تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 156 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

مشکل خاصی نداره فعلا.
    فقط شبکه های ایران رو داری یا تمام مسیرهای ماهواه ای رو هم میگیره ؟ ( ----h)

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

فقط شبکه های ایران رو داری یا تمام مسیرهای ماهواه ای رو هم میگیره ؟ ( ----h)
    این به ماهواره ربطی نداره.شبکه های داخلی رو پخش میکنه.

دوباره دو روزه که قطع شده و نمیتونم بگیرم.

3. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    چند تا سول در مورد ----h اين گوشي داشتم
    1- اين طور كه من فهميدم اين سيستم با سيستم گوشيهاي چيني فرق مي كنه يعني تصويرش برفكي نميشه (ياتصوير داره يا نداره)و تصوير ديجيتالي داره نه آنالوگي؟
    2- اين سيستم فقط در تهران كار مي كنه؟
    3- اين طور كه شما توضيح داديد يعني همانند gps نمي توان از آن در زير سقف مثلا در اتاق و در حين حركت مثلا در ماشين استفاده كرد؟
    4- فقط كانالهاي تهراني رو مي گيريد؟ يعني شبكه هاي شهرستاني رو نميشه گرفت؟

اگه درست حدس زده باشم پس با اين حساب اين ----h فعلا اصلا كاربردي نداره!!! چون استفاده اين قابليت در خانه نيست!!! چون در خانه كه تلويزيون موجود است! بيشترين استفاده اي قابليت در حال حركت مثلا در ماشين، در شهرستانها و معمولا در جاي سقف دار مثلا در اتاق مي باشد!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

سلام
    چند تا سول در مورد ----h اين گوشي داشتم
    1- اين طور كه من فهميدم اين سيستم با سيستم گوشيهاي چيني فرق مي كنه يعني تصويرش برفكي نميشه (ياتصوير داره يا نداره)و تصوير ديجيتالي داره نه آنالوگي؟
    2- اين سيستم فقط در تهران كار مي كنه؟
    3- اين طور كه شما توضيح داديد يعني همانند gps نمي توان از آن در زير سقف مثلا در اتاق و در حين حركت مثلا در ماشين استفاده كرد؟
    4- فقط كانالهاي تهراني رو مي گيريد؟ يعني شبكه هاي شهرستاني رو نميشه گرفت؟

اگه درست حدس زده باشم پس با اين حساب اين ----h فعلا اصلا كاربردي نداره!!! چون استفاده اين قابليت در خانه نيست!!! چون در خانه كه تلويزيون موجود است! بيشترين استفاده اي قابليت در حال حركت مثلا در ماشين، در شهرستانها و معمولا در جاي سقف دار مثلا در اتاق مي باشد!!!!
    1- تصویر دیجیتالی هست و در صورت ضعیف بودن سیگنال شطرنجی میشه.

2-هنوز در تهران هم در مرحله آزمایشی هستش.
    شهرستانها ندارن !

3-از وقتی من گوشی رو خریدم سه روز تونستم تصویر رو دریافت کنم.
    روز اول خیلی عالی بود و توی تمام نقاط منزل سیگنال بین 40 تا 100 درصد رو داشتم که تصویر بدون وقفه پخش میشد.
    اما روزهای بعدی سینگنال ضعیفتر شد و گاهی شطرنجی میشد.
    از اون به بعد هم که فعلا به کلی قطع شده و حتی لیست کانالها هم نمیاره.

4- اون چند روز فقط کانالهای 1-2-3-5 رو میگرفت.

----H کاربرد زیادی داره.
    ولی خوب ما ایرانیها عادت داریم همه چیز رو با پایین ترین کیفیت عرضه کنیم.
    اگر همین ----H با پوشش قوی روی تهران عرضه کنن تحولی ایجاد خواهد شد.
    دیگه همه میتونن با یک دستگاه اکسترنال ساده توی خونه تلویزیون دیجیتال تماشا کنن و در حالت ایده آلش تمام آنتن ها از روی بام ها جمع میشه.
    اگر پوشش قوی باشه توی ماشین و خونه و زیر سقف و ... به راحتی قابل استفاده هستش.چون با سیگنال 40 درصد هم به راحتی تصویر پخش میشه.
    از کاربرد های دیگش هم موقع قطع برق هست که ما ایرانیها تابستونا باهاش دست و پنجه نرم میکنیم.
    Last edited by mstf666; 08-11-2008 at 00:59.

6. 3 کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

حالا من یه سوال اساسی دارم×!!!مگه ان 96 برای گرفتن کانالهای تلویزیونی به صورت دیجیتالی و ماهواره ای استفاده نمیکنه؟؟مگه شبکه 3 وقته پخش زمان فوتبال تصاویر رو برای ماهواره قطع نمیکنه!!!!؟؟پس اگه اینجوری باشه اگه یه موقع بخواهی یه فوتبال رو از شبکه 3 باهاش نگاه کنی عملا قادر به انجام اینکار نخواهی بود!!درست حدس زدم؟؟؟بیشترین استفاده ی تی وی ان96 قطعا دیدن یک بازی فوتبال در خارج از خونه هست!!باهاش مستند راز بقا که نمیخواهی نگاه کنی!!!!

8. 3 کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

حالا من یه سوال اساسی دارم×!!!مگه ان 96 برای گرفتن کانالهای تلویزیونی به صورت دیجیتالی و ماهواره ای استفاده نمیکنه؟؟مگه شبکه 3 وقته پخش زمان فوتبال تصاویر رو برای ماهواره قطع نمیکنه!!!!؟؟پس اگه اینجوری باشه اگه یه موقع بخواهی یه فوتبال رو از شبکه 3 باهاش نگاه کنی عملا قادر به انجام اینکار نخواهی بود!!درست حدس زدم؟؟؟بیشترین استفاده ی تی وی ان96 قطعا دیدن یک بازی فوتبال در خارج از خونه هست!!باهاش مستند راز بقا که نمیخواهی نگاه کنی!!!!
    درسته. به اینجاش فکر نکرده بودم.
    به قول شما اصلش برای دیدن فوتبال توی خیابون و دانشگاه و ... هستش.
    شبکه 3 که فوتبال داخلی رو روی ماهواره پخش میکنه.پس از این لحاظ نباید مشکلی باشه.

فوتبال های اروپایی رو قفل میکنه.
    شاید بشه راهی پیدا کرد که کد کانال رو توی گوشی وارد کرد و کانال رو باز کرد.

10. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

دیجتالی یعنی ماهواره ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

اولا که این سیستم چیزی شبیه به سیستم تلویزیونی قدیمی هست. یعنی یک فرستنده امواج رو تو شهر پخش میکنه. به خاطر همینه برد خیلی زیادی نداره. اگه ماهواره ای بود که دیگه غمی نداشتیم.!!!!!!(البته این توضیح فقط برای ایران صدق میکنه)

ثانیا : مگه این سیستم رو خود صدا سیما راه اندازی نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    پس یعنی کار کاملا قانونیه. ودلیلی نداره این کارو بکنه.
    خدا رو شکر که فعلا به کل قطعه.

شما این سیستم رو با ماهواره اشتباه گرفتی.

12. این کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

دیجتالی یعنی ماهواره ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

اولا که این سیستم چیزی شبیه به سیستم تلویزیونی قدیمی هست. یعنی یک فرستنده امواج رو تو شهر پخش میکنه. به خاطر همینه برد خیلی زیادی نداره. اگه ماهواره ای بود که دیگه غمی نداشتیم.!!!!!!(البته این توضیح فقط برای ایران صدق میکنه)

ثانیا : مگه این سیستم رو خود صدا سیما راه اندازی نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    پس یعنی کار کاملا قانونیه. ودلیلی نداره این کارو بکنه.
    خدا رو شکر که فعلا به کل قطعه.

شما این سیستم رو با ماهواره اشتباه گرفتی.
    من فکر کردم منظور دوستمون اینه که صدا و سیما همون تصویری که روی ماهواره میفرسته رو برای تهران پخش میکنه و از این لحاظ ممکنه برای پخش مستقیم بازیها شبکه قفل بشه.
    من با این دید جوابشونو دادم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

نه عزبز سیستم عملکرد --- h ماهواره ای هست ولی با بردی ضعیفتر!به خاطر همین که میگید خود صدا و سیما امواج رو در شهر میفرسته احتمالا پس از قطعی تصاویر در بازیهای فوتبال خارجی هم خبری نخواهد بود!!تا ببینیم بر و بچ تست کنند چی میشه!!!

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام 1 سوال

اینجا تاپیک n96 هست یا مشاوره برای فعال سازی و استفاده از ----h .

این نشانه ی شکست این گوشی هست یادمه وقتی 95 اومد تا 2 ماه ملت سوال داشتن و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •