والا الان سرعت دانلود من 2 کیلو در ثانیه هستش خبر مرگشون !!
والا الان سرعت دانلود من 2 کیلو در ثانیه هستش خبر مرگشون !!
خاک تو سر این سرعت ... . واقعا متاسفم واسه بعضی ها...
اگه اینجوری بخوایین حساب کنین در عرض یک ماه کل کشور خالی میشه !! lolشما هر گونه که فکر کنید ! در این کشور زندگی میکنید و مجبور به رعایت و قوانین در این کشور هستید !
اگر هم ناراضی هستید بریید جایی که راضی خواهید بود !
مطمئنا کشور هم افرادی مانند شما رو نمیخواد !
در واقع الان هیچ کس راضی نیست ... زمستون که گاز قطعی داشتیم !! تابستون اب قطعی داشتیم !! بهار هم که برق قطع میشد !! فقط مونده تلفن که هنوز برای این تصمیم نگرفتن !! lol
مطمئنی برادر ؟؟؟؟؟؟من امروز چندین و چند بار دیسکانکت شدم ! بعدش هم تا دو ساعت وصل نمیشد !!!![]()
با پست بنی موافقم
همه میخوان مملکتشون خوب باشه
اما خودتون تلاشی واسه خوب شدنش کردین؟
Last edited by r4pbr4p; 23-12-2008 at 17:30.
به قول دکتر شریعتی : وقتی حقیقتی رو میخوای خراب کنی لازم نیست خوب بهش حمله کنید فقط کافیه بد از اون دفاع کنی ...
این سیا.ست عینا داره اعمال میشه و به ظاهر کاره اشتباهی هم رخ نمیده ولی...
وقتی میگیم برین یک --- بخرین میگین چرا میگین !!!
لااقل این جور مواقع ارضا میشین !!
سرعت دانلود هم که خوبه !!! 4 مگ !
آیا فرصتی به ما داده میشه که خودمون رو نشون بدیم ؟
همین که یه استعدادی توی خودمون پیدا میشه ، با هزار کلک و کارای دیگه مارو خفه میکنن و چند نفر --- مسئولیت هارو میگیرن که حتی جدول ضرب رو هم بلد نیستن ... !!
اصلا خود شما ، تا حالا چه گلی بر سر خانواده و یا شهرتون زدی ؟!
متاسفانه توی این جامعه فرصت شکوفایی به ما نمیدن و بیشتر موقع کسانی به کار های مختلف منصوب میشن که لیاقتشو ندارن و واقعا هم ، هرچی پیشینه خوب توی اون کار هست رو به باد میدن ...
امیدوارم که روزی توی این کشوری که داریم بهش افتخار میکنیم !! بتونیم خودمونو نشون بدیم ، نه اینکه به خاطر پارتی و این چیزا سرکوفت بخوریم ....
EDITED by POP
Last edited by S A M; 23-12-2008 at 17:51.
--- همون اینترنت ماهواره ایه؟؟!!
یکم اطلاعاتی چیزی... از کجا ... قیمت....![]()
اگه درست یادم باشه شما خودتون توی شرکت خدمات adsl کار میکنین ...با پست بنی موافقم
همه میخوان مملکتشون خوب باشه
اما خودتون تلاشی واسه خوب شدنش کردین؟
میدونم که واقعا توی کارتون زحمت میکشین و چندین بار هم به من هم کمک های زیادی کردین که حتی سرویس دهنده های ما همچین کاری رو بلد نبودن !!
واقعا افرادی مثل شما که به کارشون مسلط باشن و بتونن مدیریت درست داشته باشنو مشکل هارو بشناسن واقعا کم هستن ...
Last edited by S A M; 23-12-2008 at 17:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)