيد تا صفحه زرد بياد
دوباره گوشي رو Conect كنيد
راست كليك كنيد و Refresh
به فولدر TOTO -> Pxo و KeyLockMenu.pxo! رو كه از فايل ضميمه دانلود كردين Wrihte كنيد .
پوشه TOTO رو به LGAPP بديد
Disconect كنيد و از Keylock جديد لذت ببريد
منبع : جی اس ام اریاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها كسي اكولايزر جاواي خوب سراغ داره؟
سلام دوستان
می خواستم بپرسم برنامه ای برای ویوتی هست که بشود یک لیست سیاه تهیه کرد تا بعضی شماره ها نتوانند تماس بگیرند و اس ام اس بزنند؟ یعنی اینها را بلوکه کنه؟ اگر میشناسید به من هم معرفی کنید که به شدت لازم دارم.
مرسی
برای تماسها خود ویوتی یک قابلیتی داره که میتونید یک گروه درست کنید و در آن شماره تلفن های موردنظر را بدهید و آنها را در حالت رد تماس قرار دهید که در اینصورت خودبخود رد تماس برای آن گروه صورت میپذیرد.
در مورد sms ها هم نمیدونم؛
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)