سلام
کادر برای من سفید هست و هیچی توش نوشته نشده .
سلام
کادر برای من سفید هست و هیچی توش نوشته نشده .
سلام.زیرنویس فارسی میکشم تو km player عجق وجق نشون میده...ویندوزم سونه.توی xp بلد بودم درستش کنم ولی تو سون نتونستم.خواهشا یکی کمک کنه
اول برو تو کنترل پنل ويندوز.
اگه حالت نمايش روي Category قرار داره روي گزينه Change keyboards or other input methods که زيرمجموعه Clock, Language, and Region هستش کليک کن.
اگه هم حالت نمايش Category نيست، Region and Language رو باز کن.
برگه Administrative رو باز کن و روي Change system locate کليک کن. حالا زبون رو به Persian تغيير بده و OK.
سلام
راهی هست که بشه رنگ زیرنویس هایی که فرمتشون sub/idxهست رو تغییر داد من از این مسیر option -> prefrence-> subtitle processing ->font style رفتم ولی فقط رنگ زیرنویس های srt تغییر میکنه
این زیرنویسها رو نه می تونید رنگشو عوض کنید نه فونتشونو اما ....
با نرم افزار subtitle creator می تونید زیرنویس رو با رنگ دلخواه از نو بسازید
دوستان این آموزشهای ارائه شده بصورت فایل pdf موجود نیست؟؟؟
ممنوم
km player من فرمت flv رو نشون نمیده.کسی میدونه چجوری میشه درستش کرد؟
سلام دوستان.
سه تا عکس زیر رو ببینید.
اولی km هستش. دومی مدیا پلیر و سومی جت آودیو...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پلییر شماره یکم همیشه KM هستش. ولی با فایلهای تصویری ایم مشکل رو دارم. فرقی نمیکنه چه فرمتی و چه کیفیتی.
در زووم 100 درصد همه یکسان هستن. ولی وقتی تصویر رو دو برابر یا 200 درصد میکنم به حالت بالا در میاد تصویر.
یعنی KM پلییر پیکسل پیکسل میکنه تصویر رو. من میخوام مثل مدیا پلییر باشه و پیکسل های تصویر معلوم نشه.
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
میدونم که با دستکاری کردن تنظیمات ویدیویی میشه درستش کرد. میشه راهنمایی کنید؟
چيجوري ميشه از صحنه هاي فيلم با Km Player عكس انداخت ؟
Right Click-> Capture
اونایی که جلوشون نوشته Frame عکس می گیرند (خودت دیگه امتحان کن فرقشونو ببین)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)