«داريوش كاردان» با «عصرانه» به راديو برميگردد
خبرگزاري فارس: برنامه راديويي «عصرانه» كه سالها پيش از راديو پخش ميشد، با اجراي «داريوش كاردان» دوباره روانه آنتن ميشود.
داريوش كاردان در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: سري جديد برنامه راديويي «عصرانه» با عبور از ماه صفر و آغاز ماه ربيع الاول بهطور زنده روي آنتن شبكه راديويي ايران(سراسري) ميرود.
وي افزود: ساختار سري جديد اين برنامه تفاوت زيادي با سري قبلي نخواهد داشت و فرم برنامه همان فرم قديمي است و فقط موسيقي كار كمي متفاوت است و چند تيپ و شخصيت جديد نيز وارد كار خواهد شد.
كاردان با بيان اينكه رويكرد و اهداف برنامه نيز همان اهداف قديمي است، تصريح كرد: برنامه ما كاملا انتقادي اما با رويكرد طنز است و در حوزههاي مختلف سياسي، اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و ... وارد خواهيم شد.
وي درباره بازگشت دوبارهاش به راديو پس از سالها نيز اظهار داشت: حقيقت اين است كه هم من دلم براي راديو تنگ شده بود و هم راديو دلش براي من تنگ شده بود.به همين دليل چند ماه پيش با آقاي خجسته كه هنوز در سمت معاونت صدا بودند، گفتوگويي انجام داديم و قرار شد اين برنامه دوباره روي آنتن برود. منتها به دلايل انجام كارهاي اداري و بردن طرح و تصويب آن، كار كمي طول كشيد و در زمان معاونت جديد آقاي صوفي كار عملياتي و به مرحله اجرا رسيد.
وي ادامه داد: اين برنامه از بخشهاي مختلفي نظير آن سفر كرده، خانواده خوشبخت، اخبار ورزشي، اخبار عربي،اخبار علمي فرهنگي، نمايشنامهها، استاد خرناس و از پنجشنبه تا پنجشنبه چه خبر تشكيل شده و به مرور زمان و بنابر اوضاع و احوال جامعه، خودمان و راديو اين آيتمها را ساماندهي ميكنيم و شايد بخشهايي نيز به آن اضافه شود.
وي درباره زمان پخش برنامه نيز عنوان داشت: برنامه راديويي عصرانه 2 ساعت و نيم زمان دارد و پنجشنبه هر هفته از ساعت 17 تا 19:30 پخش خواهد شد البته احتمال دارد زمان برنامه به 3ساعت نيز برسد و قطعا پس از عيد و تغيير ساعت رسمي كشور، زمان پخش برنامه ما نيز تغيير خواهد كرد.
مجري برنامه راديويي «عصرانه» درباره محتواي اين برنامه و حدود و خط قرمزهاي آن تصريح كرد: من از مريخ نيامدهام و هيچ جايي در دنيا نيست كه خط قرمز وجود نداشته باشد. خطوط قرمز هم به شرايط فرهنگي، اجتماعي و ظرفيت مسئولين آن كشور بستگي دارد. هيچ كس در هيچ جاي دنيا نميتواند هرچه دلش خواست بگويد و ما هم همراه با استراتژيهاي اصلي و كلي نظام جمهوري اسلامي ايران هستيم و در اين برنامه مشكلات بسيار سادهاي را طرح ميكنيم كه به راحتي قابل حل هستند اما حل نميشوند.
كاردان در پايان گفت: اجراي اين برنامه بر عهده من و خانم ژاله صادقي است و نويسندگي ان نيز برعهده خودم، داوود جمشيدي و ساحره تهراني است و محمد رضا فواديان نيز تهيه كنندگي آن را برعهده دارد و علاوه بر راديو از طريق سايت راديو ايران و 7 ماهواره قابل دريافت است و ديگر هيچكس نميتواند بگويد كه نميتوانم اين برنامه را بشنوم.