مقایسه ای بیت اچ دی و آیفون
![]()
این هم چند نمونه از کیف های مخصوص HD.....کسی میدونه توی تهران میشه از اینها پیدا کرد؟
این یکی خیلی نازه:
![]()
با این عکست خیلی حال کردم اینو باید بزرگ چاپ کنن بزنن سر چمران![]()
این مدل کیف ها تا 1 هفته پیش که نبود و تو شرکت تلکام می گفتن قراره وارد کنند این کیف رو..........
من از آیفون خیلی خوشم نمیاد ولی این عکس خیلی بیمزست...
البته میشه این رو هم به ویژگیها افزود که کاربرد آسان : سنگ: بله ، آیفون: بله ، تاچ hd : نخیر
در ضمن یادمون باشه که آیفون تو 1 سال 6 میلیون گوشی فروخت کاری که همه ویندوز مبایلها باهم یکم بیشتر فروختن...
سپاسگذارم...
سلام دوست عزیز.میشه اطلاعات بیشتر بدید؟آدرس شرکت رو واسم پیغام خصوصی بزنید؟![]()
میبینم یه اکسپریایی اینجا پرسه میزنه![]()
چیکار کنیم دیگه در ضمن من n95 دارم نه اکسپریا ...
منظورم از گوشیای مبایل اکسپریا هم بود...
اونها فقط مثال بودند وگرنه خیلی چیزا رو میتونی بهش اضافه کنی![]()
استفاده از امکانات کامل بلوتوس -----> hd: بله, آیفون: خیر, سنگ:خیر
امکان استفاده از سیتم های عامل دیگه مثل اندروئید ----> hd: بله, آیفون:خیر, سنگ: خیر
تغییر اینترفیس ظاهری -----> hd: بله, آیفون:خیر, سنگ:باید تراشکاری بشه
مولتی تاسکینگ و استفاده از چندین نرم افزار همزمان----> hd:بله, آیفون:خیر, سنگ:خیر![]()
این هم یه فایل فلش که واستون آپ کردم, میتونید باهاش HD رو از تمام زوایا نگاه کنید:
(کافیه که با موس تصویر رو به صورت 360 درجه بچرخونید.)
حجم: حدود 500 KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته مقایسه hd و آیفون کار جالبی نیست ، آخه این گوشی ها نقاط مشترک چندانی با هم ندارن .
اما باید پذیرفت که آیفون یک انقلاب در صنعت گوشی سازی بود و می شه گفت روند ساخت گوشیها، مخصوصآً گوشیهای سیستم عامل دار رو تا حدودی تغییر داد، جوری که شرکت اپل فقط با یک مدل گوشی جزء 10 گوشی ساز برتر و پر فروش دنیا شد.
همچنین آیفون در خیلی زمینه ها مثل صفحه و قدرت تاچ و سرعت کار و ... حرف اول رو می زنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)