تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: عملكرد كدام بازيگر(ها) در "روز حسرت" حرفه اي تر هست

راي دهنده
87. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • فرامرز قريبيان ( پدر )

48 55.17%
  • افسانه بايگان ( مادر )

8 9.20%
  • پوريا پورسرخ ( مسعود )

11 12.64%
  • مهراوه شريفي نيا ( فريده )

37 42.53%
  • ليندا كياني ( معصومه )

7 8.05%
  • رحيم نوروزي ( دوست مسعود )

16 18.39%
Multiple Choice Poll.
صفحه 25 از 28 اولاول ... 152122232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 279

نام تاپيک: سریال روز حسرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

خدائیش اون آخراش که رفت تو وادی جهنم و بهشت و دوزخ خیلی خنده دار بود. آخه کدوم مومن یا کافری(غیر از انبیا و یه سری بدکاره معلوم الحال) قیامت نرسیده وارد بهشت یا جهنم میشن؟ جلل الخالق .......

2. این کاربر از armia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سوتی اساسی بسیار مهم این فیلم :
    همون قسمت که شاهین درایور () میخواست فریده رو زیر کنه دیدم که ماشینش دقیقا پشت ماشین مسعود
    بود ولی وقتی شروع کرد به رانندگی نشون داده شد ماشینش 200 متر با ماشین مسعود فاصله داشته

نکته ی مهم:
    چرا بچه ی مسعود 6 ساله به دنیا اومد ؟

سوتی فوق مدرن:
    هر وقت مسعود رانندگی میکنه هیچ وقت فرمون رو تکون نمیده و سرش هم همش پایین هست
    اون موقع که با فریده میخواستن برن آزمایشگاه اون عکسایه پشت ماشین دو بار عوض شد

این فیلم پتانسیل بالایی داشت ........ حیف ....
    دمت گرم مي خواستم بگم كه گفتي
    ولي ديگه بچهه 6 سالش نبود

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمی دونم این قضیه بچه بی سرپرست و شیراز و حاج رضا چی بود دیگه ! خدا وکیلی اگه کمپلت حذف می کردن این جریان رو بهتر نمیشد ؟ به جاش تمرکزشون رو می زاشتن روی همین جریان مسعود و فریده ... کلی هم جای کار داشت .

خیلی از این سیروس بدم اومد . یه سکانس تو شرکت حاج رضا گرفته بود ، عکس خمینی راست ، حاج رضا وسط ، سید علی هم سمت چپ ... عکسا انقدر بزرگ بود که از حاج رضا بیشتر تو چشم بود . تو دفتر نرجس هم همین طور ... اون سکانس پخش برنامه ی " زن امروز " توی خونه ی اون زن مواد فروشه هم که اخر امل بازی بود . ( مثلا می خواسته بگه زنایی که این برنامه رو نگاه می کنن ، مواد می فروشن ! اوشگول ) ... از زوم کردن روی تابلوی " مرکز مطالعات الزهرا و چپ راست مراجعه کردن نرجس به اون اخوند شیطونه هم گذشتیم ... حالا نمی دونم چی توی افسانه بایگان دید این سیروس که انتخابش کرد برای نقش نرجس .

سریال ماورایی نخواستیم بابا برو همون کمدی بساز که بشه یه افتضاح مثل " پیامک از دیار باقی " ...

یاد " او یک فرشته بود " بخیر سریال ماورایی به اون می گفتن خدا وکیلی .

5. 6 کاربر از S@eid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راس میگی دمت گرم از روی ارباب حلقه ها برداشته بودن
    ولی صحنه ی بعدش که مواد مذاب رو از بالا نشون میده فکر کنم از کنستانتین برداشتن یا همون مستند 5

همون قسمت که شاهین درایور () میخواست فریده رو زیر کنه دیدم که ماشینش دقیقا پشت ماشین مسعود
    بود ولی وقتی شروع کرد به رانندگی نشون داده شد ماشینش 200 متر با ماشین مسعود فاصله داشته

نکته ی مهم:
    چرا بچه ی مسعود 6 ساله به دنیا اومد ؟

سوتی فوق مدرن:

این فیلم پتانسیل بالایی داشت ........ حیف ....

آره دیگه بالاخره سال نواوری و شکوفایی هست دیگه باید استعدادها شکوفا بشن اونم با دزدی از فیلم های دیگه بعدشم پشت سر همین فیلمایی که ازشون الهام گرفتن هزارتا چیز میگن یکی از دلایل عصبانیت همینه من با حرفای سعید اقا هم موافقم این افسانه بایگان رو چی به بازی در نقش یه زن اینقدر پاک اقا من از فردا ریش و پشمم رو بلند میکنم بعد هر گناهی بخوام میکنم اخرم میرم بهشت با ریش و پشم بهشت را بخرید آخه تو بهشتی که سیروس ساختش همه ی مردا ریش داشتن ولی لامصرف تو جهنم همه ی انواع مدل ریش گذاشته بودن یکی پرفسوری یکی نمیدونم کوفت یکی یه چیز دیگه اخرشم این اقا پوریا گل سرخ فکر کنم اسمش همین باشه نمیدونم شما ها میدونید رفت تو برزخ اخه یکی نیست بهشون بگه شما از کجا میدونید شاید بره بهشت اخه دلیلش چیه بره برزخ یعنی زنش این اقا رو نبخشید! خودش یه گناه کرد در لحظه ی اخر پی به گناهشم برد پس چرا برزخ جالب اینه هر کی بره برزخ دهنشو اون طوری باز میکنه مثلا چی بشه!!!
    Last edited by altair; 06-10-2008 at 22:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببینید داود میر باقری یه سریال ساخت به اسم امام علی که تحسین جهان اسلام رو بر انگیخت ولی این سریال با بودجه کافی و در 5 سال تولید شد ولی همین میر باقری یه سریالم ساخت به اسم معصومیت از دست رفته که تولیدش فقط 5 ماه طول کشید و دیدیم که چقدر ایراد داشت,پس حالا میر باقری کارگردان بدیه؟نه باید وقت و امکانان و بودجه کافی هم در اختیار هنرمندان باشه.حالا میر باقری مختار نامه را هم داره میسازه که البته خیلی خرجش شده حدود 18 میلیارد وچند سالی هم تولیدش طول کشیده و حتما کار فاخری میشه.
    این هم که میگید چرا جلوه های ویژه سریال خوب نبود یا ایرادهای دیگه باید در نظر بگیرید که برای ساخت قسمت آخر فقط 3 روز وقت بوده اگه وقت کافی داشتند رو جلوه های ویژه بیشتر کار می کردند و چیزه جالبترو حرفه تری از کار در میومد. و این متاسفانه سیاست صدا و سیما هست و تقصیر تهیه کننده و عوامل سریال نیست وقتی تلویزیون هزینه کافی برای پیش تولید نمیده و سریالی که تیر ماه کلید خورده ولی سکانس آخرش ظهر روز پخش آخرین قسمت ضبط میشه دیگه بیشتر از این ازش توقع نمیره.تازه اینا که سریاله این تله فیلمای بدبخت چی بگن که با باودجه اندک هفته ای 3 4 تا از تلویزیون پخش میشه.
    خب اره این یه حرفیه ولی اخه من فکر نکنم اینا هر چقدر زورم بزنن خودشونو پاره هم کنن نمیتونن جلوه ها یوِزه خوبی بسازن ولبی یه چیز دیگه به غیر اینا کلا بعضی جاهای داستان رو خیلی کش دادن مخصوصا قسمت آخر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

سلام

قسمتهای جهنم برزخی آخرین قسمت سریال روز حسرت از تریلر Cg بازی God Of War 3 در نمایشگاه E3 08 برداشته شده بود نه ارباب حلقه ها البته من خودم ندیدم ولی این موضوع رو از جای موثق (بازی سنتر) شنیدم.

9. این کاربر از Inter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام

قسمتهای جهنم برزخی آخرین قسمت سریال روز حسرت از تریلر Cg بازی God Of War 3 در نمایشگاه E3 08 برداشته شده بود نه ارباب حلقه ها البته من خودم ندیدم ولی این موضوع رو از جای موثق (بازی سنتر) شنیدم.
    پس بگو سیروس هم گاد آف وار بازه

راستی این روستاهه که حاج رضا رفتش اونجا احیانا برره نبود؟!
    آخه زنه میگفت بید خونه نبید حالش خوب بید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سوتی فوق مدرن:
    آره.دوباره الان که دقت کردم...
    Last edited by MM-Aquarius; 06-10-2008 at 22:57.

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بابا جان سخت نگیریم فرهنگ سازی هم داشت! مثلا نرجس خانم تحت هر شرایطی عروس هاش رو به پسرش ترجیح میداد (چه فرشته باشن چه معتاد) که به عنوان یه مادر شوهر خیلی قابل تحسینه!

آقای سیروس مقدم خیلی روی هوش شاهین درایور حساب کرده ، چون بدون اینکه مسعود یا فریده رو حتی یکبار هم دیده باشه فهمید کی رو باید زیر کنه!

در ضمن از اینکه افسانه بایگان حتی در جهنم هم هوای شوهرش رو داشت باید به عنوان الگوی مناسبی برای بانوان استفاده بشه! البته من خیلی غصه خوردم که اینقدر کند ذهن بود که خودش نتونست بفهمه معنی خوابش چیه !!! ولی اشکال نداره! اگه وکیل کند ذهنیه در عوض خیلی خوب میتونه چایی بریزه ! تازه............. در مواقع اضطراری مثل آخرین خوابی که دید خنگ بازی رو میذاره کنار خودش تعبیر خواب میکنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه InDepEndEnCe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

بحث هاي جالبي رو دوستان مطرح كردن.
    ولي به نظر من تنها چيزي كه تو امثال اين سريال ها قابل بحثه فقط داستانشه.
    چون سريالي كه هم زمان هم داره پخش مي شه هم ساخته مي شه و تا دقيقه 90 به سرعت نور تصوير برداري مي شه ديگه چيزي براي جلوه هاي ويژه و موسيقي متن و..... براش نمي مونه.

14. این کاربر از InDepEndEnCe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •