بچه ها لینک اون iranian face رو میخواستم که فقط دو سه تا بودن و توشون زندی هم بود
من یه بار دانلودش کردم تو فایل زیپش فقط یه عکس بود
مرسی
لینکین جان بله .... من با GGS روی 251 گذاشتمش ...........
بچه ها لینک اون iranian face رو میخواستم که فقط دو سه تا بودن و توشون زندی هم بود
من یه بار دانلودش کردم تو فایل زیپش فقط یه عکس بود
مرسی
لینکین جان بله .... من با GGS روی 251 گذاشتمش ...........
سلا دوباره
میبخشبد...
لینکین جان من اونو توی unnamed_270 ایمپورت کردم
چون خودت توی اون پستی که فرستاده بودیشون همینو گفته بودی
مرسی
ببین شما کودومو میگی اونی که موتو و زیدان و رونالدینیو رد میشه رو میگی ؟ اون 251 هست ...
ولی اونی که ماله قسمت Press any key هست ماله 270 هست ...
اینم از بک گراند یوفا !!!
که تو بازی WEFA نوشته :lol:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد 145 !!!
جناب لینکین جان ... واسه شما این Uefa ، Wefa هست یا نه ... یعنی عوضش کردی ... اگه اره چجوری ؟
میخواستم بگم اگه کسی توی کامپیوترش اینا همه درستن یعنی غلط املایی !!!!!! نداره همون فایل 1 مگابایتی رو اپلود کنه تا بقیه بچه ها هم ازش استفاده کنن .... ممنون
بعد میخواستم بپرسم اصلا این اشتباهات واسه چیه ؟ ... عمدیه ؟ یا نه .... همین اشتباهات املایی رو میگم .. یا مثل اسم تیمها و بعضی بازیکنها .......
هر کدوم از بچه ها میدونه لطف کنه جواب بده ....
راستی یه سوال دیگه .... چرا کونامی فوتبالشو به دو اسم میده بیرون ؟..... اول Pes بعد We ... این درسته که میگن اولی ورژنه بین المللیشه و دومی مال خود ژاپنه ؟
مرسی
دوستان عزیز چجوری میشه منوی اول بازی را فارسی کرد . باید فونت را عوض کنیم یا چیز دیگری است لطفا یه توضیحی در این باره
بدید .
دوست خوبم ! در جواب شما باید بگم که بلی ! کونامی برای اینکه اجازه استفاده از نام ها رو نداره ( یعنی باید عین فیفا بره مجوز بگیره اما نمیخواد ) به خاطر همین نمیتونه از اسم های اصلی استفاده کنه ! لذا یک اسم شبیه از خودشون برای عنوان ها و افراد در وکنن و اون رو در بازی قرار ودن !نوشته شده توسط ELMO
![]()
سوال دوم شما هم خودتون جوابش رو دادین ! پی ای اس برای بین الملل هست و دارای چندین زبان میباشد اما وینینگ الون فقط و فقط در زبان ژاپنی به بازار عرضع میشود !
البته اين آخرشو يه خورده بد اومديا. چون وينينگ الون هم به زبون ژاپنی هم به انگليسی هم به اسپانيول عرضه ميشه. تازه، وينينگ الون 8 بود(همون پی ای اس 4) اون تمام زبونای PES 4 رو داشت.نوشته شده توسط Soso
بچه ها من We 9 خریدم !!!
عالیه !!!
حتما بخرید !!
اینم از تفائتاش که خودم نوشتم :
سلام بچه ها از اونجایی که این بازی زیبا دو روزه برای کامپیوتر اومده .. ومن هم همین امروز خریدم ... این تاپیکو زدم تا بهتئن ثابت کنم این بازی از هر نظر از PES بهتره ...
چرا ؟
- چون اگه خریده باشید فرق در گیم پلی رو مشاهده میکنید :
- پاس های نرم
- سانتر های نرم و طبیعی
- خنگ نبودن در وازه بان
و
.
.
.
البته این فقط گیم پلی بود ...
و یک خبر خوب هم برای ادیتور ها دارم شما میتونید بدون هیچ مشکلی Option File PES رو روی WE بریزید و بازیتونو ادامه بدید ...
حتی کد های 0_text و بقیه فایل ها هم یکی هست ... و من حتی 0 و E خودمو هم روش کپی کردم و اومد ...
یعنی حتی پچ لیگ برتر هم که ریخته بودم بخوبی اومد !!!
پس از این به بعد من برای این بازی ادیت میسازم ... البته فرق زیادی با PES نداره ولی خوب گیم پلی اش تقریبا 40 در صد تفاوت داره !!!
بهتون توصیه میکنم حتما بخریدش !!! و نگران ادیتشم نباشید . !!!
خیلی طبیعی تر از PES هستش !!!
نظراتتونو بگین ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)