خدائیش اون آخراش که رفت تو وادی جهنم و بهشت و دوزخ خیلی خنده دار بود. آخه کدوم مومن یا کافری(غیر از انبیا و یه سری بدکاره معلوم الحال) قیامت نرسیده وارد بهشت یا جهنم میشن؟ جلل الخالق .......
فرامرز قريبيان ( پدر )
افسانه بايگان ( مادر )
پوريا پورسرخ ( مسعود )
مهراوه شريفي نيا ( فريده )
ليندا كياني ( معصومه )
رحيم نوروزي ( دوست مسعود )
خدائیش اون آخراش که رفت تو وادی جهنم و بهشت و دوزخ خیلی خنده دار بود. آخه کدوم مومن یا کافری(غیر از انبیا و یه سری بدکاره معلوم الحال) قیامت نرسیده وارد بهشت یا جهنم میشن؟ جلل الخالق .......
دمت گرم مي خواستم بگم كه گفتي
ولي ديگه بچهه 6 سالش نبود
من نمی دونم این قضیه بچه بی سرپرست و شیراز و حاج رضا چی بود دیگه ! خدا وکیلی اگه کمپلت حذف می کردن این جریان رو بهتر نمیشد ؟ به جاش تمرکزشون رو می زاشتن روی همین جریان مسعود و فریده ... کلی هم جای کار داشت .
خیلی از این سیروس بدم اومد .یه سکانس تو شرکت حاج رضا گرفته بود ، عکس خمینی راست ، حاج رضا وسط ، سید علی هم سمت چپ ... عکسا انقدر بزرگ بود که از حاج رضا بیشتر تو چشم بود .
تو دفتر نرجس هم همین طور ... اون سکانس پخش برنامه ی " زن امروز " توی خونه ی اون زن مواد فروشه هم که اخر امل بازی بود .
( مثلا می خواسته بگه زنایی که این برنامه رو نگاه می کنن ، مواد می فروشن !
اوشگول ) ... از زوم کردن روی تابلوی " مرکز مطالعات الزهرا و چپ راست مراجعه کردن نرجس به اون اخوند شیطونه هم گذشتیم ...
حالا نمی دونم چی توی افسانه بایگان دید این سیروس که انتخابش کرد برای نقش نرجس .
![]()
سریال ماورایی نخواستیم بابابرو همون کمدی بساز که بشه یه افتضاح مثل " پیامک از دیار باقی " ...
![]()
یاد " او یک فرشته بود " بخیرسریال ماورایی به اون می گفتن خدا وکیلی .
![]()
آره دیگه بالاخره سال نواوری و شکوفایی هست دیگه باید استعدادها شکوفا بشن اونم با دزدی از فیلم های دیگه بعدشم پشت سر همین فیلمایی که ازشون الهام گرفتن هزارتا چیز میگن یکی از دلایل عصبانیت همینه
من با حرفای سعید اقا هم موافقم
این افسانه بایگان رو چی به بازی در نقش یه زن اینقدر پاک اقا من از فردا ریش و پشمم رو بلند میکنم بعد هر گناهی بخوام میکنم اخرم میرم بهشت با ریش و پشم
بهشت را بخرید آخه تو بهشتی که سیروس ساختش همه ی مردا ریش داشتن ولی لامصرف تو جهنم همه ی انواع مدل ریش گذاشته بودن یکی پرفسوری یکی نمیدونم کوفت یکی یه چیز دیگه اخرشم این اقا پوریا گل سرخ فکر کنم اسمش همین باشه نمیدونم شما ها میدونید رفت تو برزخ اخه یکی نیست بهشون بگه شما از کجا میدونید شاید بره بهشت اخه دلیلش چیه بره برزخ یعنی زنش این اقا رو نبخشید! خودش یه گناه کرد در لحظه ی اخر پی به گناهشم برد پس چرا برزخ جالب اینه هر کی بره برزخ دهنشو اون طوری باز میکنه مثلا چی بشه!!!
Last edited by altair; 06-10-2008 at 22:06.
خب اره این یه حرفیه ولی اخه من فکر نکنم اینا هر چقدر زورم بزنن خودشونو پاره هم کنن نمیتونن جلوه ها یوِزه خوبی بسازن ولبی یه چیز دیگه به غیر اینا کلا بعضی جاهای داستان رو خیلی کش دادن مخصوصا قسمت آخر.
سلام
قسمتهای جهنم برزخی آخرین قسمت سریال روز حسرت از تریلر Cg بازی God Of War 3 در نمایشگاه E3 08 برداشته شده بود نه ارباب حلقه ها البته من خودم ندیدم ولی این موضوع رو از جای موثق (بازی سنتر) شنیدم.
پس بگو سیروس هم گاد آف وار بازه
راستی این روستاهه که حاج رضا رفتش اونجا احیانا برره نبود؟!
آخه زنه میگفت بیدخونه نبید
حالش خوب بید
![]()
آره.دوباره الان که دقت کردم...
![]()
Last edited by MM-Aquarius; 06-10-2008 at 22:57.
بابا جان سخت نگیریم فرهنگ سازی هم داشت! مثلا نرجس خانم تحت هر شرایطی عروس هاش رو به پسرش ترجیح میداد (چه فرشته باشن چه معتاد) که به عنوان یه مادر شوهر خیلی قابل تحسینه!
آقای سیروس مقدم خیلی روی هوش شاهین درایور حساب کرده ، چون بدون اینکه مسعود یا فریده رو حتی یکبار هم دیده باشه فهمید کی رو باید زیر کنه!
در ضمن از اینکه افسانه بایگان حتی در جهنم هم هوای شوهرش رو داشت باید به عنوان الگوی مناسبی برای بانوان استفاده بشه! البته من خیلی غصه خوردم که اینقدر کند ذهن بود که خودش نتونست بفهمه معنی خوابش چیه!!! ولی اشکال نداره! اگه وکیل کند ذهنیه در عوض خیلی خوب میتونه چایی بریزه ! تازه............. در مواقع اضطراری مثل آخرین خوابی که دید خنگ بازی رو میذاره کنار خودش تعبیر خواب میکنه!
بحث هاي جالبي رو دوستان مطرح كردن.
ولي به نظر من تنها چيزي كه تو امثال اين سريال ها قابل بحثه فقط داستانشه.
چون سريالي كه هم زمان هم داره پخش مي شه هم ساخته مي شه و تا دقيقه 90 به سرعت نور تصوير برداري مي شه ديگه چيزي براي جلوه هاي ويژه و موسيقي متن و..... براش نمي مونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)