تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 140 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1394

نام تاپيک: ســمـنـد Samand

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من از لحاظ قيافه پارس بهتره !!!
    عزيزم پس اينا رو چه طوري باز كنيم !!!
    Last edited by MoHaMaD ZaNd; 16-09-2008 at 15:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا بخدا سمند خوبه !!! مگه چشه !!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

هیچی بده مگه ایران خودروی ملی داره ...؟

در ضمن برای مادر بزرگت هم صلوات فرستادم .

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

لینکش کو پس ؟؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه maaars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سمند تنها خودرو ايراني است كه علاوه بر گذراندن تست هاي تصادف از بغل، تست مقاومت سقف در برابر واژگوني را كه از الزامات مهم استانداردهاي آمريكا و حوزه خليج فارس به شمار مي رود، تامين كرده است.
    \\\مگه ایران خودروی دیگه ای غیر از سمند هم داره؟ \\\ اوه یادم نبود پیکان هم داره !!!

6. این کاربر از maaars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

حالا هي بگيد سمند بده !!!
    سمند بده! سمند بده! ( بنا به درخواست بالا)
    بعد از گذشت حدود نیم قرن از عمر صنعت خودروی کشورمون, ماشینی داریم که کمتر ارز یک چهارمش ایرانیه و بهترین افتخارمون کسب استاندارد حوضه خلیج و کشورهای عربیه. چرا برای خودمون ارزش قائل نیستیم؟! به ما گفته می شه که نباید خودمون رو با اروپا مقایسه کنیم. سوال من اینه. چرا نباید؟؟؟ من نمی پذیرم که یک اروپایی ارزشش از من بیشتره. من انتظار دارم در مقابل پولی که می دم جنس خوبی تحویل بگیرم. آلمان بهع از جنگ جهانی با خاک یکسان شد. تعداد زنان 3 برابر مردان بود. امریکا و روسیه تمام دانشمندان آلمانی رو بردن. حتی کارخونه هاشونو از پی کندن و بردن. بعد از نیم قرن, صنعت خودروی آلمان دنیا رو تصخیر کرد. ( پورشه, بنز, ولکس واگن, بی ام و). ما همه چیز داشتیم و هیچی نشدیم. چرا؟ چون خریدار راضی بود. نیازی به کیفیت بیشتر نداشت. این طور تربیت شده بود که واسه خودش ارزش کمی قائل باشه.

8. 2 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من متون رو نخوندم ولی اگه توی دنیا برای خرید فقط سمند باشه من ترجیح میدم پیاده بگردم !

10. 2 کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نكنه انتظار داريد ايران اولين خودروشو چيزي شبيه ريونتون بزنه !!! آره اگه اينطوري بزنه شما ترجيح ميدي ديگه پياده نگردي !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه maaars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نكنه انتظار داريد ايران اولين خودروشو چيزي شبيه ريونتون بزنه !!! آره اگه اينطوري بزنه شما ترجيح ميدي ديگه پياده نگردي !!!
    قابل توجه شما دوست عزیز : ایران و کره تقریبا همزمان با هم صنعت خودرو سازی رو شروع کردن. امروز پس از گذشت 50 سال ، این کجا و آن کجا. تو همین سایت یه مطلب خوندم در مورد لامبورگینی. اولین لامبورگینی توسط شخصی به همین نام که مکانیک تراکتور بود ساخته شد. میتونی اولین اتومبیل یه مکانیک رو با اولین اتومبیل صنعت خودرو سازی ایران مقایسه کنی.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

12

سمند بده! سمند بده! ( بنا به درخواست بالا)
    بعد از گذشت حدود نیم قرن از عمر صنعت خودروی کشورمون, ماشینی داریم که کمتر ارز یک چهارمش ایرانیه و بهترین افتخارمون کسب استاندارد حوضه خلیج و کشورهای عربیه. چرا برای خودمون ارزش قائل نیستیم؟! به ما گفته می شه که نباید خودمون رو با اروپا مقایسه کنیم. سوال من اینه. چرا نباید؟؟؟ من نمی پذیرم که یک اروپایی ارزشش از من بیشتره. من انتظار دارم در مقابل پولی که می دم جنس خوبی تحویل بگیرم. آلمان بهع از جنگ جهانی با خاک یکسان شد. تعداد زنان 3 برابر مردان بود. امریکا و روسیه تمام دانشمندان آلمانی رو بردن. حتی کارخونه هاشونو از پی کندن و بردن. بعد از نیم قرن, صنعت خودروی آلمان دنیا رو تصخیر کرد. ( پورشه, بنز, ولکس واگن, بی ام و). ما همه چیز داشتیم و هیچی نشدیم. چرا؟ چون خریدار راضی بود. نیازی به کیفیت بیشتر نداشت. این طور تربیت شده بود که واسه خودش ارزش کمی قائل باشه.

عزیزم اینجا ایرانه و خیلی از مردم این کشور توان خرید ماشین های گران قیمت رو ندارن مگر ایران خودرو مغز خر خورده ماشین های گرون قیمت تولید کنه و بعد روی دستش بمونه مثلا همین سریر من که هنوز تا حالا یکیشم توی شهرمون ندیدم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •