صفحه نمایش اصلی 3250 قیمتی معادل 70 تومن داره... اون وقت 6220 قیمتش 30 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کدوم شرکت قیمت گرفتی؟؟؟![]()
صفحه نمایش اصلی 3250 قیمتی معادل 70 تومن داره... اون وقت 6220 قیمتش 30 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کدوم شرکت قیمت گرفتی؟؟؟![]()
از یه مغازه دار (لیست قیمتهاش رو که یه شرکت پخش براش می آره نگاه کرد و گفت با مزدش می شه 30 تومن )
من بهت چی گفتم....؟![]()
گفتم برو از مغازه دار قیمت بگیر...؟
گفتم برو یه شرکت که نماینده رسمی نوکیا هست!
این مغازه دارها 30 تومن ازت می گیرن و یه صفحه نمایش بی کیفیت مزخرف می اندازن روی گوشیت. بعد اون وقت مدام باس حسرت بخوری که پول چه چیز مزخرفی رو دادی ( عین من!!! )
قیمت اصلیش معادل 70 - 80 تومنه! حرف گوش کن!!!![]()
ببینم اصلا دلیل این اتفاق چیه بعد از عوض کردن صفحه نمایش ممکنه بازم خراب بشه ؟
اگه 6220 اینطوریه ردش کنم بره ؟؟؟!
اگه صفحه نمایشش رو بخرم خودم می تونم عوض کنم ؟ منظورم اینکه لحیم کاری نداره ؟
متاسفانه 6220 ضعف صفحه نمایش داره. در حقیقت آسیب پذیر ترین نقطه این گوشی صفحه نمایشش هست. اگر ازش درست نگهداری نکنی، ممکنه دوباره تکرار بشه...
آره! اما مسأله این جاست که صفحه نمایش اصل بگیری. نه قلابی؛ چون اون مغازه دارهایی که من دیدم، صفحه نمایش مزخرف چینی ( تحت لیسانس نوکیا نیست! ناشناخته هست ) که خودشون می خرن 20 تومن رو بهت می اندازن 50 تومن!!!
درضمن، صفحه نمایش توی یه قاب فلزی سواره که جدا کردنش از بدنه گوشی دردسره. خطر پاره شدن کابل فلت صفحه نمایش ( همون کابلی که به بورد وصله ) هم خیلی زیاده... حرف گوش کن. ببر یه شرکت گارانتی ( مثلا اتصالات ) بده اون ها برات عوض کنن. این جوری اگه صفحه نمایش بلایی سرش بیاد، گردن خودشون هست و یکی دیگه برات می اندازن...![]()
گوشی من گارانتی نداره !
سلام
میگم دوستان من کلید 3 و 9 گوشیم ( N82 ) از کار افتاده . حدودا 3 هفته هست که از کار افتاده . . .
مشکلش چیه ؟؟ چیکارش باید بکنم ؟؟
اگه باید بدم درست کنن حدودا چن هزینش میشه ؟؟
مر30
گارانتی هم داشت باز هم ازت پول می گرفتن !!چون صفحه نمایش جزو گارانتی محسوب نمی شه. برای این می گم ببر شرکت چون اطمینانش بیشتره
ایراد از کیت صفحه کلید هست. اگر گوشیت گارانتی داره، ببر گارانتی مفتی برات درست می کنن. در غیر این صورت احتمالا 30 تومنی هزینه داره
نه بابا گارانتی نداره !
30 تومن هزینه بر میداره ؟
هیچ کاری دیگش نمیشه کرد ؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)