تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 53 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 527

نام تاپيک: ویدئوی آموزشی فلش گوشی ( حتی خاموش ) بوسیله نرم افزار ا Phoenix ا

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ورژن جدید 6120 اومد
    7.02

PPM
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    11,394 KB

MCU
    کد:
    36,788 KB

CNT
    کد:
    1,440 KB

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ورژن گوشی 5800 من 21 ولی عربی
    من با NSU فارسیشو گرفتم ولی هرکاری می کنم پیغام های بیخودی میده.حالا میتونم با Phoenix فلشش کنم وفایل های جدید رو بریزم ؟ فایل های جدید رو هم که گرفتم ورژن 21 هست.درست ورژن گوشیم با فرق اینکه فارسیه !

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ورژن گوشی 5800 من 21 ولی عربی
    من با NSU فارسیشو گرفتم ولی هرکاری می کنم پیغام های بیخودی میده.حالا میتونم با Phoenix فلشش کنم وفایل های جدید رو بریزم ؟ فایل های جدید رو هم که گرفتم ورژن 21 هست.درست ورژن گوشیم با فرق اینکه فارسیه !
    اگه فایل ها هم ورژن باشه مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض تغییر مدل گوشی

دقیقا من هم همین مشکل را با 5800 دارم . فریورش رو قبلا امتحان کرده بودم رو گوشی یکی دیگه و کار کرد ولی حالا رو یه گوشی دیگه این پیغام میده !!!
    سلام دوست عزیز
    برای تغییر Rm-421 به rm-320 باید از باکس جف استفاده کنی
    من این کار رو کردم و مثل ساعت گوشی داره کار می کنه .....
    البته پیشنهاد می کنم به ورژن 30 آپ کنی و به سراغ 31 نری ، چون با 30 راحت میتونی گوشیت رو هک کنی ولی با 31 اذیت میشی ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام.آقا مشکلت رو حل کردی؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

چه خوب شد این جا رو دیدم... وگرنه داشتم یه تاپیک جداگانه می زدم!

من یه سری نکته و هشدار و از این چزها که بخشیش مال خود نوکیا هست و بیشترش هم تجربه خودم، می گم. از مدیر ها می خوام که این رو به پست نخست حتما اضافه کنن تا یه وقت خدایی نکرده سؤ تفاهمی پیش نیاد!

سلب مسئولیت:

نه من، نه اساتید من در این تالار و دیگر تالارهای گفتگو، تضمین کننده روشن شدن گوشی شما پس از انجام عملیات فلش به این روش نخواهیم بود ( این مشمول برنامه نصفه نیمه و کرک شده جاف نیز هست ). این سلب مسئولیت شامل شرکت نوکیا کورپوریشن، عوامل مستقیم اجرایی نوکیا ( نمایندگی ها )، عوامل غیر مستقیم اجرایی ( تعمیرگاه های آزاد )، من، اساتید این فاروم و شرکت های سازنده باکس ها ( جاف، یونیورسال، نمسیس و ... ) می شود. همچنین این نکته همواره در تمامی نمایندگی های نوکیا به مالک گوشی گوشزد شده و در تمامی دفترچه های راهنمای گوشی های ساخته شده این شرکت و همچنین دفترچه های راهنمای باکس ها، قید شده است

هشدار:

هرگز گوشی خود را دانگرید ( نصب نگارش پایین تر از نگارش فعلی روی گوشی ) نکنید. زیرا با این کار مرگ گوشی خود را تضمین می کنید!!!! ( عین همین جمله در برنامه های فینیکس و جاف هست ). حتی این کار برای باکس های واقعی نیز پیشنهاد نمی شود

توجه:

اگر در میانه راه به مشکل برخورد کردید و با پیام خطایی مواجه شدید، گوشی شما Dead شده است. اما هنوز برای زنده کردن آن راه هایی هست؛ پس خونسردی خود را حفظ کنید. تلاش کنید با خود برنامه فینیکس در حالت Dead USB گوشی را فلش کنید. اگر نتوانستید ( دوباره به مشکل برخوردید ) به یک تعمیرگاه مجاز مراجعه کنید. از فلش Dead USb به وسیله برنامه نصفه نیمه و کرک شده جاف شدیدا شدیدا شدیدا خودداری کنید!!! زیرا خطر مشکل دار شدن CMT و مرگ حتمی گوشی و خرج بالای 40 هزار تومان وجود دارد...

نکاتی چند که می باس پیش از آموزش رعایت بشن:

1. این برنامه در نوع خود بی نقص و بی خطر بوده؛ اما هرگز جای باکس را نمی گیرد. از انجام عملیات های آکروباتیک بوسیله این برنامه شدیدا خودداری کنید!!! ( منظورم از باکس، باکس واقعی مانند باکس جاف یا یونیورسال بود؛ نه برنامه نصفه نیمه و کرک شده جاف!!! )

2. از اتصال کامل و بی نقص USB خود مطمئن شوید. اگر کابلتان قطعی دارد، قطعی را برطرف کنید. برای احتیاط گوشی را در جایی قرار دهید و کابل را از جایی رد کنید که خطر قطع شدن ناگهانی به حداقل ممکن برسد

3. از نصب بودن برنامه PC Suite سازگار با گوشی تان بر روی کامپیوتر اطمینان حاصل کنید. برای احتیاط آخرین درایورهای USB را از سایت نوکیا دریافت کرده و نصب کنید

4. حتما از همه داده های خود ( مخاطبین، پیام ها، ثبت های گاهشماری، داده های داخل حافظه درونی گوشی و... ) به وسیله PC Suite پشتیبان تهیه کنید

5. پش از آغاز کار، کارت حافظه بیرونی را از گوشی در بیاورید ( برای احتیاط )

6. شارژ گوشی تان می باس حتما پر باشد. برای احتیاط شارژر را نیز وصل کنید. زیرا فلش بسیار شارژ خور است

7. حتما در صورت امکان پروفایل گوشی تان را روی برون خط ( آفلاین ) قرار دهید تا بر اثر تماس ناگهانی یا آمدن پیام نا بجا در هنگام فلش، گوشی تان دچار مشکل نشود.

8. محافظ پرده نمایش ( اسکرین سیور ) و آماده به کار ( استندبای ) خودکار کامپیوتر خود را غیر فعال کنید.
    برای غیر فعال کردن خواب زمستانی، آماده به کار و غیره، به نشانی زیر رفته:
    Start >>> Control Panel >>> Power Options
    در سربرگ نخست، Turn Off Hard Disk و Hibernate و Standby را روی Never تنظیم کرده و OK را بزنید.
    و برای غیر فعال کردن محافظ پرده نمایش، بر روی میزکار ( دسکتاپ ) راست کلیک کرده و به properties بروید. در سربرگ Screen Saver، از فهرست گزینش محافظ، None را گزینش کنید.

9. در گزینش پروداکت کد و فایل ها دقت کامل داشته باشین. حتما پیش از آغاز کار بررسی نمایید که همه چیز همانگونه هست که باید باشد، یا نه؟!

نکاتی چند در هنگام عملیات فلش:

1. از اجرای چندین برنامه در هنگام فلش اکیدا خودداری کنید. حتی الامکان برنامه های باز اضافه ( یاهو مسنجر ) را ببندید و حتی تا جای ممکن، حافظه کامپیوتر را خلوت کنید. حتی به آهنگ هم گوش ندهید...!

2. منتظر بمانید تا عملیات فلش به پایان برسد. بیهوده چیزی رو انگولک نکنید... یهو وسط کار ارور میده ها...

نکاتی برای پس از پایان فلش:

1. منتظر بمانید که گوشی به طور کامل بوت شود ( انیمه دو دست نوکیا ظاهر شود )، سپس اقدام به جدا کردن کابل بکنید.

2. از فلش چندباره گوشی آن هم به شکل پشت سر هم اجتناب کنید. اگر قصد انجام فلش دوباره دارید حتما میان هر فلش می باس 7 ساعت فاصله باشد. فکر نکنید حالا که تنور داغه نون رو بچسبونین!!! ( خطر مشکل دار شدن تراشه فلش و قفل شدن و RPL شدن گوشی )

3. اگر از نگارش تازه رضایت ندارید، بسازید و بسوزید! هرگز اقدام به دانگرید نکنید که بسیار خطرناک است...

امیدوارم نکات مفیدی رو گفته باشم
    Last edited by DariushGreat; 10-09-2009 at 14:52.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرا نباید N96 رو با این روش فلش کرد؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

چرا نباید N96 رو با این روش فلش کرد؟
    ظاهرا هنوز فینیکس این گوشی رو پشتیبانی نمی کنه... اما برای جزئیات دقیق تر، اساتید باس نظر بدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

2

با عرض سلام خدمت همه دوستان
    مي خواستم خواهش کنم اگه امکان داره فايل آپدیت nokia e65 2.0633.65.01 رو برام بزارين مر30ي

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بفرما

کد:
    این هم آخرین ورژن
    فیرم ور جدید e65 ورژن (4.0633.74.00)_*عربی*
    کد:
    Last edited by mamo; 25-09-2009 at 00:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •