به نظر من از لحاظ قيافه پارس بهتره !!!
عزيزم پس اينا رو چه طوري باز كنيم !!!
به نظر من از لحاظ قيافه پارس بهتره !!!
عزيزم پس اينا رو چه طوري باز كنيم !!!
Last edited by MoHaMaD ZaNd; 16-09-2008 at 15:56.
هیچی بده مگه ایران خودروی ملی داره ...؟
در ضمن برای مادر بزرگت هم صلوات فرستادم .
سمند تنها خودرو ايراني است كه علاوه بر گذراندن تست هاي تصادف از بغل، تست مقاومت سقف در برابر واژگوني را كه از الزامات مهم استانداردهاي آمريكا و حوزه خليج فارس به شمار مي رود، تامين كرده است.
\\\مگه ایران خودروی دیگه ای غیر از سمند هم داره؟ \\\ اوه یادم نبود پیکان هم داره !!!
سمند بده! سمند بده! ( بنا به درخواست بالا)
بعد از گذشت حدود نیم قرن از عمر صنعت خودروی کشورمون, ماشینی داریم که کمتر ارز یک چهارمش ایرانیه و بهترین افتخارمون کسب استاندارد حوضه خلیج و کشورهای عربیه. چرا برای خودمون ارزش قائل نیستیم؟! به ما گفته می شه که نباید خودمون رو با اروپا مقایسه کنیم. سوال من اینه. چرا نباید؟؟؟ من نمی پذیرم که یک اروپایی ارزشش از من بیشتره. من انتظار دارم در مقابل پولی که می دم جنس خوبی تحویل بگیرم. آلمان بهع از جنگ جهانی با خاک یکسان شد. تعداد زنان 3 برابر مردان بود. امریکا و روسیه تمام دانشمندان آلمانی رو بردن. حتی کارخونه هاشونو از پی کندن و بردن. بعد از نیم قرن, صنعت خودروی آلمان دنیا رو تصخیر کرد. ( پورشه, بنز, ولکس واگن, بی ام و). ما همه چیز داشتیم و هیچی نشدیم. چرا؟ چون خریدار راضی بود. نیازی به کیفیت بیشتر نداشت. این طور تربیت شده بود که واسه خودش ارزش کمی قائل باشه.
من متون رو نخوندم ولی اگه توی دنیا برای خرید فقط سمند باشه من ترجیح میدم پیاده بگردم !
نكنه انتظار داريد ايران اولين خودروشو چيزي شبيه ريونتون بزنه !!! آره اگه اينطوري بزنه شما ترجيح ميدي ديگه پياده نگردي !!!
قابل توجه شما دوست عزیز : ایران و کره تقریبا همزمان با هم صنعت خودرو سازی رو شروع کردن. امروز پس از گذشت 50 سال ، این کجا و آن کجا. تو همین سایت یه مطلب خوندم در مورد لامبورگینی. اولین لامبورگینی توسط شخصی به همین نام که مکانیک تراکتور بود ساخته شد. میتونی اولین اتومبیل یه مکانیک رو با اولین اتومبیل صنعت خودرو سازی ایران مقایسه کنی.
عزیزم اینجا ایرانه و خیلی از مردم این کشور توان خرید ماشین های گران قیمت رو ندارن مگر ایران خودرو مغز خر خورده ماشین های گرون قیمت تولید کنه و بعد روی دستش بمونه مثلا همین سریر من که هنوز تا حالا یکیشم توی شهرمون ندیدم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)