اگه مشکل نرم افزاری باشه قطعا با آپدیت درست میشه ... آپدیت به مراتب بهتر از فلش هست .به نظزتون فلش با ابدیت فرق هم داره یا نه؟؟؟اگه فلش کنم درست میشه؟؟
اگه مشکل نرم افزاری باشه قطعا با آپدیت درست میشه ... آپدیت به مراتب بهتر از فلش هست .به نظزتون فلش با ابدیت فرق هم داره یا نه؟؟؟اگه فلش کنم درست میشه؟؟
گوشیم G700 و بازی های خودش Sims 2 و PES و ...روش کند اجرا میشه
آقا بالاخره بعد کلی کلنجار دیگه دوباره آپدیت کردم. البته اینبار رمم هم با ویندوز فول فرمت کردم.
گوش شیطون کر تا حالا که مشکلی نداشته. از شما هم ممنونم.
یا علی!
چطور میشه گوشی رو آپدیت کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره من 09369803888 چرا کسی پیامی ایمیلی خدا رو قبول دارین پس به خاطر خدا کمکم کنین که چکار کنم که نرم افزارم آپدیت بشه ،سرعت گوشی بالا بره ،چرا کمک کسی نمیکنی (حل من ناصر ینصرنی ) مگه نشنیدید.................................... ................... I LOVE P30WORLD
واي آپديت كردم گوشيم مامان شده.
دم تمام برو بچز زحمت كش گرم.
واقعا تاپيك عاليه.
بوس بوس بوس I LOVE YOU
راستي يادم رفت بگم
اين آخرين CDA هست تا امروز كه من آپ كردم 23/11/88
CDA: R6K836
گوشي: G900
بازم ممنونم به خاطر توضيحات.
یک نصیحت بشنو از من کاندر آن نبود غرض:
قبل از آپدیت تمام نرم افزار و بازی هایی رو که نصب کردید( روی memory stick) پاک کنید چون بعدش به دردسر می افتید مثل من.
بهتره که فیلما و عکساتونو بردارید و مموری رو یه فرمت بزنید.
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
نغییراتی که پس از آپدیت داشتم (G900):
بهتر شدن کیفیت دوربین
بلند تر شدن صدا
سرعت فوق العاده بالا تر( حدود 3 برابر)
کم تر شدن مصرف باتری
گوشی من w960 یه با آپ کردم اما شد مثل روز اولشومن میخوام فرق کنه شکلو قیافه برنامهاش.چجوری میشه؟
درود
آخرین نسخه آپدیت چیه دوستان ؟
سلام به برو بچز.
یک سال از اپدیت پارسال برای G900 گذشت.
کسی نمیدونه اپدیت جدید اومده یا نه؟
لطفا زود تر خبرشو بهم بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)