امنیت بالا چیه؟عزيزم چقدر شماها با مزه اين ، كار نكردن كرك بازي ها به خاطر امنيت بالاي گوشي هاي جديد نوكيا است!!
بیشترین باگ نرم افزاری گوشی های نوکیا تو n78 دیده شده.اینم یکی از اوناس.از لحاظ نرم افزاری واقعا قاطیه!
امنیت بالا چیه؟عزيزم چقدر شماها با مزه اين ، كار نكردن كرك بازي ها به خاطر امنيت بالاي گوشي هاي جديد نوكيا است!!
بیشترین باگ نرم افزاری گوشی های نوکیا تو n78 دیده شده.اینم یکی از اوناس.از لحاظ نرم افزاری واقعا قاطیه!
آقا چرا فحش میدی؟
کی گفته باگ داره خیلی هم خوبه
فحشو که نمیدونم منظورت چی بودآقا چرا فحش میدی؟
کی گفته باگ داره خیلی هم خوبه
ولی در مورد باگ بگم که هیچ گوشی نوکیا از سری s60v3 اندازه n78 باگ نداره
بهتره اینجا در موردش زیاد بحث نکنیم ولی شما میتونی تو کلوپ n78 به جوابتون به راحتی برسید.
در ضمن اینجا فروم هست و محل سوال و جواب و اظهار نظر. شما اگه با این شیوه مشکل دارید میتونید به فروم نیاین تا به قول خودتون فحش داده نشه!
البته با توجه به این پستتون یه کم شک دارم که شاید شما با خودتون باشید!دی:
موفق باشیدخاک بر سرت BiNPDA
یه فکری به حال 78 کن
3بار ورسوس رو تا 20 تا رفتم بعدش از بازي اومد بيرون.شديدا منتظر اجرا شدن انگيج رو n85 هستيم كه بريم بخريمش ديگه اين 5700 ديگه جواب نميده طفلكي
دوستان خواهشا اینجا جنگ نشه که کارش داریم بچه ها به خاطر هم کوتاه بیان وبزرگی کنن در ضمن هر حرفی رو (به خصوص ای حرفا..)کاملا میشه شوخی حساب کردو....
نمیدونم چی شده 200 تا از رنکینگم کم شد.نه الکی ها.خودم باختم.نمیدونم چی شده.شاید پیرمرد شدم توی این One.از ضعیفترین ها هم می بازم.هرکی بیشتر بازی میکنه بازیش بهتر میشه من با بازی بشتر بازیم بدتر میشه!!!!!!!!!
تسليم! حالا اقلا بگيد با آپديت درست ميشه؟
فک نکنم با آپدیت درست شه .....
باید صبر کنید تا یه راهی براش پیدا بشه .....![]()
دوست عزيز خب رنكينگ رو برو خاموش كن كه ميبازي حداقل از رنكينگت كم نشه تا حرفه اي بشي.بعضي وقتها با اينكه one هستي همچين از coward ميخوري كه خودتم نميفمي چي به چيه به one بودنت شك ميكني![]()
توي survival كه ايزي و هارد معني نداره . توي ايزي نفر دهم چنان ميزنه كه هيچ جوري نميشه حريفش شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)