تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 90 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 894

نام تاپيک: ADSL Sepanta / شرکت سپنتا

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

سوما باربرد جان یکی از اون مکالمات خودت رو بزار ببینیم چه جوری صحبت کردی
    از دیشب دارم دنبالش میگردم اما هنوز پیدا نکردم
    به محض اینکه پیدا کنم آپلود میکنم
    فکر اینکه پشتیبانی بیاد براتون مشکل رو حل کنه و پیگیری که و .... از سرتون بندازین بیرون)
    من نمیدونم پس کی داره مشکل این همه مشترک رو حل میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض از سپنتا سرویس نگیرید

دوستان عزیزی که می خوان سویس بگیرن و در حال تحقیق هستند ، اوصیه اکید می کنم سپنتا نگیرید ، چون سرعتش و نوسانش افتضاحه ، زنگ زدم شرکت مدیر بخش فنی می گه این مشکل در سطح ایران و در خاورمیانه هست که سرعت روی 8kb/s آقا avarage سرعت دو تا از دوستان دیگم که در نقاط مختلف تهران بودند همین بوده ، و دوستانی که سرویس های دیگه داشتن سرعت 14kb/s رو گزارش کردند ،

من مجبورم این ماه سر کنم تا از ماه بعد سرویسم رو 100% عوص کنم 30000 تومان بی زبون چه جور ریختم تو جیب اینا ....

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

، اما پیشتیبانی حدود 20 دقیقه از پشت تلفن من رو راهنمایی کرد تا مشکل حل شد ، خیلی با صبر و مودبانه ، یعنی پشتیبانیشم عالیه

2. من در نکته دومتون با این قسمتش شدیدا مشکل دارم (مطمئن باش شما بعدا متوجه خواهید شد الان اولشه)
    من نمیدونم پس کی داره مشکل این همه مشترک رو حل میکنه
    دوستان عزیزی که می خوان سویس بگیرن و در حال تحقیق هستند ، اوصیه اکید می کنم سپنتا نگیرید ، چون سرعتش و نوسانش افتضاحه ، زنگ زدم شرکت مدیر بخش فنی می گه این مشکل در سطح ایران و در خاورمیانه هست که سرعت روی 8kb/s آقا avarage سرعت دو تا از دوستان دیگم که در نقاط مختلف تهران بودند همین بوده ، و دوستانی که سرویس های دیگه داشتن سرعت 14kb/s رو گزارش کردند ،

من مجبورم این ماه سر کنم تا از ماه بعد سرویسم رو 100% عوص کنم 30000 تومان بی زبون چه جور ریختم تو جیب اینا ....
    به همین سرعت نظرت عوض شد؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببین من نظری راجع به سرعت و کیفیت سرویس ندادم ، تنها مراحل انجام کار و پشتیبانی عالیشون رو گفتم ، اما الان بعد از دو روز که می بینم با این مبلغ ماهیانه ، یه همچین سرویسی ارائه دادند و اینکه هنوز مباحث تخصصی شبکه رو نمی دونند. در مجموع بعد از تحقیقات و تجربیات ، نتیجه اعلام شد تا اون مرحله خب خوب بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببین من نظری راجع به سرعت و کیفیت سرویس ندادم ، تنها مراحل انجام کار و پشتیبانی عالیشون رو گفتم ، اما الان بعد از دو روز که می بینم با این مبلغ ماهیانه ، یه همچین سرویسی ارائه دادند و اینکه هنوز مباحث تخصصی شبکه رو نمی دونند. در مجموع بعد از تحقیقات و تجربیات ، نتیجه اعلام شد تا اون مرحله خب خوب بود

اما الان یه لحظه down 22 kb/s داری چند لحظه 3 تا 4 تا بعضی ساعت ها یهو 1 ساعت 7 تا avarage

دلمون خوشه 128/128 گرفتیم خب یه 64 ام جواب می داد هرچند که فکر کنم 64 شون نقش دیال آپ و ایفا کنه

ولی آقا مهدی الان اولشه بعدا متوجه میشی رو خوب اومدیا
    Last edited by pourya62; 04-03-2009 at 13:32.

