بــرادرا به مــا کمک کنیــد :| ، مثــه اینکه سون کارت گـــرافیــک منــو ساپورت نــمیکنه ، درســته ؟! ، هیــچ راه حلــی نیست ؟!
بــرادرا به مــا کمک کنیــد :| ، مثــه اینکه سون کارت گـــرافیــک منــو ساپورت نــمیکنه ، درســته ؟! ، هیــچ راه حلــی نیست ؟!
سلام...
من به درایور گرافیکی نیاز دارم...اما چون دقیقا مدل گرافیکم رو نمیدونستم عکسش رو گذاشتم...اگه میشه بگید کدوم یکی رو باید دان کنم...ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس کاملتر میگرفتی دیگهمن که نفهمیدم مدلش چیه
![]()
بچه ها من یه سوال دارم
در صورت ارجینال نبودن ویندوز با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک مشکلی که پیش نمیاد؟
شما این درایور رو دانلود کن البته واسه ویندوز سون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ممنون میشم آخرین ورژن ( آپدیت ) درایور NVIDIA Geforce GT 220 XFX رو برای ویندوز سون X86 بگذارید .
خیلی بهش محتاجم
سایت NVIDIA هم که باز نمیشه![]()
سلام
کارت گرافیک من fx 5200 میخواستن بونم روی سون میتونم استفادهکنم اگه میشه لطفا درایورشو برام بزارید.
مرسی
سلام دوستان ،من کارت گرافیکم NVIDIA GeForce 9400 GT هستش لطفا برای ویندوز هفت 32 بیت آخرین ورژنشو برام بزارین ممنون میشم، راستی چرا سایت nVidia باز نمیشه؟
کسی ورژن 2.3 CUDA رو میتونه برای من بذاره ؟ فقط خودش تنهارو ! اصلا هست ؟ اگه هست واسه ویندوز ویستا 64 بیتی لطف کنید! ( البته فکر نکنم فرق کنه ! )
ممنون
درایور ویستا هست که ممکنه سازگار باشه، درایور 7 براتون عرضه نشده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز رپیدشر (مستقیم):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک از انویدیا:
از رپیدشر (مستقیم):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنظورتون CUDA SDK هست (برای برنامه نویسی تحت CUDA ؟) یا همون Runtime معمولی؟ Runtime فقط همراه با درایور عرضه میشه و با نصب آخرین درایور آخرین CUDA هم پشتیبانی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)