کار کرده ی کدوم بهتره 206 تیپ 5 یا پرشیا ؟
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
کار کرده ی کدوم بهتره 206 تیپ 5 یا پرشیا ؟
بدون شک تیپ 5 زیر 100 هزار تا البته .
نظر من هم روی تیپ 5 هست.
قیمت تیپ 5 تمیز 83-84 الان بین 11-12 تومن هست.
![]()
مطمئنا تيپ 5
امكاناتي كه تيپ 5 داره خيلي بيشتر از پرشيا ست.
مثلا چه امکاناتی ؟
خلاصه و مهم هاشو میگم:
ترمز تیپ 5 abs هست ولی پارس نیست.
ترمز های عقب و جلوی تیپ 5 دیسکی ولی پارس فقط جلو دیسکی
قدرت موتور تیپ 5 تقریبا 10 اسب از پارس بیشتر و به 110 اسب رسیده.
شتاب تیپ 5 تقریبا 9.5 ثانیه هست و مال پارس تقریبا 12 ثانیه.
مصرف سوخت تیپ 5 کمتر از پارس هست.
===
البته هندلینگ پارس ظاهرا بهتره.
فضای داخلی و فضای صندوق عقب در پارس بیشتره.
در کل پارس بارز ترین مزیتش به تیپ 5 همین خانوادگی بودن (فضاهای بیشتر) هستش و در بقیه موارد تیپ 5 سرتر هست.
===========
پیشنهاد من:
اگر برای خانواده (بیشتر از دو نفر) میخوایید استفاده کنید، پارس بگیرید. (چرا که در تیپ 5 واقعا فضای مطبلوبی برا دو نفر به بالا طراحی نشده)
اگر برای استفاده مجردی و یا 2 نفری میخوایید بی شک تیپ 5.
=========
اینم یادم رفت بگم که قطعات تیپ 5 از پارس گرونتره.
![]()
فکر کنم 84 تمیز یکمی بیشتره تا 13 هم میرسه اگه زیاد کار کرده نباشه و تمیز باشه.
تیپ 5 هم به نظر من بزرگترین مزیتش اینه که تا همین سال 84 اینا هنوز اکثر قطعاتش فرانسوی هست و کیفیت خوبی داره و به راحتی خراب نمیشه و اگر واقعا با ماشین مدارا بشه تا 100 هزار تا فقط باید روغن عوض کنی ولی اگر به خرج بیفته خوب اذیت میکنه , مگه جلو بندی که کلا تو 206 با این وضع خیابونا اگر مراقب نباشی هر 1-2 ماه باید یبار ببری تعمیر مخصوصا تو تیپ 5-6 کلا زیر بندی ماشین کاملا متفاوت با تیپ های دیگه و ماشین خیلی خشکتره که تو دست انداز ها اذیت میکنه و بد میکوبه اینم به نظر بزرگترین ایراده این ماشینه ولی در عوض همین باعث میشه تو سرعت های بالاتر ماشین پایدار تر باشه .
اگر بخوام مقایسه کوتاهی با زانتیا 2000 داشته باشیم , ترمز های ماشین واقعا خوبن تا آخر فشار دادن ترمزها در حالت معمول جرات میخواد حتی از ترمزهای زانتیا میتونم بگم یدرجه کاملا بهتره ABS ماشین خیلی عالی کار میکنه خیلی بهتر از زانتیا و با کوچکترین لغزشی وارد مدار میشه , شتاب گیری ماشین تو دنده 1-2 شاید به اندازه زانتیا 2000 خوب نباشه ولی تو 3 به بعد اگر دور موتور رو خوب عوض کنی کاملا با زانتیا برابری میکنه از سرعت 180 به بعد هم سبکتر بودن ماشین به کمکش میاد و میتونه شاید با اختلاف کمی زانتیا رو بگیره البته اینو تست نکردم یکی بهم میگفت ولی تو سرعت های مثلا 70-90 به بعد اگر خوب دنده بدی کاملا مثل زانتیا میره تست شده . امکانات ماشین تهویه خوبی داره تمام اتومات خیلی بهتر از زانتیا هست , 2 تا ایربگ جلو هم که جفتشون دارن سیستم صوتی زانتیا Mp3 میخوره و قابل کنترل از رویه فرمونه ولی برای 206 فقط Audio میخونه و کنار فرمون کنترل میشه که خوب اکثرا عوضش میکنن , صندلی های زانتیا یکمی بهتر و راحتر تره و کلا زانتیا ماشین راحتریه بدون شک کمک های خیلی خوبی داره فضایه خیلی بزرگتری داره البته 206 خیلی ماشین تو دستیه و بره تو تهران و ترافیکاش خیلی خوبه که زانتیا خیلی اینطوری نیست , مصرف زانتیا خیلی بیشتر از 206 مخصوصا تیپ 5 هست (حتما میدونید تیپ 5 کمترین مصرف رو بین 206 ها داره ) تقریبا صدی 9 میسوزونه ولی زانتیا راحت 12-13 میسوزونه پرشیا هم فکر کنم 11-12 میسوزونه البته اینم مهم که چقدر به ماشین گاز بدی چون کلا 206 مخصوصا 5-6 خیلی خوب گاز میخورن و مثل پرشیا و سمند و زانتیا نیستن که در دور موتور پایین کار کنن خیلی سریع دور موتور تو 206 پر میشه و اگر بخوای دور موتور بالا رانندگی کنی مصرف تصاعدی بالا میره .
ولی کلا 206 مخصوصا بدون صندوق خیلی ماشین خانوادگی نیست هم بخاطر فضاش کمتر هم بخاطر خشکی ماشین (البته تو تیپ 5-6 تو تیپ 2 ها من تست کردم دقیقا یه درجه نرم تره) . در اخر میگم اگر بتونین هزینه کنید یه تیپ 6 هم بگیرید خوبه مخصوصا بره تهران واقعا دنده اتوماتیکش رانندگی راحت تره .
Last edited by milky way; 13-10-2008 at 15:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)