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

اما الان یه لحظه down 22 kb/s داری چند لحظه 3 تا 4 تا بعضی ساعت ها یهو 1 ساعت 7 تا avarage

دلمون خوشه 128/128 گرفتیم خب یه 64 ام جواب می داد هرچند که فکر کنم 64 شون نقش دیال آپ و ایفا کنه

ولی آقا مهدی الان اولشه بعدا متوجه میشی رو خوب اومدیا
    خوب عزیز شما خط تلفن رو چک کن
    ببین نویز نداری
    برو تو تنظیمات مودم ببین Upstream و Downstream چند هست
    همینطور تو تنظیمات ببین نویز مارژن چند هست و چه درصدی هست
    من همیشه میگم پشتیبانی سپنتا از لحاظ فنی ضعیف هست
    اما یه وقتهایی مشکل از طرف خودمون هست و تغصیر شرکت سرویس دهنده میندازیم
    من خودم یه مشکل جدی با سپنتا داشتم که بعد از کلی پیگیری متوجه شدم مشکل از آنتی ویروسم بوده
    شما همه موارد رو چک کن بعد اگر از سرویست ناراضی بودی سریع شرکت رو عوض کن
    با چند روز نه میشه گفت که فلان شرکت خوب هست و نه میشه گفت بد هست

7. 2 کاربر از _Barbod_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من تا حدودی چک کردم اما ، اینایی که شما گفتی رو نه برای نوسان خطوط ، اما واقعا یه پشتیبانی خوب می تونه این راهنمایی رو بکنه ، نه شمایی که وظیفه نداری و لطف می کنی ، می گی ، حالا من بصورت دقیق چک می کنم و نتیجه رو در تاپیک قرار خواهم داد.

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز، ما همه ميدونيم كه پشتيباني سپنتا ضعيف هست. تو پست اول همين تاپيك هم نويسنده دقيقاً به همه اين نكته ها اشاره كرده. ولي خيلي از موارد هم هست كه مشكل مربوط به خود ما ميشه.
    من يك دفعه يك مشكلي برخورده بودم، چندين بار با پشتيباني تماس گرفتم، ولي آخرش يكيشون آب پاكي رو ريخت رو دستم و گفت ببينيد ما تا زماني كه پورت شما وضعيت مطلوب داشته باشه و برخط باشيد، كاري نميتونيم براتون بكنيم. حتي اگه شماره‌تون رو بزنم روي پنل فني، اول پورت رو چك ميكنن، اگه سالم باشه ديگه كاري نميكنن. من حتي روي پيغام گير مدير عامل هم پيغام گذاشتم ولي خبري نشد. تا اينكه آخر سر متوجه شدم ايراد از يه برنامه بود كه خودم روي كامپيوتر نصب كرده بودم و ايجاد مشكل كرده بود.
    شما هم نميتونيد صرف مشكل خودتون يا چند نفر ديگه، به همه بگين سپنتا بگيرند يا نه. چون مثلاً من الان هيچ مشكلي ندارم و واقعاً هم از سرويسم راضيم.
    پيشنهاد ميكنم دقيق چك كنيد كه چه برنامه‌هايي داريد كه از اينترنت استفاده ميكنند. خيلي از آنتي ويروس ها و اينترنت سكيوريتي ها سرعت رو كم ميكنن كه بايد يه قسمت هاييش رو غير فعال كنيد.
    انشاءا.. كه مشكلتون حل بشه.

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این هدیه نوروزی سپنتا چجوریه؟مثلا من که 128 نا محدود ماهیانه میگیرم از اول تا 15 فروردین همین 128 رو میدن؟و 15 روز به شارژ ماه بعدی اضافه میشه؟یعنی من که از 25 ام ماه شارژ ماهیانم شروع میشه,دفعه بعد باید 10 اردیبهشت یعنی 45 روز بعد شارژ کنم؟

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هدیه نوروزی سپنتا چجوریه؟مثلا من که 128 نا محدود ماهیانه میگیرم از اول تا 15 فروردین همین 128 رو میدن؟و 15 روز به شارژ ماه بعدی اضافه میشه؟یعنی من که از 25 ام ماه شارژ ماهیانم شروع میشه,دفعه بعد باید 10 اردیبهشت یعنی 45 روز بعد شارژ کنم؟
    اگه بدهي نداشته باشيد. به اندازه 15 روز از اعتبار شما كم نميشه. يعني با هر سرعتي كه داشتيد، ميتونيد مجاني از سپنتا استفاده كنيد.

12. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •