دیروز جمهوری بودم پاساژ شرکا یه فروشگاه روبروی نمایندگی فیلیپس دی وی دی فیلیپس 5965 داره هر کس میخواد بره تا تموم نکرده
دیروز جمهوری بودم پاساژ شرکا یه فروشگاه روبروی نمایندگی فیلیپس دی وی دی فیلیپس 5965 داره هر کس میخواد بره تا تموم نکرده
Last edited by vafa1353; 05-04-2009 at 23:21.
ممنون از راهنمائیت، اما من درایو DVD دارم فقط برای پخش فایلهای MKV و DivX یکم مشکل دارم![]()
راستی مشخصات دستگاه رو پیدا کردم که میتونین در سایتش به آدرس زیر ببینین :
توی سایت YouTube هم معرفی جالبی ازش دیدم که دیدنش خالی از لطف نیست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خروجی های دستگاه هم اینطوره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک پورت Coaxial - یک پورت اپتیکال (SPDIF) - یک خروجی صدای استریو - یک خروجی HTMI - و دو خروجی USB یکی در جلوی دستگاه و یکی در پشتش
اما حالا از کجا میشه تهیه کرد ؟ اگر آمار دارین من میخوام لطفا".
Last edited by Alikafi; 06-04-2009 at 07:53.
سلام به دوستان.
من دودل شدم بين خريد 2 تا dvd player يكي سامسونگ با خروجي كامپوننت به قيمت 95000 و يكي مارشال با خروجي hdmi به قيمت 65000 .
دوستان اگه ممكنه من رو راهنمايي كنن.
سلام دوستان
من ميخوام يک ست تلويزيون و سينماي خانگي بگيرم
در اين تاپيک من به اين نتيجه رسيدم که dvdplayer يا پايونير بگيرم يا فيليپس
حالا سوال من اينه که آيا تو ايران LCD و سينماي خانگي هم از اين 2 مدل تو تهران وجود داره ؟
اگر هست ممنون ميشم راهنمايي کنين
بخصوص آيا سينماي خانگي هم مثل dvd player هاشون قابليت زيرنويس فارسي داره ؟
ممنون
سلام ارزون ترين dvd پليري كه تو بازار هست و كه فقط بتونه mp3 بخونه چنده
با سلام
بچه هایی که گرفتن میگفتن تو پاساز ایران طبقه دوم،و پایتخت و پاساژ کامپیوتر شهرک غرب ( روبروی میلاد نور ) شایدم تو ولی عصر بشه پیداش کرد .
لطفا اگه رفتینو گرفتین ادرس وشماره تلفنشو به منم بدین (من شهرستانم ،ادرساشو ندارم)
ولی اگه پیدا نکردین تو این سایتتضمینی واستون میفرسته ،اگه هزینه ش واستون مهم نیست از این طریق چیزی حدوده 180 تومن تموم میشه (با هزینه گمرک و ترخیص) . تو پاساژ ایران 150 تومن گرفتن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن این درایو dvdکه گفتین چن قیمته؟از طریق usb به wd وصل میشه؟
ضمن تشکر،
اما من تو سایتی که معرفی کرده بودی چیزی ندیدم . اگر میشه بیشتر کمکم کن![]()
سلام دوستان
من ميخوام يک ست تلويزيون و سينماي خانگي بگيرم
در اين تاپيک من به اين نتيجه رسيدم که dvdplayer يا پايونير بگيرم يا فيليپس
حالا سوال من اينه که آيا تو ايران LCD و سينماي خانگي هم از اين 2 مدل تو تهران وجود داره ؟
اگر هست ممنون ميشم راهنمايي کنين
بخصوص آيا سينماي خانگي هم مثل dvd player هاشون قابليت زيرنويس فارسي داره ؟
ممنون
راهنماشو خوب نخوندین.
اول باید ثبت نام کنین بعد اگه جنستون تو لیستش نبود یه لینک از معرفی کالاتون به میلشون بفرستین تا بعد از محاسبه قیمت توسط شرکت (با احتساب هزینه گمرک) جواب میلتونو بدن و در صورت تمایل شما نسبت به واریز مبلغ اقدام کنین (حداقل خرید 165 تومن،زمان تحویل 15 روزه)
لینک معرفی کالا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)