كسي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای رفع لکه های صورت ناشی از جای زخم یا مثلا جوش چه چیزی معمولا توسط پزشک ها توصیه میشه؟ تا حالا برخورد داشتید؟
در مورد رفع لکه های دور چشم چطور؟ من در داروخانه چشمم به یه کرم افتاد. نظر شما چیه؟
الان خانما کلی آرایشگاه میرن و پول میدن واسه اینکار. می خوام ببینم مگه رو صورتشون چی میزارن که اینقدر گرونه؟
امروز رفتم دکتر و یه نسخه ترکیبی نوشت شامل کترل و یه چیز دیگه که باید مخلوط کنیم . گفتش که لایه بردار هست و دو ماه باید استفاده بشه. شبها تا صبح و بعد شسته بشه. بدور از نور آفتاب. اگر غیر از این مورد چیزی هست مطرح کنید.
چرا. داروهای گیاهی هست. ولی پیش دکتر بری بهتره. یه پماد یا داروی ترکیبی ممکنه بهت بده. مشکل خاصی نیست. اون دارو میتونه مثلا خاصیت لایه بردار از پوست داشته باشه. درست میشه.
با سلام خدمت دوستان من پوست صورتم خيلي خشك است و بيشتر وقت ها پوسته پوسته مي شود و اگر از كرم استفاده نكنم خيلي اوضاع بدي پيش مي آيد شما بگيد چكاركنم يا از چه كرمي استفاده كنم
باتشكر از دوستان
با سلام من مي خواهم پوست صورتم شفاف بشه از چه مواد ي مي تونم استفاده كنم اگر گياهي باشه بهتره
متشكرم
1- کرم مرطوب کننده مناسب(محصولات ایرانی با مارک معتبر بهتر از نمونه های خارجی هستند)
2- ضد آفتاب با درصد spf سی درصد به بالا
3- صابون گلیسرینه (مارک خرچنگ) پس از اینکه صورت را با آب شستید و کف صابون همه مناطق صورتو دربرگرفت، حدود 2 دقیقه هم اجازه بدید کف روی صورت بمونه و بعد با آب خوب صورتو بشورید .
4- این قسمت هم ببینید شاید مفید باشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه درمان نشدید مشکلتون منشا روحی و عصبی داره در اینصورت به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید .
موفق باشید
سلام..
صابون KIA Beauty Goldstar رو بگير ...
تمام جوشها/لكها/ميكروبها و... پوست رو از بني مي بره و پوست رو روشن و تقريبا سفيد مي كنه !
من ازش خيلي راضيم.
قيمت : حدودا : 9000 تومان.
از كرم و و صابون هاي مرطوب كننده Dove ( داو) استفاده كنيد كه بسيار مفيد است.
SPF از بچه ها شنيدم مي گن پوست رو Cover مي كنه كه همراه با ضد آفتاب آن استفاده مي شود احتمالا..
من از صابون خرچنگ نیترو استفاده میکنم.پیشنهاد میکنم یه امتحانی بکنی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)