من با اين نرم افزار هم چك كردم و همون 120.1 رو نشون داد. البته در اين نرم افزار سرعت پردازنده رو 192 مگاهرتز نوشته بود كه جاي تعجبه!!!
من با اين نرم افزار هم چك كردم و همون 120.1 رو نشون داد. البته در اين نرم افزار سرعت پردازنده رو 192 مگاهرتز نوشته بود كه جاي تعجبه!!!
يه اسكرين شات برام ميتوني بزاري؟
سلام.کیفیت ضبط صدا تو فیلم برداری و ضبط صدا در چه حدیه؟
Last edited by RA 2020; 06-12-2008 at 15:31.
صدای گوشی و کیفیت عکسش چطوره الان قیمتش چنده ؟ من شنیدم با پشت مشکی رنگش هم از سال 2009 به بازار میاد آیا درسته ؟
از این گوشی فنلاندیش اصلا تولید نمی شه ؟
چرا دوست من خریده فنلاندیه....
صداش دوست من میگه فوق العاده هست و مثل 5610 هست بلکه بهتر...صدای گوشی و کیفیت عکسش چطوره الان قیمتش چنده ؟
کیفیتش هم خوبه اما نه در حد 82 ودر رقابت با79 هست.....
Last edited by prince72; 06-12-2008 at 22:42.
خيلي عالي نيست ، ولي مناسبه. البته دقيق چك نكردم.
ديروز با ن82 يكي از دوستام مقايسش كردم. بي شرف ها فاصله ي كانوني دوربين رو كم كردند ، براي همين كيفيت دوربينش از ن82 كمتره. حجم و كيفيت صداي بلند گوي ن82 هم بيشتره. اما صفحه نمايششون اصلأ قابل مقايسه نيست!!!!! كيفيت صفحه نمايش ن85 خيلي خيلي بالاتره. در ساير موارد هم ن85 بهتر بود.
مشكل اينه كه فعلأ هيچ كدون از گوشي هاي سري ان نوكيا بي عيب نيستند و هر كدومشون يك ايراد اساسي دارند!!!!
ب
Last edited by alborz_k; 07-12-2008 at 12:57.
فنلاندياش برچسبين!!! خودم چندتاشون رو ديدم!!!!
كيفيت و حجم صدا كاملأ نسبيه . كه كيفيت و حجم صداي اين گوشي حتي از ن82 هم كمتره و اين خصوصيت براي اخرين گوشي سري ان نوكيا ، بسيار شرم اوره!!!!
هيچ نرم افزار اسكرين شاتي پيدا نكردم كه به گوشيم بخوره!!!!
اگه پيدا كنم ، حتمأ مي زارم.
وضع باتریش چطوره ؟
اگر دائم ازش کار بکشی یک روز دوام میاره ؟
اینو تست کرده بودی ؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)