سلام
سامان جان به نظر من ادامه همينا رو اينجا بزاره خيلي بهتره و وقت گير هم نيست
من كه سر زدم نمي دونم كه كدومش ادامه لينك بالا است
با تشكر از Kritus
لطفا ادامه بديد كه ما سر در گم نشيم و به مرتب بگيرم كه تكراري نباشه و جديد باشه
سلام
سامان جان به نظر من ادامه همينا رو اينجا بزاره خيلي بهتره و وقت گير هم نيست
من كه سر زدم نمي دونم كه كدومش ادامه لينك بالا است
با تشكر از Kritus
لطفا ادامه بديد كه ما سر در گم نشيم و به مرتب بگيرم كه تكراري نباشه و جديد باشه
ممنون دوست عزیز
دیگه اجازه ما نمیدن که از سایت های دیگه نقل کنیم..حتی دره یه تاپیک دیگه هم که توش فعالیت میکردم تخته کردن رفتما هم فعلا چیزی نمیزاریم
البته فکر کنم بخاطر اینکه فایل های من پسورد داره بهش گیر میدن وگرنه خیلی از دوستان هم از سایت های دیگه نقل میکنند
Last edited by Scary Feelings; 05-03-2009 at 00:41.
بابا اينقدر اسپم نكنيد... جو اين تايپك رو بهم زديد!!!
ببخشید من در مورد موبایل تازه واردم . گوشیم P1 هستش . می خواستم بدونم این فایل های رینگتون که پسوندش exe هستش چه فرقی داره با فایل های MP3 ؟
فایل ها رو چه طوری باید توی گوشی استفاده کنم ؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دوست من شما فایل EXE رو تو کامپیوترتون نصب کنید به مهمون مسیری که دادین نصب بشـــه برین ببینید فایل های زنگ اونجا نصب شـــده (کپی) فکر کنم اینو دیگه باید بدونیـــد احتیاج به گفتن من نبود و اینو هم بدونید که زنگ موبایلی با فرمت exe نداریـــم
موفق باشید!![]()
10 مجموعه زنگ جدید و بسیار زیبا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اينم دو اهنگ ملايم و زيبـــا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
boy iran و دیگر دوستان واقعا" کارتون ایول داره نتونستم خودما با زدن دکمه تشکر رتضی کنم گفتم یه تشکر نوشتاری هم بدم . تشکر از همه
واقعا حق با ایشونه! هرچقدر بیشتر تو این فروم چرخ میزنی بیشتر لذت میبری! یه تشکر درست و حسابی حق همه بچه هاییه که زحمت میکشن! دست همتون درد نکنه!
سلام
این اهنگها که فقط برای گوش دادن است چطوری دانلود باید کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)