سونی اریکسون با گوشی جدید 12 مگاپیکسلی یه جورایی کل نوکیا رو خوابوند...
سونی اریکسون با گوشی جدید 12 مگاپیکسلی یه جورایی کل نوکیا رو خوابوند...
نمیشه گفت کلشو خوابوند...کوو تا Idou وارد بازار شه...واسه نوکیا کاری نداره...اگه بخواد بزنه میزنه...یه گوشی رو معرفی میکنه...1 ماه بعد تو بازاره...مثه 5800..هر چند ممکنه مثه 96 هم بشه...
فقط باید منتظر بود و دید...شاید تو CEBIT یه خبرایی شد...
شاد باشی![]()
آره اگه سونی اریکسون بخواد همون برنامه xperia رو سر این در بیاره از همین الان باید شکستش رو پیش بینی کرد.نمیشه گفت کلشو خوابوند...کوو تا Idou وارد بازار شه...واسه نوکیا کاری نداره...اگه بخواد بزنه میزنه...یه گوشی رو معرفی میکنه...1 ماه بعد تو بازاره...مثه 5800..هر چند ممکنه مثه 96 هم بشه...
فقط باید منتظر بود و دید...شاید تو CEBIT یه خبرایی شد...
شاد باشی
تو تاپیک ان97 حرف از ان97 بزنید.اگه به تاخیر معنی"شکست"داده بشه که ان97 همه جوره یه شکسته بزرگه.اما من اینجوری فکر نمیکنم و اگه امکانات و ابتکارات مناسب داشته باشه با تاخیر هم میتونه فروش خوبی کنه
ضمن اینکه قیمت ان97 هم خیلی مسخره است.جوریه که ادم باور میکنه این گوشی فقط یک "شکسته"
قیمت:845 یورو
![]()
بعضی از تاخیرها متاثر از سیاستهای کمپانی سازنده س... حتی معرفی گوشی ها هم روی برنامه س... و اینطور نیست که امروز یه گوشی رو طراحی کنن و فردا سریع همه جا معرفیش کنن. شاید همین الان نوکیا 10 تا گوشی جدید طراحی کرده و تو نوبت معرفی و تولید داره.... حالا وقتی بین معرفی و تولید یه گوشی فاصله زیاد میفته دلایل مختلفی میتونه داشته باشه. مهمترین دلیلش شاخ بودن گوشیه. یعنی اگر یه گوشی تک باشه و سطحش واقعا بالا باشه برای ایجاد یک جو روانی در بازار کمپانی ها عرضه اون گوشی رو به تاخیر میندازن... اما دلایل دیگه ای هم هست مثل مشکلات فنی در تولید یک گوشی و ..... حالا اگه این تاخیر از رو برنامه شرکت باشه که هیچ ولی اگر اجباری باشه یک نوع شکسته....اگه به تاخیر معنی"شکست"داده بشه که ان97 همه جوره یه شکسته
1100 دلار واسه n97 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این گوشی 2 ماه دیگه میاد و تا قیمتش بشکنه و بشه 700 - 800 میشه 5-6 ماهه دیگه , حالا ببینید شرکت های دیگه واسه 6 ماه دیگه چه چیزهایی دارن وارد بازار میکنن و نوکیا داره چی وارد میکنه
نوکیا واقعا پر رو شده و زیادی روی اعتماد علاقه مندانش حساب کرده
گفتیم دوربین 5 گذاشته که قیمت نهایی واسه خریدار کمتر بشه اما انگار .... شورش رو در اورده
Last edited by ravani_13; 02-03-2009 at 16:39.
این چه گوشی است
من چند رور پیش ان 95 ام رو فروختم با 50 تومان ضرر
می خواستم 5800 بخرم تا یک تنوعی بشه برام بعد ان81 و ان95 کشویی
این رو که دیدم دیوانه وار عاشقش شودم با اون صفحه نمایش بزرگش که حال میده برای بازیهای انگیج
من که فعلا یک 1100 میخرم تا این بیاد
واسه ورود گوشي به بازار هنوز خيلي زوده!!!
شركت نوكيا همچين ريسكي رو نمي كنه !!!
با نگاهي به ركود اقتصادي در جهان ورود چنين محصولي در جهان فقط يك امصا براي تعطيليه موبايل فروشي ها & نمايندگي ها & شايد هم نوكيا باشه !!!!
دوستان بعضیها میگن تعدادی n97 تو کشور دبی با قیمت 1.300 تومن به صورت محدود به فروش میرسه.
البته خودم میدونم هنوز coming soon هستش ولی خواستم بدونم این جریان حقیقت داره؟
ان 95 هم چند ماه قبل از اینکه بیاد تو علا الدین فروخته میشد منتها fake version هاش نه اصلیش.
این هم همون داستانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)