تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 105 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1042

نام تاپيک: Dead Space

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

یه سوال دیگه با این غول بیابونی چیکارکنم ؟! هرجاشو جدا میکنم دوباره در میآد !!!! ( توی مرحله 5)
    اسم این هیولا Tyrant هست که توسط دکتر مرسر ساخته شده است.این هیولا قابلیت regenerate(احیا شدن) داره.در ابتدای کار که با او برخورد می کنید یک راه پیش روی شماست و اون هم فرار کردن هست اما در اواخر مرحله،در جایی گیر می افتید که این هیولا و چند تا دشمن دیگه به شما حمله می کنند و فقط در صورتی می تونید بازی رو ادامه بدید که همه ی اونها رو از بین ببرید(از جمله Tyrant).تنها راه خلاص شدن از دست freeze،Tyrant کردن او هست.برای این کار ابتدا سعی کنید اون رو به سمت داخل محفظه ی وسط اتاق بکشونید و وقتی وارد اونجا شد با statis آهستش کرده و هر دو پاهاش رو قطع کنید تا نتونه سریعاٌ از این محفظه خارج بشه.اون وقت وارد اتاق بالایی شده و از طریق کامپیوتر،سیستم freeze رو فعال کرده و از شر این هیولا راحت بشید.

2. 2 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اسم این هیولا Tyrant هست که توسط دکتر مرسر ساخته شده است.این هیولا قابلیت regenerate(احیا شدن) داره.در ابتدای کار که با او برخورد می کنید یک راه پیش روی شماست و اون هم فرار کردن هست اما در اواخر مرحله،در جایی گیر می افتید که این هیولا و چند تا دشمن دیگه به شما حمله می کنند و فقط در صورتی می تونید بازی رو ادامه بدید که همه ی اونها رو از بین ببرید(از جمله Tyrant).تنها راه خلاص شدن از دست freeze،Tyrant کردن او هست.برای این کار ابتدا سعی کنید اون رو به سمت داخل محفظه ی وسط اتاق بکشونید و وقتی وارد اونجا شد با statis آهستش کرده و هر دو پاهاش رو قطع کنید تا نتونه سریعاٌ از این محفظه خارج بشه.اون وقت وارد اتاق بالایی شده و از طریق کامپیوتر،سیستم freeze رو فعال کرده و از شر این هیولا راحت بشید.
    تا اونجا که باید پاهاشو جداکنم مشکلی نبود اما منظورتون از اتاق بالایی کجاست اونجا که همه ی در ها قفل میشه !؟

اون جا فقط یه اتاق هست که درش بازه و توش چنتا کمد هست که توشون مهمات هست !

ممنون از توجهتون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تا اونجا که باید پاهاشو جداکنم مشکلی نبود اما منظورتون از اتاق بالایی کجاست اونجا که همه ی در ها قفل میشه !؟

اون جا فقط یه اتاق هست که درش بازه و توش چنتا کمد هست که توشون مهمات هست !
    ممنون از توجهتون
    اگه به همون جا که ساسان عزیز عنوان کرد رسیده باشید بعد از روبه رو شدن با دکتر و تموم شدن صحبتش کمی بعد دو در رو به رو که بسته بود باز میشه. بعد از عبور از اون درها میتونید کلید انجماد رو فشار بدید.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

سلام
    اقا من این بازی رو همین 25 دیقه پیش تموم کردم.
    فقط می تونم بگم که محشر بود.من به این بازی 9.5 میدم.نیم نمره به خاطر بعضی از باگهای ریزی که دیدم کم می کنم.
    در کنار پرفورمانس عالی و انجین قوی بازی گرافیک محشر بازی بود که واقعا عالی کار شده بود.انیمیشن کارکترها عالی کار شده بودن.
    حرکات هم همینوطر.مثلا وقتی دور و برت رو نگاه میکردی ایزاک هم سرش رو درست با موس می چرخوند.گیم پلی حرف نداشت و اصلا حوصله ی ادم رو سر نمی برد.توی این بازی باید مواظب هر قدمی که بر میداشتم بودم و ادم نمی دونست که پشت سرشو نگاه کنه یا جولی خودش رو.هر لحظه ممکن بود یکی از بالای سرت یا ازعقب بهت حمله کنه.
    اقا کسی می دونه این بازی از چه موتوری استفاده می کنه؟
    راستی من از این اخرش چیزی نفهمیدم ولی انگار دوست دخترش همونی که توی اخر به خودش امپول تزریق کرد که فکر کنم ویروس بود بهش خیانت کرده بود درسته؟وقتی ایزاک سوار سفینه شده بود یه دفعه دوست دخترش که به یکی از اون جونورها تبدیل شده بود بهش حمله کرد و بعد بازی تموم شد ولی نشون نداد که ایزاک چیکار کرد کسی می دونه چی شد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اقا کسی می دونه این بازی از چه موتوری استفاده می کنه؟...
    موتور Dead Space ساخت خود EA است که اولین بار در سال 2005 برای بازی From Russia with Love و بعد از به روز رسانی در سال 2006 برای ساخت بازی The Godfather از اون استفاده شد. این موتور دوباره برای ساخت بازی Dead Space به روز شد و برای ساخت بازی The Godfather 2 هم از اون استفاده میشه.

7. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان توی مرحله فکر کنم 7 اونجا که یک کره هست و یک دستگاههای روش میچرخن باید بریم روی ان و یک چیز بر داریم چه جور میشه اونجا را رد کرد!!!!

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

دوستان توی مرحله فکر کنم 7 اونجا که یک کره هست و یک دستگاههای روش میچرخن باید بریم روی ان و یک چیز بر داریم چه جور میشه اونجا را رد کرد!!!!

عکس بزاری راحت میشه جواب داد

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

يكم پيچيدس!!!اول اون 2تا چيزا كه شبيه نوار فيلم هستو بتركون بعد بايد خودتو برسوني به اونور كره كه 2تا ديگه از همين چيزارو بتركوني بعدم بمبو رو كره بزاريو از همون دري كه اومدي بري بيرون.اگه واضح نگفتم بگو يا بقيه دوستان كامل كنن حرفامو

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

يكم پيچيدس!!!اول اون 2تا چيزا كه شبيه نوار فيلم هستو بتركون بعد بايد خودتو برسوني به اونور كره كه 2تا ديگه از همين چيزارو بتركوني بعدم بمبو رو كره بزاريو از همون دري كه اومدي بري بيرون.اگه واضح نگفتم بگو يا بقيه دوستان كامل كنن حرفامو
    سلام
    دوتا نوار رو ترکوندم ولی رو کره که میرم برای نصب بمب اون دوتا دستگاه که رو کره می چرخن میزنن به هزار قسمت مساوی تقسیمم میکنن
    چیکار کنیم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    دوتا نوار رو ترکوندم ولی رو کره که میرم برای نصب بمب اون دوتا دستگاه که رو کره می چرخن میزنن به هزار قسمت مساوی تقسیمم میکنن
    چیکار کنیم
    ببین بایرن جان! فرض کنین وارد اون اتاق بزرگ میشین.
    از حد وسط سمت چپ شهاب سنگ (کره) و پایین شهاب سنگ به روی شهاب سنگ برین, وقتی که کمان ها از اون نقطه دور شدند.
    بلافاصله به سمت خارج شهاب سنگ برین و S.O.S. Beacon رو کار بزارین. خارج کره دو Gravity Tether رو نابود کنید و همین مسیر رفتن رو برگردین.

13. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •