تاریخ انتشار این بازی برای PC بازها 15 سمپتامبر اعلام شده. یعنی 25 شهریور
تاریخ انتشار این بازی برای PC بازها 15 سمپتامبر اعلام شده. یعنی 25 شهریور
Last edited by Behnam_o2; 03-09-2009 at 15:36.
خوب من هم تموم كردم اين بازي رو در يك كلام عالي بود اولين بازي سال 2009 بود كه به دلم نشست يه بازي پر از نوآوري هم مراحل مخفي كاري قوي داره هم مبارزات و كمبوهاي تماشايي داره و هم اينكه بخش داستاني بازي واقعا متنوع و هر لحظه يه اتفاق جديدي تو بازي ميافته
تازه بعد تموم كردن بازي هم اون قسمت challenge كلي آدمو سرگرم ميكنه
واقعا امتيازاي بالايي كه گرفته بود حقش بود............. .
وای آخر بازیه از اونی هم که تو 360 دیده بودم بهتره .تاریخ انتشار این بازی برای PC بازها 15 سمپتامبر اعلام شده. یعنی 25 شهریور
دارم از خوشحالی سکته میکنم . رو سیستمم ذغالی منم نصب شد .
اصلا موقع نصب خودش گفت سیستم شما ذغالیه حالا نفتی میخواید راحت اجرا میشه یا بنزینی پر از تیک ، منم گفتم همون نفتی و بعد هم مراحل نصب رو یکی یکی پشت سرگذاشت . اینم عکسی در هنگام نصب :
موقع ورود به بازی هم گفت درایور کارت گرافیک انویدیا رو آپ کنم ؟ گفتم نه اونم گفت خوب عیبی نداره با همین سر میکنیم .
اینم از صفحه منوی بازی :
با دسته فانتزی میشه بازی کرد و با معمولی ها فقط چپ و راست میرفت .
ببخشید عکسا رو کوچیک گذاشتم ،به خاطر مصرف کم پهنای باند بود
خدا رو شکر راهنمای بازی مثل : بایونیک و پروتوتایپ و ... نیست که مثلا بنویسه دکمه x رو بزنید ولی منظورش دکمه ایکس دسته ایکس باکس باشه .
صدا خنده های جوکر داره دیوونم میکنه .
توضیحات و عکس بیشتر خواستید ان شاالله شب میزارم که اینترنت رایگان دارم .
راستی اصلا هیچجاش هم ننوشته دمو یا آزمائشی و از این جور چیزا ، تا اینجاش که رفتم عین ایکس باکسش بوده . اگر هم واقعا دموش باشه ارزش داره 10 روز جلوتر . چون اینو از لینک هائی که تو پست قبلیم تو همین بحث گذاشتم نگرفتم اون لینک ها همشون ترکیدند ، این یه لینک مستقیم 8.67 گیگی بود از یه سایت خارجی که حتی صفحه اولش هم رانک نداشت و امیدی به سالم بودنش نداشتم اما خوب خداروشکر واقعی بود . حیف مجبور شدم واسه اجرای ایکس من ویندوز عوض کنم وگرنه لینکشو از تو آی دی ام در میوردم و میزاشتم دوستان دیگه هم استفاده کنند و هم نظرشونو بگن شاید اصلا این فیک باشه ، اما اینطور که من میبینم بنظرم اصله .
Last edited by شـیـفــو; 04-09-2009 at 10:28.
دسته ی فانتزی چیه دیگه؟!دسته فانتزی
> فریم و کیفیت تصویر در سیستم شما چطور بود؟
راهنمای قدم به قدم Batman - AA
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم : 800 کیلوبایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم از دسته ساده همون دسته هائیه که مثل پلی1 ساده هستند و فانتزی یعنی مثلا شوکدار ، 12 دکمه ، شیشه ای ، بلوتوثی کلا منظورم از اون خوشگلاشون دیگه که مثلا تکی شون 10تومنه و همه بازار پر هست . ( البته من گرفتم 5تومن )دسته ی فانتزی چیه دیگه؟!
عالی بود اصلا یه ذره هم گیر نمیکرد و تیک نداشت البته سیستم من زیاد هم داغون نیست فقط سی پی یو کم دارم ، گرافیکم 9500 512 هست و رم هم 4گیگ سی پی یو هم تک هسته ای 3000 هست .فریم و کیفیت تصویر در سیستم شما چطور بود؟
اگه اینجوریه پس چطور این دوستمون تو پی سی نصب کرده اصلا از کجا تهیه کردی منم برم بگیرم![]()
لینک دانلودش اومده یکی دو روزیهاگه اینجوریه پس چطور این دوستمون تو پی سی نصب کرده اصلا از کجا تهیه کردی منم برم بگیرم![]()
شاید ایشون دانلود کرده
میگم این کمبوهای بازی زدنش سخته یا راحت؟
دمو یا نسخه اصلی؟لینک دانلودش اومده یکی دو روزیه
شاید ایشون دانلود کرده
Last edited by joey jordison; 04-09-2009 at 12:58.
نسخه اصلی اینم لینک مستقیم ترنت با حجم 7gb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)