دوستان بازی که من دارم grand theft auto iv BT هستش BTبعنی چی؟ یعنی نسخه ازمایشی ؟
دوستان بازی که من دارم grand theft auto iv BT هستش BTبعنی چی؟ یعنی نسخه ازمایشی ؟
ببین من الن بازی رو نصب کردم و همون کرکی که گفتم تو dvd بود و براش کپی کردم..بعد از پچ نباید از اون کرک استفاده کنی! از کرک فدور استفاده کن یا به روش که دوستمون qo0oick نوشته از کرک رازور استفاده کن
حالا اگه بخوام پچ و نصب کنم ، یعد از نصب پچ دوباره کرک فدور رو بریزم براش.
مشکلی پیش نمی یاد..؟؟؟
نه مشکلی پیش نمیاد
سلام من مشکل ویرایش 23 (همون ارور بلاک کردن)رو دارم هرکاری هم میکنم درست نمی شه یکی توضیح بده بدجوری این یه تیکه گیر کردم
راستی از کرک رازور دارم استفاده میکنم
فایل gta luncher رو هم دارم
چی کار کنم؟؟
vista 32bit pack1
Last edited by mohsentanha; 15-12-2008 at 14:15.
دوستان اگه ممکنه فایل های اصلی gta iv رو که تو پست اول گذاشتید یه جا دیگه آپ کنید ... آخه من با این رپید کلی مشکل دارم !
میسی !
من بعد از حدود 10 دقیقه دچار افت فریم ریت شدیدی می شم و باید بازی رو دوباره اجرا کنم...راهی هست که درست بشه؟
اگه با اونی که توی پست اول گفته شده مشکلت حل نمیشه یه نگاه بندار ببین توی فولدر بازی فایل LaunchGTAIV رو داری یا نه! اگه داری تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که بازی رو از اول نصب کنی بعد از کرک فدور استفاده کنی! حل نشد دیگه نمیدونم!
سی پی یوت amd ه؟
برای افت فریم اگه کارتتون Nvidia باشه رزولیشنو یکم بالاتر ببرید درست میشه (برعکسه)
مال من اینطوری حل شد
آره...
Athlon X2 4000
8600GT 256MB
178.24
می دونی راه حلش رو؟؟؟؟
این فایل رو بگیر:
نصبش کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتر میشه! اما ممکنه رفع نشه!
راستی درایور کارتت هم اپدیت کن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)