آدرس سایتش اینه ؟ farsi.nokia.com
آدرس سایتش اینه ؟ farsi.nokia.com
بله، توضیحات بیشترم که اینجاست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم این قضیه هک نشدن چیه؟؟؟!!!
اگه ورژن 10 هک نمیشه پس ورژن 11 که دیگه هیچی....
ببینم cer رو بچه های خودمون می تونن جور کنن؟! روش کارش مثله سابقه دیگه؟!!!
اون آرم و لوگویی که می گفتین نیست ولی با شماره تلفن اتصالات که توی همین صفحه است تماس گرفتم و پرسیدم . گفتن نه ان 79 و نه ان 82 هیچکدوم شون فنلاند نیست و اینا که میگن فنلانده و گارانتی اتصالات هستش همه شون لیبل هست
به این ترتیب مثل این که باید همون ان 79 چین رو بگیرم
یکی از فروشنده ها که چینی داشت می گفت اصلا به صرفه که همین چینی رو بدون گارانتی بگیری و اون پولی رو که می خوای بدی بابت گارانتی بگذاری برای نصب نرم افزارها . به نظر شما همین کار رو بکنم ؟
Last edited by Setareh 2006; 12-01-2009 at 15:36.
من که عرض کردم دوست عزیز، منظور از آرمم همین برچسب زیر که با فلش نشون دادم، رو جعبه های گارانتی اصلی علاوه بر برچسب شرکت این برچسب هم می زنن...
![]()
محتویات بسته فروش به نقل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- دو قاب هوشمند اضافه Nokia N79 Xpress-onTM
- باتری Nokia Battery (BL-6F)
- شارژر Nokia Travel Charger (AC-5)
- Nokia Connectivity cable (CA-101)
- کارت حافظه Nokia 4GB microSD (MU-41)
- Nokia Music Headset (HS-45,AD-54)
- راهنمای کاربر
- راهنمای شروع سریع
هیچکدام از این 2 گوشی فنلاند نداره و هر دو چینی هستن و فنلاندیاش لیبله و اصلا هم نخرید چون کیفیت چینیها خیلی بهتره
اتصالات اینترنشنال و خدمات طلائئ نیا گارانتیهای اصلی هستن که گوشیو با ضمانت نامه رسمی 12 ماهه نوکیا میفروشن و فقط از طریق این دو شرکت هست که میتونی 100 درصد مطمئن باشی که گوشیت اصله و مشکل باتری و ... نداره
هنگام خرید دقت کنید که جعبه پلمپ باشه و کارت گارانتی اتصالات یا نیا و همچنین ضمانت نامه نوکیا رو داشته باشه و شماره سریال زیر باتری گوشی رو با هر دو کارت(اگر روشون نوشته شده) و با جعبه گوشی مطابقت بدید
یه شماره تلفن هم هست که برای اطمینان از اصلی بودن کارت ضمانت نامه رسمی نوکیا باید با اون تماس بگیرید و شماره سریال روی کارت رو براشون بخونید تا به شما بگن اصلیه یا جعلی
می گم که بهتر نیست دیگه بحث رو پیرامون کشور سازنده و گارانتی اینجور چیزا تموم کنیم، فکر می کنم به اندازه کافی سر این موارد صحبت شده...
ببینم هنوز کسی اینجا این گوشی رو نخریده؟ فریم ور 11 رو ریخته؟
آقا این گوشی رو میشه هک کرد یا نه من سرتیفیکتمو گرفتم میشه ردیفش کرد یعنی برنامه راحت بریزم
هنوز از هک خبری نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)