تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 288 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

من یک بار سعی کردم با پراید یه حالو هولی بکنم ...
    توی جاده ی فرودگاه امام خمینی بودم . جاده ی پهن و صاف و خلوت و دراز و نورانی در شب و فوق العاده ایه . جون میده واسه از این کارا !
    سرعت رو از 100 رسوندم به 120 . دو نفر سرنشین غیر خودم هم تو ماشین بودن .
    بعد
    به زحمت از 120 رسید به 130 ...
    بعدش
    دیگه کاملاً اعصابم خرد شده بود و نا امید شده بودم و ... بی خیالش شدم .
    ...
    بچه ها لطفاً مراقب خودتون باشید . اگه دوست دارید سرعت برید این کار رو فقط با ماشین های غیر ایرانی و ایمن انجام بدید .
    سرعت رفتن با ماشین های مزخرف ایرانی = مرگ حتمی .
    اینو مسئولان خودرو ساز ایرانی خیلی خوب می دونن .
    ولی حجم پولی که گیرشون میاد باعث میشه که مردن این همه آدم به دلیل نا امن بودن محصولاتشون اصلاً به چشمشون نیاد .

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

....
    سرعت رفتن با ماشین های مزخرف ایرانی = مرگ حتمی .
    اینو مسئولان خودرو ساز ایرانی خیلی خوب می دونن .
    ...
    کاملا موافقم
    اینا اصلا امنیت ندارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در حال حاضر از سایت احتیاج به مدیر داریم کسی دوست داشت ب

پيش فرض

بدبختیه به خدا نمی تونم آروم برم

ولی ...
    با سلام يك كم ديگر كه در مسائل فني باتجربه تر شدي و توپي چرخ باز شده و بلبرينگهاي مينياتوري چرخهاي پرايد را با چشم مباركت از نزديك زيارت فرموديد ميفهمي كه بالاتر از 140 با پرايد رفتن يكي از بهترين روشهاي رايج خودكشي در دنياست حتي بناست ژاپني ها روش هاراگيري يعني فرو كردن شمشير سامورايي در شكم كه از زمان باستان تا حالا محبوبترين روش خودكشي شان است را بگذارند كنار و از روش 100درصد تضميني و سريع پرايد سواري استفاده كنند حيف از جواني ات كه با پرايد سواري دارد هدر ميرود!
    بخش آخر از صحبتهايم طنز بود ولي كاملا بر اساس واقعيت و آمار تصادفات و مرگ و مير است.با تشكر
    بد جوری تحت تاثیر قرار گرفتم واقعا اینقدر ناجوره من تا 13 تا همیشه می رم در حالت معمولی اینم که امروز 170 تا شد به خاطر خلوتی اتوبان بود
    تازه پرایده هم فرمونش هیدرولیکه.....

ولی چیز جالبی بود .ولی من تو موقعیتی که رو 170 تا بودم هیچ احساس بدی نداشتم(لرزیدن-مشکل چپی-لیز خوردن و ... خیلی معمولی بود آخه می دونید چیه آسفالتش تازه بود 1 سنگ ریزه هم توش پیدا نمی شد

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

آقا با پراید از این کارا نکنید یهو باد میزنه زیرش بلند میشه ها !
    با شدت بسیاری تایید می کنم!
    6 ماه پیش شوهر عمه ی من چون خیلی عجله داشته بود با 140 تا داشته می رفته{پراید} که به علت نام معلوم {که خیلی ها وزش باد رو علتش می دونند} بدون برخورد با اوتوموبیل دیگری چپ کرده بوده و الان 6 ماه هست که فرقش با مرده اینه که با سرم بهش غذا می رسونند .... حتی مردمک چشمش رو هم نمی تونه تکون بده ...... جدای از باد این جاده های ایران اعتبار نداره یه دفعه دیدی یه چاله جلوت سبز شد .. اونوقت با این سرعت چه جوری می خواین خودتون رو کنترل کنید؟ ... می زنید هم خودتون رو بدبخت می کنید و هم یکی دیگه رو ....

با خودتون هم نگید که برو بابا گوشمون از این حرفا پره ... یه لحظه خوشی می تونه برابر باشه با یک عمر بدبختی هم واسه خودتون هم واسه خانوادتون که باید تحملتون کنند ......... اصلا کلا این کارا توی بزرگراه و جای دیگه بسیار خطرناکه حالا می خواد پراید باشه یا لاندور!

مواظب خودتان باشید!

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

من يه دفعه تو ماشين دوستم بودم دقيقا 167 تا پر كرد اونم تو همت!

ماشين رو چپ و راست كرد تا مثلا لايي بكشه يه لحظه وصيت نامه ام رو نوشتم!

نكنيد اين كارها رو. حداقل با موتور بكنيد كه باد روش تاثير نداره.

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من خودم هیچ وقت پراید نداشتم ولی از دوستام تو سراشیبیه اتوبان کاشان 180 پر کرد ولی واقعا کار خطر ناکیه با این ماشین اینو خوده دوستمم میگفت چون با کوچکترین خطایی یا مشکلی ماشین دقیقا کله پاست چون اصلا برای این سرعت ها این ماشین ساخته نشده هیچیش و فوق العاده ماشین نا امنیه در تصادفات این ماشین حداکثر سرعتش 130-120 بیشتر نیست مطمئن باشید به خاطر فشار زیادی هم که به موتور و ماشین هم میاد اصطحلاک ماشین زیاد میشه . بازم میگم پراید خیلی خیلی ماشین ناامنیه با جونتون بازی نکنید .
    Last edited by Bracket; 19-07-2008 at 00:50.

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

اگه تایر ماشینت رفته بود رو یه گردو که ما حالا باید جای تو را خالی میکردیم ، تازه با پــــرایــــــــد!!!!!!!

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

پراید خیلی سبکه و خیلی هم فرمون تیز و مزخرفی داره . تو سرعت های بالا یعنی همون 140 تا 180 (اگه بعضی وقع ها بتونه برسه ) اصلاً ایستایی نداره و تقریباً میشه گفت که رو هوا داره راه میره . یک نیروی خیلی کم هم می تونه این جسم سبک رو که داره با سرعت خیلی زیاد حرکت می کنه ، منحرف کنه و ...

فامیل ما هم با پراید داشته 140 - 50 تا می رفته . یهو باد اومده و ماشینو از سطح اتوبان بلند کرده و از بالای یه درخت پرت کرده تو زمین کنار اتوبان

==========

پیشنهاد :
    دوستان پراید دار عزیز ...
    لطفاً با پرایدتون فقط دستی و Take Off بکشید و حرکات نمایشی کم خطر انجام بدید مثل من
    خدا رحم کنه به هممه مون با این قوطی حلبی هایی که داریم .

==========
    Hint :
    اگه قسمت کوچیکی از رنگ بدنه ی پرایدتون رو بتراشید ... اگه خوش شانس باشید و جای درست رو تراشیده باشید به نوشته ای آبی رنگ بر می خورید که نوشته :
    روغن لادن

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این کارا خطرناکه ..
    از جونتون سیر شدین شما ها...

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پراید که چیزی نیست من با Pk مدل 84 چند بار تا 160 الی 165 رو پر کردم البته اینو گفته باشم که قبلش وصیتم رو نوشته بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •