من هم هستم
سلام امیر جانبچه ها سلام
من كارم درست شد و سه شنبه ميام كرمان (به كوري چشم دشمنام)
سه شنبه همين هفته 3 مرداد ماه
ما در خدمتیم ولی کاش زودتر گفته بودی گاوی گوسفندی برات سر میبریدیم
حالام اگه طالب باشی مهرداد و حسام میخوان ببرنمون سینما با اونا بریم
تعداد پست که مهم نیست مهم اینه که کی حرفه ای هست و کی یکسر تو انجمنه کراک و سریال میره پست هایه خفن میدهاه نه بابا از هر چی که حساب کنیم تو بیشتر از من داری مثلا پست همکار بودن
تازه نرو با مهرداد رفیق بشو اون طرفه مایه
خودتو برای دادنه یک شیزینی تمیز اماده کن![]()
سلام دوسته و همشهری عزیز عضویتتو در انجمن هایه تخصصی P30world تبریک میگممن هم هستم
شما اگه خواستی مهله قرار مشخصه بیا سره قرار
قربانت
ده بیانوشته شده توسط Babak_King
مهرداد مواظب باش دارن برامون پاپوش درست میکنن
ای نفسکش
فیلمش آتش بس هست ( بیا این مهردادو و حسامو تیغ بزنیم بریم )
سلام به همه
بابك به حسابات مي رسم از همون حسابت تو بانك يه كمي ىلار بيار بريم يه بستني بخوريم اكه خيلي دور ورداري بايد تيغيده بشي قدم همه بر روي بابك كينك
من فارسي خراب نمي تونم بنويسم ايقدر هم به بدبختي
فردا رروز قرار هست امير اكه خواستي ميام جلوي ايستكاه ماشينها نزديك ازادي تلفن يادت نره
چی نوشتی خودت فهمیدی؟سلام به همه
بابك به حسابات مي رسم از همون حسابت تو بانك يه كمي ىلار بيار بريم يه بستني بخوريم اكه خيلي دور ورداري بايد تيغيده بشي قدم همه بر روي بابك كينك
من فارسي خراب نمي تونم بنويسم ايقدر هم به بدبختي
فردا رروز قرار هست امير اكه خواستي ميام جلوي ايستكاه ماشينها نزديك ازادي تلفن يادت نره![]()
نه مه اتش بس رو دیدم بریم سوغاته فرنگنوشته شده توسط Babak_King
امير جان سلام با پژو ها مي آيي ديگه نه؟
اگه آره پس من ساعت 9 ميام اونجا نشنوني هم ماشينم پرايد سفيد كه جفت راهنما مي زنه
خبرشو بذار
گفتم كه ويندوزم مشكل داره نمي تونم فارسي درست بنويسم الان هخم از مجبوري اومدم 98چی نوشتی خودت فهمیدی؟
جون من سينما رو بيخيال شين من از سينما متنفرمنه مه اتش بس رو ديدم بریم سوغاته فرنگ
سلام به همه
الان كه من دارم اين پست رو مي دم در كنار دوست عزيزمون امير پي سي توي كافي نت نشستيم
راستي امير جون هم به همه سلام مي رسونه و تشكر مي كنه از همه دوستاني كه وقت خودشون رو براي قرار امروز گذاشتند![]()
![]()
عكسها رو هم بعدا امير جان ميذاره تو همين تاپيك
الان هم داريم ميريم درب منزل بابك كينگ تا از نزديك ملاقات كنيم
پس فعلا خداحافظ
Last edited by royaye_talkh55; 25-07-2006 at 16:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)